نمایش نتایج 1 تا 23 از 23

نام تاپیک: سوال در مورد مشکل درjoin 3 جدول

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    سوال در مورد مشکل درjoin 3 جدول

    با سلام

    دوستان من سه تا جدولمو به هم join کردم ولی در گرفتن خروجی اررور نمیده ولی بعضی از رکوردهای جدولمو 2 بار تکرار میکنه
    این دستوری که نوشتم:
     SqlDataAdapter insert = new SqlDataAdapter(@"select MaliRecieve.shgh as [ش قرارداد],MaliRecieve.FamilyM as [نام مسافر],MaliRecieve.Nametor as [نام تور],customer.dateharekat as [تاریخ حرکت],customer.Count as تعداد,CardtoCard.Malirecieve as مبلغ ,MaliRecieve.TypeRecieve as [نوع دریافت],cardtocard.ShPeygiri as [ش پیگیری] From MaliRecieve inner join cardtocard on malirecieve.shgh=cardtocard.shgh  inner join customer on customer.shgh=malirecieve.shgh where Customer.typePassenger='true' And " + conditions, connect);

    واینم نحوه نمایش :
    wwwww.jpg

    اساتید عزیز چیکار کنم.خیلی گیرم کمکم کنین

  2. #2

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    بنويس
    select distinct ........

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    نوشتم جواب نداد
    آخه اصلا تو دیتا بیسو که میبینم تکراری وجود نداره که این شکلی داره نشون میده

    خیلی عجیبه

  4. #4
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,906

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    سلام
    چرا از As برای فارسی کردن نام ستون ها استفاده می کنید؟
    کوئری رو درون view خودتون تست متوجه میشید

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    برای نمایش نام ستونها از As استفاده می کنم

    تست کردم همون طوریه

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    راه دیگه ای هم برای نمایش فارسی نام ستونها هست اگه هست بگین لطفا.دانیال جان تست کردم همون طوریه

  7. #7
    مدیر بخش آواتار danialafshari
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است
    پست
    2,906

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    سلام
    همونطوری یعنی تو view هم تکراری میاره؟
    دیتابیست رو بزار

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    اره همون طوریه
    اتچ نمیشه فایل sql ام
    آدرس ایمیل بده ایمیل کنم

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    سلام ،
    برای فارسی نشون دادن ستون دیتا گرید .
    به عنوان مثال شما کد:
    MaliRecieve.shgh as [ش قرارداد]

    را به :
    MaliRecieve.shgh as m_shgh

    و بعد در جدول دیتا گرید نام به فارسی تغییر بده
     dgv.columns["m_shgh"].headertext="ش قرارداد";


    اینو بگم که به احتمال فراوان مشکل شما این هم نیست ، شما ، اگر تصویری از داده های هر جدول هم قرار بدید ممنون میشم .

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    دوستان من تعداد سطرای اطلاعاتی جداولم درسته ولی وقتی اومدم Join زدم بین این سه تا جدول اومده بعضی از رکوردها رو 4 تا نشون داده.الان که اومدم بررسی میکنم میبینم در جدول malirecieve اون سطرایی که ویرایش شدنو اومده در join چهار سطرش کرده و نشون میده

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    کرج
    پست
    310

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    مگه رو همون رکورد ویرایش نمیشن؟
    مقادیر قبلی نگه میدارید؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    دوستان من تعداد سطرای اطلاعاتی جداولم درسته ولی وقتی اومدم Join زدم بین این سه تا جدول اومده بعضی از رکوردها رو 4 تا نشون داده.الان که اومدم بررسی میکنم میبینم در جدول malirecieve اون سطرایی که ویرایش شدنو اومده در join چهار سطرش کرده و نشون میده
    دوست عزیز شما به احتمال زیاد مشکل Cross Join دارید:
    نوعی ار الحاق (join) که گاهی تحت نام الحاق ضربدری هم شناخته میشه .
    در این نوع از Join اگر جدول اول X رکورد و دومی Y رکورد داشته باشد نتیجه Cross Join تعداد X * Y رکورد میشود .
    به لینک زیر یک سر بزنید :
    http://en.wikipedia.org/wiki/Join_%28SQL%29
    شما برای رفع این مشکل میتونید برای هر join یک Group by تعریف کنید که احتمال زیاد این مشکل رفع خواهد شد.

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    دوست عزیز دستور group by رو مینویسم اررور میده.کجای دستورم بنویسم.دستورمو تو تایپیک اولم نوشتم

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    کسی نیست کمک کنه چطور در دستورم که در تایپیک 1 نوشتم از دستور group by بعد از هر join استفاده کنم؟

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    کسی نیست کمک کنه چطور در دستورم که در تایپیک 1 نوشتم از دستور group by بعد از هر join استفاده کنم؟
    بعد از دستور Where کد Group by اضافه کنید:
    مثل:
    Group by tbl_name.column_name

    tbl_name = نام جدول
    column_name = نام ستون
    اگر با خطایی مواجه شدید لطفا پیغام خطا قرار بدید

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    saeed.jpg
    این اررورو میده

  17. #17
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    "select MaliRecieve.shgh as [ش قرارداد],MaliRecieve.FamilyM as [نام مسافر],MaliRecieve.Nametor as [نام تور],customer.dateharekat as [تاریخ حرکت],customer.Count as تعداد,CardtoCard.Malirecieve as مبلغ ,MaliRecieve.TypeRecieve as [نوع دریافت], CardtoCard.ShPeygiri as [ش پیگیری] From MaliRecieve inner join customer on malirecieve.shgh=customer.shgh inner join cardtocard on cardtocard.shgh=malirecieve.shgh  where  Customer.typePassenger='true' And  " + conditions

    این دستورمه کجاش بنویسم

  18. #18
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    مرسی که وقت میزاری ولی دستور منو درست ندیدی دوست عزیز من در آخر از And + condition استفاده کردم
    یعنی از شروط ترکیبی استفاده کردم
    واسه همینه که نمیدونم کجا از group by استفاده کنم چون از نظر دستوری هر جا بنویسی در دستور من اررور میده

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    نقل قول نوشته شده توسط نیما حتمی مشاهده تاپیک
    مرسی که وقت میزاری ولی دستور منو درست ندیدی دوست عزیز من در آخر از And + condition استفاده کردم
    یعنی از شروط ترکیبی استفاده کردم
    واسه همینه که نمیدونم کجا از group by استفاده کنم چون از نظر دستوری هر جا بنویسی در دستور من اررور میده
    condition موجود در کد چه شرطی را اضافه میکنه ؟

  20. #20
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    condition براساس شرایطی که کاربر تعیین میکنه در بعد از where میاد و دستور سلکت من براساس اون شرایط عمل میکنه


     string conditions = "1=1";
    if (checkBox1.Checked == true)
    {
    conditions += "and cardtocard.namebank='" + NameBank.Text + "' ";
    }
    else
    {
    checkBox1.Checked = false;
    }
    if (checkBox4.Checked == true)
    {
    conditions += "and customer.dateharekat='" + DateHarekat.Value.FarsiSelectedDate + "' ";
    }
    else
    {
    checkBox4.Checked = false;
    }
    if (checkBox5.Checked == true)
    {
    conditions += "and MaliRecieve.Nametor='" + nametor.Text + "' ";
    }
    else
    {
    checkBox5.Checked = false;
    }

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار rayson
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    3A+bdn=useL>useR>Repeat
    پست
    322

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    اینم تست کن :
     where Customer.typePassenger='true' And " + conditions +"group by tbl_name.column_name"

  22. #22
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    این روشارو تست کردم قبلا درست نمیشه.

    واقعا مشکل کجاست؟چطوری حل میشه این مشکل؟دارم دیونه میشم

  23. #23
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    Iran
    پست
    776

    نقل قول: سوال در مورد مشکل درjoin 3جدول

    سلام
    اگه براتون امکان داره چند رکورد از جدولهاتونو بزارید

تاپیک های مشابه

  1. دو تا سوال در مورد مشکل فارسی SQL و مشکلی در تکست باکس
    نوشته شده توسط Kamyar_ku در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 16 شهریور 1390, 13:59 عصر
  2. یه سوال در مورد انتخاب نام جدول با دستور SQL در پایگاه داده ACCESs
    نوشته شده توسط night-wolf در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 09 تیر 1390, 23:24 عصر
  3. سوال در مورد محاسبات در جدول در افيس 2010
    نوشته شده توسط mohammad pro در بخش Access
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 09 آبان 1389, 02:17 صبح
  4. سوال در مورد مشکل خطایcreateدر هنگام log on به دامین
    نوشته شده توسط somaye.h در بخش تالار های مرتبط با شبکه و امنیت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 خرداد 1389, 09:28 صبح
  5. سوال: سوال در مورد آپلود اطلاعات جدول
    نوشته شده توسط ahmad_1986 در بخش MySQL
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 30 خرداد 1387, 14:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •