نمایش نتایج 1 تا 20 از 20

نام تاپیک: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

  1. #1

    Thumbs down چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

    با سلام
    چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم در نظر بگیرید قسمتهای وجود دارد که در تمام صفحات فرم باید یکسان باشند آیا این امکان وجود دارد قستمهای یک بار طراحی و کد نویسی کنیم و در تمام صفحات فرم از آن استفاده نماییم
    شبیه عکس زیر قستمهای آبی به صورت یکسان در تمام صفحات فرم وجود دارد
    static.png

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

    با سلام

    از طریق ارث بری اینکار براحتی امکان پذیر هست

    یک کلاس جدید ایجاد کنید که از فرم ارث بری میکنید. سپس اونو بهمون شکلی که میخواهید پیاده سازی کنید و بعد از اون همه فرم های برنامتون رو از این نوع انتخاب کنید

  3. #3

    نقل قول: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

    نقل قول نوشته شده توسط علی متقی پور مشاهده تاپیک
    با سلام

    از طریق ارث بری اینکار براحتی امکان پذیر هست

    یک کلاس جدید ایجاد کنید که از فرم ارث بری میکنید. سپس اونو بهمون شکلی که میخواهید پیاده سازی کنید و بعد از اون همه فرم های برنامتون رو از این نوع انتخاب کنید
    اگر امکان دارد یک مثال یا سمپل بگذارید

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

    یه کلاس به پروژتون اضافه کنید و اسمش رو بذارید مثلا MyForm
    بعد این کلاس باید از کلاس فرم دات نت ارث بری کنه MyForm : Form

    بعد از اون شما تو کانستراکتور این کلاستون، تنظیم دلخواهتون رو قرار بدید. و بعد پروژه را بیلد کنید. بعد دیگه باید فرم های برنامتون بجای ارث بری از فرم دات نت از MyForm خودتون ارث بری کنن

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

    نقل قول نوشته شده توسط bitcob589 مشاهده تاپیک
    اگر امکان دارد یک مثال یا سمپل بگذارید
    .................................................. ........... MDI forms



    Untitled.jpg
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  6. #6

    نقل قول: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

    در زمان استفاده از کدی که در سمپل پست قبل گذاشته شده است خطای زیر نمایش داده می شود
    Form that was specified to be the MdiParent for this form is not an MdiContainer.
    Parameter name: value

    کد به صورت زیر است
       FRMTREE tree = new FRMTREE();
    tree.MdiParent = this;
    tree.Dock = DockStyle.Fill;
    tree.Show();
    panel1.Controls.Clear();
    panel1.Controls.Add(tree);

    خطا از خط زیر گرفته می شود
    tree.MdiParent = this;

    علت خطا چیست

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تو چیکار داری؟
    پست
    106

    نقل قول: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

    ی سوال ایا از رابطه مادر یا فرزندی میخوای کار کنی یا بدون والد فقط اگه ج میخوای سریع ج بده

  8. #8

    نقل قول: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

    نقل قول نوشته شده توسط kasraaa مشاهده تاپیک
    ی سوال ایا از رابطه مادر یا فرزندی میخوای کار کنی یا بدون والد فقط اگه ج میخوای سریع ج بده
    رابطه مادربا فرزندی

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تو چیکار داری؟
    پست
    106

    نقل قول: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

    اگر از رابطه مادر فرزند است جواب دوستمون درست و هم چنین در هر فرمی که به برنامه دوستمون اضافه میکنیم فقط کافی است در رویداد کلیک باتنی که ما را به آن صفحه ارجاع میدهد این کد را بنویسیم

    FormName ucA = new FormName();
    ucA.MdiParent = this;
    ucA.Dock = DockStyle.Fill;
    ucA.Show();
    this.panel2.Controls.Clear();
    this.panel2.Controls.Add(ucA);

  10. #10

    نقل قول: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

    نقل قول نوشته شده توسط kasraaa مشاهده تاپیک
    اگر از رابطه مادر فرزند است جواب دوستمون درست و هم چنین در هر فرمی که به برنامه دوستمون اضافه میکنیم فقط کافی است در رویداد کلیک باتنی که ما را به آن صفحه ارجاع میدهد این کد را بنویسیم

    FormName ucA = new FormName();
    ucA.MdiParent = this;
    ucA.Dock = DockStyle.Fill;
    ucA.Show();
    this.panel2.Controls.Clear();
    this.panel2.Controls.Add(ucA);
    طبق توضیحاتی که در پست 6 دادم خطای زیر می دهد
    Form that was specified to be the MdiParent for this form is not an MdiContainer.
    Parameter name: value

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تو چیکار داری؟
    پست
    106

    نقل قول: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

    معنیه این ارور اینه ک فرم مادر رو نمیشناسه یک فرم مادر دیگه بساز نگاه کن درست میشه یا نه؟

  12. #12

    نقل قول: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

    نقل قول نوشته شده توسط kasraaa مشاهده تاپیک
    معنیه این ارور اینه ک فرم مادر رو نمیشناسه یک فرم مادر دیگه بساز نگاه کن درست میشه یا نه؟
    فرم دیگر ساخته شد همان خطای قبلی نمایش داده می شود

  13. #13

    نقل قول: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

    با سلام
    چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم در نظر بگیرید قسمتهای وجود دارد که در تمام صفحات فرم باید یکسان باشند آیا این امکان وجود دارد قستمهای یک بار طراحی و کد نویسی کنیم و در تمام صفحات فرم از آن استفاده نماییم
    شبیه عکس زیر قستمهای آبی به صورت یکسان در تمام صفحات فرم وجود دارد
    من بخوام چنین کاری انجام بدم از یوزر کنترل استفاده میکنم
    آخرین ویرایش به وسیله mousa1992 : شنبه 25 آبان 1392 در 13:19 عصر

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    تو چیکار داری؟
    پست
    106

    نقل قول: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

    نقل قول نوشته شده توسط mousa1992 مشاهده تاپیک
    من بخوام چنین کاری انجام بدم از یوزر کنترل استفاده میکنم
    کدوم منظورته؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

    نقل قول نوشته شده توسط bitcob589 مشاهده تاپیک
    فرم دیگر ساخته شد همان خطای قبلی نمایش داده می شود
    این دیگه آخرشه
    همون نمونه قبلی بدون mdi و بدون کوچکترین درد سر
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  16. #16

    نقل قول: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

    عکس زیر نگاه کنید
    desing.png
    در قسمتی دو دکمه وجود دارد در زمانی که بر روی کلیک می شود دو دکمه و پنلی که دو دکمه ها در آن قرار دارد از بین می رود

    اگر نیاز سمپل فرم را بگذارم

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

    نقل قول نوشته شده توسط bitcob589 مشاهده تاپیک
    عکس زیر نگاه کنید
    desing.png
    در قسمتی دو دکمه وجود دارد در زمانی که بر روی کلیک می شود دو دکمه و پنلی که دو دکمه ها در آن قرار دارد از بین می رود

    اگر نیاز سمپل فرم را بگذارم
    شما نام پنل رو در رویداد کلیک باتن اشتباهی نوشتین
    فرمها به جای اینکه در پنل 2 باز بشوند در پنل 1 که دکمه ها در آن قرار دارند باز می شوند

  18. #18

    نقل قول: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    شما نام پنل رو در رویداد کلیک باتن اشتباهی نوشتین
    فرمها به جای اینکه در پنل 2 باز بشوند در پنل 1 که دکمه ها در آن قرار دارند باز می شوند
    پنلی که درآن باید در آن باز شود به درستی نوشته ام اما همان پنلی که دکمه ها در آن با کلیک دکمه ها بسته می شود

  19. #19

    نقل قول: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم


  20. #20
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: چگونه به صورت ثابت قسمتهای از برنامه در تمام صفحات نمایش دهیم

    نقل قول نوشته شده توسط bitcob589 مشاهده تاپیک
    پنلی که درآن باید در آن باز شود به درستی نوشته ام اما همان پنلی که دکمه ها در آن با کلیک دکمه ها بسته می شود
    این هم یه نمونه مرغوب و درجه یک فرد اعلی متفاوت از هردو نمونه قبلی و با استفاده ازapi
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 14
    آخرین پست: یک شنبه 20 اسفند 1391, 21:49 عصر
  2. سوال: چگونه رکوردهای بین دو تاریخ را در 10 Crystal Report نمایش دهیم
    نوشته شده توسط mehran63 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 31 اردیبهشت 1389, 15:05 عصر
  3. چگونه یک Label را در حالیکه برنامه در حال .....
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 17 خرداد 1383, 01:47 صبح
  4. چگونه می شود در شروع یک برنامه صفحه کلید را فارسی کرد؟
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 27 بهمن 1382, 21:03 عصر
  5. چگونه می شود درAsp.Net یک برنامه را بروی سرور...............
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 18 مرداد 1382, 11:19 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •