نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: استفاده از goto در بدنه catch

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    استفاده از goto در بدنه catch

    سلام

    من یه حلقه دارم که اونو در بدنه try - catch گذاشتم تا اگه خطایی رخ داد برنامه هنگ نکنه و خطا رو نشون بده. حالا من میخوام هر خطایی توی عملیات بدنه حلقه رخ داد بره و حلقه رو مجددا از صفر شروع کنه البته این بار تعدادی که از i انجام شده رو از مقدار انتهایی حلقه کم کنه و بعد شروع کنه. من قبل از شروع حلقه نوشتم



    loop:

    for(i=0;i<j;j++)




    حالا توی بدنه catch اومدم و نوشتم


    goto loop;


    اما ارور میده و میگه loop توی اسکوپ نیست.!
    حتی من وقتی میخوام توی بدنه catch مقدار j رو تغییر بدم هم نمی شناسه

    راهکار شما برای اینکه بتونم در صورت بروز خطا عملیات حلقه مجددا شروع بشه چیه . میدونم از continue برای این کار میشه بهره برد ولی در مورد خطاهای ناخواسته و پیش بینی نشده نمیشه شرط گذاشت که اگه این طور شد ادامه بده !!!

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sajadzare
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    فسا
    پست
    135

    نقل قول: استفاده از goto در بدنه catch

    خودم حلش کردم

    دستور try-catch باید در بدنه حلقه for باشه تا continue توی بدنه catch قابل تشخیص باشه..



    for(i=0;i<j;i++)
    {
    try

    {

    دستورات حلقه

    }

    catch

    {

    continue;
    }

    //پایان حلقه
    }

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از دستور try و catch برای ثبت و آپدیت
    نوشته شده توسط vapa_71 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 16 بهمن 1391, 17:06 عصر
  2. سوال: استفاده از تعداد زیاد try catch اشکالی دارد؟
    نوشته شده توسط c-sharp_South در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 مهر 1391, 21:45 عصر
  3. استفاده از SQLDATAREADER در TRY,CATCH,FINALLY.مشکل فوری
    نوشته شده توسط ramin_hashemi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 04 مهر 1391, 19:18 عصر
  4. استفاده از try catch ؟
    نوشته شده توسط reza_rad در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 02 تیر 1390, 19:40 عصر
  5. استفاده از try , catch در asp.net
    نوشته شده توسط nazaninam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 02 بهمن 1384, 18:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •