نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نحوه نوشتن تابع با استفاده از #define

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار siryahya
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    49

    Question نحوه نوشتن تابع با استفاده از #define

    با سلام
    دوستان چطوری میتونم تابع pow موجود در math رو در پیش پردازنده #define تعریف کنیم؟؟

    هدف: میخام تو عبارت به جای اینکه بنویسم math.pow() از تابع pow استفاده کنم و هدف نهایی من یادگیری دیفاین تو سی شارپه چون خیلی کاربردیه تو پروژه های متوسط به بالا

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار siryahya
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    49

    نقل قول: نحوه نوشتن تابع با استفاده از #define

    مثل این
    #define SquareOf(x) ((x)*(x))
    double yout,xin=3;
    yout = SquareOf(xin);

    ولی چون تابع توان تو کتابخانه سیستم هست نمیتونم اونو فراخوانی کنم و نمیخوام هم کد را با ضرب پیاده سازی کنم تو دیفاین!

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: نحوه نوشتن تابع با استفاده از #define

    define در #C خیلی محدود تر از اون چیزی هست که در C هست.بعید میدونم کاری که میخواین بکنین قابل انجام باشه.
    http://msdn.microsoft.com/en-us/libr.../yt3yck0x.aspx

  4. #4

    نقل قول: نحوه نوشتن تابع با استفاده از #define

    فکر کنم این جوری بهتر باشه:

    public delegate double dbl1(double x);
    public delegate double dbl2(double x, double y);
    dbl1 Sin = Math.Sin;
    dbl1 Cos = Math.Cos;
    dbl2 Pow = Math.Pow;
    void Button1Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(Pow(2,4).ToString());
    MessageBox.Show(Cos(0.3).ToString());
    }

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار siryahya
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    49

    نقل قول: نحوه نوشتن تابع با استفاده از #define

    نقل قول نوشته شده توسط rahnema1 مشاهده تاپیک
    فکر کنم این جوری بهتر باشه:

    public delegate double dbl1(double x);
    public delegate double dbl2(double x, double y);
    dbl1 Sin = Math.Sin;
    dbl1 Cos = Math.Cos;
    dbl2 Pow = Math.Pow;
    void Button1Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(Pow(2,4).ToString());
    MessageBox.Show(Cos(0.3).ToString());
    }
    دوست عزیز به صورت کلی درکش کردم ولی اگهه ممکنه یکمی در مورد اصول این طور نوشتن و کلمات کلیدی و اسلش b ها توضیح بدید ممنون میشم.

  6. #6

    نقل قول: نحوه نوشتن تابع با استفاده از #define

    اسلش تو کار نیست به خاطر بروزر این طوری شده

    public delegate double dbl1(double x);
    public delegate double dbl2(double x, double y);
    dbl1 Sin = Math.Sin;
    dbl1 Cos = Math.Cos;
    dbl2 Pow = Math.Pow;
    void Button1Click(object sender, EventArgs e)
    {
    MessageBox.Show(Pow(2,4).ToString());
    MessageBox.Show(Cos(0.3).ToString());
    }

    در سی شارپ delegate نوعی اشاره گر به تابع محسوب میشه

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه نوشتن تابع ریاضی به روش فاکتور گیری !!!
    نوشته شده توسط infernal1990 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 خرداد 1391, 15:49 عصر
  2. نوشتن یک sp که در اون از تابع like استفاده شده باشه
    نوشته شده توسط csharpprogramer88 در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 19 آذر 1389, 10:42 صبح
  3. نحوه نوشتن متن بر روی عکس و ذخیره عکس با استفاده از System.Drawing
    نوشته شده توسط <برنامه نویس> در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 18 خرداد 1389, 00:57 صبح
  4. نحوه نوشتن تابع
    نوشته شده توسط mrhm2000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1388, 08:52 صبح
  5. سوال: نحوه نوشتن تابع در CR
    نوشته شده توسط hosseinsinohe در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 04 فروردین 1388, 15:33 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •