نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کار نکردن textchange در تکست باکس اختصاصی

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    108

    کار نکردن textchange در تکست باکس اختصاصی

    سلام
    من یه کلاس درست کردم که تکست باکسی دارم که فقط عدد میگیره و عدد را سه سه رقم رقم جدا میکنه
    کلاس من به صورت زیر است:


    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Text.RegularExpressions;

    namespace WindowsFormsApplication1
    {
    public class Digit_Textbox : TextBox
    {
    string string_back4 = "";
    protected override void OnTextChanged(EventArgs e)
    {
    int last_cur_textBox2 = this.SelectionStart;
    int last_len = this.Text.Length;
    if (this.Text.Length > 0)
    {
    try
    {
    if (this.Text.Equals("0"))
    this.Text = "0";
    else
    {
    this.Text = Convert.ToInt64(this.Text.Replace(",", "").ToString()).ToString("#,#");
    Int64 a = Convert.ToInt64(this.Text.Replace(",", ""));
    string_back4 = this.Text;
    }
    }
    catch
    {
    this.Text = string_back4;
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.Cul tureInfo.CreateSpecificCulture("EN"));
    }
    }
    try
    { this.SelectionStart = this.Text.Length - last_len + last_cur_textBox2; }
    catch { this.SelectionStart = 0; }
    }

    protected override void OnKeyDown(KeyEventArgs e)
    {
    int ss = e.KeyValue;
    bool blnf = true;
    if ((ss == 3) || (ss == 8) || (ss == 22) || (ss == 35) || (ss == 36) || (ss == 37) || (ss == 39) || (ss == 46) || (ss == 190) || ((ss >= 96) && (ss <= 105)) || ((ss >= 48) && (ss <= 57))) blnf = false;
    e.SuppressKeyPress = blnf;
    try
    {
    if (e.KeyCode == Keys.Delete)
    if ((this.SelectionLength == 0) && (this.Text[this.SelectionStart] == ','))
    this.SelectionStart++;
    if (e.KeyCode == Keys.Back)
    if ((this.SelectionLength == 0) && (this.Text[this.SelectionStart - 1] == ','))
    this.SelectionStart--;
    }
    catch { }
    }
    protected override void OnEnter(EventArgs e)
    {
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.Cul tureInfo.CreateSpecificCulture("EN"));
    }
    protected override void OnLeave(EventArgs e)
    {
    if (this.Text == "")
    this.Text = "0";
    }
    }
    }


    حالا مشکل اینجاست که وقتی از این کلاس توی فرم استفاده میکنم دیگه نمیتونم از رویداد TextChanged استفاده کنم
    آیا راهی وجود داره که بشه از این رویداد دوباره استفاده کرد
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: کار نکردن textchange در تکست باکس اختصاصی

    هر event رو که تعریف می کنی یه دونه( base.eventname(e آخرش اضافه کن مانند این مورد:

    protected override void OnTextChanged(EventArgs e)
    {
    int last_cur_textBox2 = this.SelectionStart;
    int last_len = this.Text.Length;
    if (this.Text.Length > 0)
    {
    try
    {
    if (this.Text.Equals("0"))
    this.Text = "0";
    else
    {
    this.Text = Convert.ToInt64(this.Text.Replace(",", "").ToString()).ToString("#,#");
    Int64 a = Convert.ToInt64(this.Text.Replace(",", ""));
    string_back4 = this.Text;
    }
    }
    catch
    {
    this.Text = string_back4;
    InputLanguage.CurrentInputLanguage = InputLanguage.FromCulture(System.Globalization.CultureInfo.CreateSpecificCulture("EN"));
    }
    }
    try
    { this.SelectionStart = this.Text.Length - last_len + last_cur_textBox2; }
    catch { this.SelectionStart = 0; }
    base.OnTextChanged(e);
    }

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1389
    محل زندگی
    https://t.me/pump_upp
    پست
    108

    نقل قول: کار نکردن textchange در تکست باکس اختصاصی

    تشکر میکنم
    واقعا عالی بود
    ممنون میشم جواب بدید که آیا از قبل میدونستید یا اینکه خودتون هم سرچ کردید؟؟؟
    و اگه سرچ کردید، لطفا بگید چه چیزی رو سرچ کردید؟؟؟
    باز هم ممنون

  4. #4

    نقل قول: کار نکردن textchange در تکست باکس اختصاصی

    قبلا توی یک مثال دیده بودم

تاپیک های مشابه

  1. کار نکردن TextChanged
    نوشته شده توسط iman_me در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 03 اسفند 1393, 07:19 صبح
  2. کار با کارکترهای یک تکست باکس
    نوشته شده توسط programerinfonet در بخش C#‎‎
    پاسخ: 31
    آخرین پست: چهارشنبه 19 مهر 1391, 13:47 عصر
  3. تغییر نکردن رنگ فونت تکست باکس هنگام unable کردن
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 13
    آخرین پست: دوشنبه 26 فروردین 1387, 00:11 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •