نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه ذخیره اعداد هگر در دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نحوه ذخیره اعداد هگر در دیتابیس

    سلام دوستان من از روی پورت سریال یک عدد هگز دریافت میکنم و میخوام اونو توی دیتا بیس اس کیوال ذخیره کنم میشه یک راهنمایی در مورد ذخیره انجام بدید (فیلد رو از چه نوع در نظر بگیرم )
    23.jpg

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: نحوه ذخیره اعداد هگر در دیتا بیس

    دوست عزیز نمی دونم اگه دیتاتایپ خاصی برای هگز باشه یا نه ولی به نظر من اگه میخوای روی داده هات عملیات ریاضی انجام بدی، اونوارو تبدیل کن به دسیمال بعد ذخیره کن، اگر هم هگز رو نیاز دارید می تونید به صورت رشته اونو ذخیره کنید، ولی من شخصا تبدیلش به دسیمال رو توصیه می کنم چون هم فضای کمتری می گیره هم اینکه منطقی تره

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: نحوه ذخیره اعداد هگر در دیتا بیس

    فقط یک عملیات مقایسه دارم میشه درباره نحوه تبدیل توضیح بدید که چه جور تبدیل کنم با تشکر

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: نحوه ذخیره اعداد هگر در دیتا بیس

    خوب شما میتونی از این کد استفاده کنی
    int num = Int32.Parse(hexString, System.Globalization.NumberStyles.HexNumber);

    یه رشته تو hexString میزاری و تو num عدد صحیح رو تحویل میگیری

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: نحوه ذخیره اعداد هگر در دیتا بیس

    یه سوال فقط بعد میشه این دو عدد رو بجای عدد هگز با هم مقایسه کرد

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mortezasar
    تاریخ عضویت
    مرداد 1391
    محل زندگی
    DARANGIA(سیستان)
    پست
    456

    نقل قول: نحوه ذخیره اعداد هگر در دیتا بیس

    سلام دوست عزیز کد خطا میده من به صورت زیر نوشتم

    string hexString = textBox1.Text;
    int num = Int32.Parse(hexString,System.Globalization.NumberS tyles.HexNumber);
    textBox2.Text = num.ToString();

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: نحوه ذخیره اعداد هگر در دیتا بیس

    کد مشکلی نداره! چه خطایی میده؟
    برای مقایسه هم شما اول دو تا هگزتون رو تبدیل کنید به دسیمال بعد مقایسه کنی

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار mehdy.programmer
    تاریخ عضویت
    خرداد 1391
    محل زندگی
    from Sanandaj lives in Tehran
    سن
    28
    پست
    254

    نقل قول: نحوه ذخیره اعداد هگر در دیتا بیس

    دوست عزیز فهمیدم مشکلتون چیه! شما هگز هاتون به صورت 0xE5 هستش که باید 0x رو از اولش حذف کنید ! برای اینکار هم کدتون به شکل زیر تغییر بدید
    int num = Int32.Parse(hexString.Substring(2), System.Globalization.NumberStyles.HexNumber);

تاپیک های مشابه

  1. نحوه ذخیره اعداد اعشاری در کامپیوتر
    نوشته شده توسط Mozhdeh.Hemati در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اسفند 1391, 08:50 صبح
  2. سوال: نحوه ذخیره محتویات RichTextBox در دیتابیس SQL
    نوشته شده توسط alias136790 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 14 آذر 1391, 21:06 عصر
  3. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 27 آبان 1388, 17:08 عصر
  4. نحوه ذخیره محتویات RichTextBox در دیتابیس اکسس
    نوشته شده توسط nasser460 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 11 مرداد 1388, 20:19 عصر
  5. نحوه ذخیره فایل tif در دیتابیس
    نوشته شده توسط saba79 در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 14 مهر 1385, 07:13 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •