نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: 0 بودن dt.Rows.Count

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    0 بودن dt.Rows.Count

    سلام دوستان

    چرا وفتی تویه dt رکوردی نیست dt.Rows.Count برابر صفره و وقتی یک رکورد وجود داره باز هم dt.Rows.Count برابر صفره؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  2. #2
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: 0 بودن dt.Rows.Count

    سلام
    مطمئناً dt با اطلاعات Fill نشده

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار FastCode
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    /dev/null
    پست
    3,486

    نقل قول: 0 بودن dt.Rows.Count

    راهنمای متود DataTable.Select رو بخونید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: 0 بودن dt.Rows.Count

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام
    مطمئناً dt با اطلاعات Fill نشده
    من میخوام اگه یک رکورد خاص توی بانک نبود بیاد اونو درج کنه , وقتی این رکورد توی بانک نیست dt.rows.count=0 و وفتی که هست بازم dt.rows.count=0 , من چطوری این مسئله رو چک کنم از داخل برنامه ,نه با sp

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: 0 بودن dt.Rows.Count

    کدتون رو بزارید

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: 0 بودن dt.Rows.Count

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei_y مشاهده تاپیک
    کدتون رو بزارید
    if (dth.Rows.Count==0)
    }
    عملیات درج}

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,909

    نقل قول: 0 بودن dt.Rows.Count

    نقل قول نوشته شده توسط pesare مشاهده تاپیک
    if (dth.Rows.Count==0)
    }
    عملیات درج}
    سلام دوست عزیز
    خب باید هم 0 باشه !
    شما بالاش ابتدا باید اطلاعات رو Fill کنید یعنی باید dt رو پر کنید بعد بیاید چکش کنید
    ابتدا بالا یک دستور select قرار بده
    موفق باشید

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: 0 بودن dt.Rows.Count

    نقل قول نوشته شده توسط danialafshari مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    خب باید هم 0 باشه !
    شما بالاش ابتدا باید اطلاعات رو Fill کنید یعنی باید dt رو پر کنید بعد بیاید چکش کنید
    ابتدا بالا یک دستور select قرار بده
    موفق باشید

    من یه متد دارم که چک میکنم اطلاعات وجود داره یا نه , متد اینه :
     public DataTable Exist()
    {
    string sql = "Select * From FactHeader Where FactID={0}";
    sql = string.Format(sql, this.ID);
    da.Connect();
    DataTable dt = da.Select(sql);
    da.Disconnect();
    return dt;
    }


    بعد میام چک میکنم ببینم چیزی هست تو بانکه با این کد :
     DataTable dth = fh.Exist();
    if (dth.Rows.Count==0)


    اما وقتی چیزی تو بانک نیست 0 برمیگردونه و اگه یدونه هم باشه 0 برمیگردونه , مشکل من اینه .

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار amir200h
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    بروجرد->تهران->قم
    سن
    33
    پست
    782

    نقل قول: 0 بودن dt.Rows.Count

    DataTable dth = fh.Exist().Copy;
    if (dth.Rows.Count==0)

تاپیک های مشابه

  1. Column count doesn't match value count at row 1
    نوشته شده توسط numberone1 در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 14 دی 1389, 20:42 عصر
  2. سوال: کند بودن تابع count برای 5 هزار رکورد به بالا
    نوشته شده توسط mmd2009 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 06 دی 1389, 07:52 صبح
  3. چه روش سریعی برای Row Count وجود دارد؟
    نوشته شده توسط mehrpars در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 31 اردیبهشت 1389, 03:31 صبح
  4. اشکال فارسی بودن نام جدول
    نوشته شده توسط v_shalchian در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 13 مرداد 1382, 21:56 عصر
  5. برگشت نتیجه (count (msg_id به یک متغیر
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 30 خرداد 1382, 11:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •