نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه استفاده از Msgbox از نوع Yes\No ، همراه با شرط If

  1. #1

    نحوه استفاده از Msgbox از نوع Yes\No ، همراه با شرط If

    با سلام
    من کد زیر رو برای Msgbox از نوع Yes\No استفاده میکنم .

    حالا میخوام یه شرط بزارم که اگر اون شرط برقرار بود Msgbox فعال بشه و اگه شرط برقرار نبود Msgbox فعال نشه

    کد Msgbox :
    If MsgBox("آیا مایل به نمایانسازی میباشید ؟", vbExclamation + vbYesNo, "توجه") = vbNo Then
    Text1.Visible = False
    Else
    Text1.Visible = True
    End If


    که میخوام این شرط اضافه بشه
    If Text1.Value = 1 Then


    ممنون و سپاسگذار

  2. #2

    نقل قول: نحوه استفاده از Msgbox از نوع Yes\No ، همراه با شرط If

    با سلام
    من کد فوق رو به صورت زیر تغییر دادم ولی نتیجه ای نگرفتم

    ممنون میشم اساتید و دوستان گرامی راهنمایی بفرماین
    Private Sub Text3_LostFocus()
    If Text1.Value = 1 Then
    If MsgBox("آیا مایل به نمایانسازی میباشید ؟", vbExclamation + vbYesNo, "توجه") = vbNo Then
    Text1.Visible = False
    Else
    Text1.Visible = True
    End If
    End If
    End Sub

  3. #3

    نقل قول: نحوه استفاده از Msgbox از نوع Yes\No ، همراه با شرط If

    با سلام
    دوست گرامی قالب صحیحی از تابع msgbox سه کلیده در 2010، به صورت زیر است سعی کن خواسته خودت را در قالب زیر در آوری
    کدهای زیر را در یک دگمه قرار بده تا نمونه را ببینی

    Dim Msg, Style, Title, Help, Ctxt, Response, MyString
    Msg = "Do you want to continue ?" ' Define message.
    Style = vbYesNoCancel + vbCritical + vbDefaultButton2 ' Define buttons.
    Title = "MsgBox Demonstration" ' Define title.
    Help = "DEMO.HLP" ' Define Help file.
    Ctxt = 1000 ' Define topic
    ' context.
    ' Display message.
    Response = MsgBox(Msg, vbYesNoCancel, Title, Help, Ctxt)
    If Response = vbNo Then ' User chose Yes.
    ' Perform some action.
    MsgBox "NO"
    End If
    If Response = vbCancel Then ' User chose Yes.
    ' Perform some action.
    MsgBox "Cancel"
    End If
    If Response = vbYes Then ' User chose Yes.
    ' Perform some action.
    MsgBox "Yes"
    End If

    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : یک شنبه 26 آبان 1392 در 13:23 عصر

  4. #4

    نقل قول: نحوه استفاده از Msgbox از نوع Yes\No ، همراه با شرط If

    با سلام
    دوست گرامی قالب صحیح از تابع msgbox سه کلیده ، به صورت زیر است سعی کن خواسته خودت را در قالب زیر در آوری
    ممنون دوست گرامی
    ولی مشکل من نحوه به کار گیری قالب Msgbox نیست

    من میخوام یه شرط بزارم که اگر اون شرط برقرار بود Msgbox از نوع Yes\No فعال بشه که با انتخاب Yes یه عمل و انتخاب No عمل دیگری که تعریف شده است را انجام دهد

    و اگه شرط برقرار نبود Msgbox فعال نشه

    نمونه ضمیمه را ملاحظه بفرمایین
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip db1.zip‏ (12.1 کیلوبایت, 28 دیدار)

  5. #5

    نقل قول: نحوه استفاده از Msgbox از نوع Yes\No ، همراه با شرط If

    1- اولین اشکال از فرمتان هست که خراب شده دستورات را به درستی اجرا نمی کند و من آنرا حذف کرده و فرم جدیدی ساختم

    2- فایل ضمیمه مطابق آنچه خواستید اصلاح شده است
    موفق باشید
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه
    • نوع فایل: zip db1.zip‏ (15.5 کیلوبایت, 76 دیدار)

  6. #6

    نقل قول: نحوه استفاده از Msgbox از نوع Yes\No ، همراه با شرط If

    با سلام و تشکر بابت وقتی که گذاشتین و زحمتی که کشیدین

    من کد شما رو کمی خلاصه کرده و سعی کردم به صورت ساده ای بیان شود

    ممنون میشوم نظرتان را در مورد صحیح یا غلط بودن آن بدانم
    If Me.Text3.Value = 1 Then
    Dim Msg As String
    Msg = MsgBox("آیا مایل به نمایانسازی میباشید ؟, vbQuestion + vbYesNo, "توجه")
    If Msg = vbNo Then
    Text1.Visible = False
    End If

    If Msg = vbYes Then
    Text1.Visible = True
    End If
    End If
    End Sub

  7. #7

    نقل قول: نحوه استفاده از Msgbox از نوع Yes\No ، همراه با شرط If

    توجه داشته باشید که برنامه ای می نویسید اگر بخواهید در runtime اجرا کنید در این حالت اگر در برنامه تان کوچکترین ایرادی وجود داشته باشد با پیغام runtime error مواجه خواهید شد اما در حالت غیر آن ممکن است ایرادی داشته باشد ولی اکسس آنرا کامپایل کند و پیغامی ندهد
    در مورد msgbox خودم دقیقا با این موضوع برخورد کرده ام از این جهت هم بود که در پست قبل در مورد قالب msgbox هم تذکر دادم
    در مورد خلاصه کردن شما ، mystring را به string تبدیل کردید که در اینصورت در حالت runtime تست نکردم نمیدانم ولی شما با سرچ کردن در این سایت برای اجرا در حالت runtime و تست آن مطالب مفیدی خواهید یافت
    موفق باشید
    آخرین ویرایش به وسیله hamid-nice : یک شنبه 26 آبان 1392 در 02:44 صبح

  8. #8

    نقل قول: نحوه استفاده از Msgbox از نوع Yes\No ، همراه با شرط If

    سلام دوستان من یه فایلی دارم که میخوام با دبل کلیک بتونم کمبو باکس رو جایگزین تکست باکس کنم
    اگر تکست باکس پر بود ازم سوال بخواد که جایگزین بشه یا خیر
    اگر هم خالی بود مستقیم و بدون سوال جایگزین شود

تاپیک های مشابه

  1. درخواست نحوه استفاده از msgbox فارسی
    نوشته شده توسط nekooee در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 تیر 1391, 03:53 صبح
  2. آموزش: نحوه استفاده از WPF در پروژه هایی از نوع Windows Application
    نوشته شده توسط orca13 در بخش WPF
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 اردیبهشت 1391, 16:26 عصر
  3. نحوه استفاده از Query نوع Make Table در VB
    نوشته شده توسط آزیتا نبی زاده در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اسفند 1384, 14:42 عصر
  4. نحوه استفاده از Query نوع Make Table در VB
    نوشته شده توسط آزیتا نبی زاده در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 11 اسفند 1384, 08:30 صبح
  5. نحوه استفاده از seek
    نوشته شده توسط morteza_dehghan در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 مرداد 1382, 14:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •