نمایش نتایج 1 تا 26 از 26

نام تاپیک: برنامه ای که ایمیل ارسال میکنه و دریافت هم می کنه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220

    برنامه ای که ایمیل ارسال میکنه و دریافت هم می کنه

    کسی برنامه ای برای مدیریت ایمیل جایی ندید ؟
    یه برنام می خوام که با استفاده از Username & Password ایمیل . بتونیم در وب ایمیل هایی که ارسال شده رو بخونیم و همین طور از اونجا ایمیل ارسال کنیم . و همین طور بتونم ایمیل های اومده رو پاک کنم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    کسی نبود جوابی به ما بده ؟
    آخه یه راهنمایی یه چیزی ؟

  3. #3
    سرویس دهنده ایمیل شما باید به شما POP3 بدهد تا بتوانید اینکار رو انجام دهید
    این سرویس یاهو رایگان نیست (باید با yahoo pops کارکنی)بعضی از سایت ها این امکان رو به شما میدهند
    در اینوصورت نرم افزارهای زیادی هست مثلا همین Outlook خودمون
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    نقل قول نوشته شده توسط razavi_university
    سرویس دهنده ایمیل شما باید به شما POP3 بدهد تا بتوانید اینکار رو انجام دهید
    این سرویس یاهو رایگان نیست (باید با yahoo pops کارکنی)بعضی از سایت ها این امکان رو به شما میدهند
    در اینوصورت نرم افزارهای زیادی هست مثلا همین Outlook خودمون
    خیلی ببخشید عزیز جان . ظاهراً شما اصلاً مطلبو نگرفتی .

    ببین جانم من اصلاً از سرویس های رایگان صحبتی نکردم .
    POP3 هم دارم .
    با Outlook کار میکنم و ایمیل دریافت و ارسال می کنم .

    برنامه ای می خوام که بتونم در سایتم بزارم و توسط اون ایمیل های ارسال شده به سایت رو چک کنم . فکر نمی کنم با Outlook یا نرم افزار های از این قبیل بشه برای این منظور استفاده کرد . مگه میتونی Outlook رو وسط طراحی ASP در سایت Upload کنی و کاربر سایت با اون ایمیل هاشو دریافت کنه یا ایمیل ارسال کنه .
    عرض کردم خدمتتون میخوام درون وب این کار رو انجام بدم .

    یه چیزی مثل همون ایمیل Yahoo ، ولی نه به اون قدرت و پیچیدگی . فقط دریافت و ارسال . همین خلاص

    درضمن برنامه ارسال ایمیل هم شونصد تا دارم .
    بزار توضیح بیشتری بدم :

    شما با Outlook ایمیل سایت خود را دریافت می کنی و همیتطور توسط Outlook ایمیل ارسال می کنی . تو این که مشکلی نیست . برای این که بتونی ایمیل هاتو با Outlook بگیری باید Username و Password و آدرس ایمیل از سایت خودت داشته باشی .
    حالا من می خوام به شما یه ایمیل از سایت خودم بدم که POP3 هم دارم . ولی نمی خوام شما با Outlook ایمیل هاتونو دریافت کنید دوست دارم برای چک کردن میل باکس تون وارد سایت شوید و در قسمت مشخص User و Pass خود رو وارد کنید ، بعد وارد میل باکس خودتون میشین .
    میدونین که User و Pass رو از سایت می گیرید . و من برنامه ای می خوام که بتونم با User و Pass کاربر به میل باکسش کانکت کنم تا کاربر بتونه میل هاشو اونجا چک کنه یا ارسال کنه .

    حالا هر کسی اطلاعاتی داره یاعلی ...

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    بابا اینجا چرا اینقدر خلوته دیگه ...

    یعنی هیچ کسی نیست که یه راهنمایی ... یه آدرسی ... چه میدونم یه کاری برای ما انجام بده .

  6. #6
    سلام
    باید یه برنامه مدیریت میل رو رویه سرورت نصب کنی
    مثله MailDiamond یا mail exchange
    اولیه راحتره
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    خوب چطوری و برنامه رو از کجا تهیه کنم ؟؟؟؟

    من برنامه ای با CDONTS دیدم که نیازی به نصب بر روی سرور هم نداشت .

  8. #8
    مگه میشه شما بدون احتیاج به نصب برنامه بتونین از یه نرم افزار استفاده کنید
    وبا کمک اون یه سرویس میل راه اندازی کنید
    به حق چیزای نشنیده
    نرم افزار m Diamond رو فکر میکنم اکثر سایتها ازش استقاده میکنند
    برات سراغ میگیرم از کجا میشه تهیه کرد و بهت خبر میدم
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    من که از خدامه ولی رو سرور که نمیشه برنامه ای نصب کردد .

    من منظورم از برنامه ، برنامه ای با ASP هست که به میل باکس سرور کانکت میشه .
    شما چطور میتونین یه برنامه بنویسین که ایمیل ارسال کنه .
    مثل همون ولی دریافت کنه یعنی به میل باکس برای خوندن متصل بشه

  10. #10
    من با ASP زیاد کار نکردم
    راستشو بخوایی نفهمیدم آخر توچی میخوایی
    فکر کنم تو میخوایی یه mDiamond دیگه بنویسی؟
    آن لحظه که تنها اعتبار کسی که مساله ای را مطرح کرده است، شما را در اشتباه بودن ایده هایتان قانع کرد،
    آن لحظه،
    لحظه وداع شما با دنیای خلاقیت و پیشرفت خواهد بود. . .

    برنولی

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    من که ساده توضیح دادم دیگه .
    می خوام تو سایتم ایمیل رایگان بدم . یه چیزی مثل یاهو .

    چطوری این کار رو انجام بدم .

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار aligh662000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197
    این سایت رو امتحان کن حواست باشه باید رو سرورت باید ساپرت شه!!!!
    http://www.aspemail.com
    اگه مشکلی داشتی در خدمتم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    علی آقا میشه در مورد این سایت و برنامه aspemail.exe یه توضیح مختصری بدی ...
    این چیه ؟

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار aligh662000
    تاریخ عضویت
    اسفند 1384
    محل زندگی
    تهران
    پست
    197
    خیلی ساده اس اگه تو سایتش رفته باشی دیدی یه قسمت download داره اونجا برو برنامه رو download کن بعد چندتا نمونه برنامه داره همونا رو copy/paste کن تو برنامت دیگه تو نمونه برنامه هاش هم همه چیز هست اسمسل فرستیدن ، گرفتن! هر چی بخوای

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    مرسی علی جان میرم امتحانش کنم

  16. #16
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    پست
    30
    نقل قول نوشته شده توسط لوک خوش شانس
    کسی برنامه ای برای مدیریت ایمیل جایی ندید ؟
    یه برنام می خوام که با استفاده از Username & Password ایمیل . بتونیم در وب ایمیل هایی که ارسال شده رو بخونیم و همین طور از اونجا ایمیل ارسال کنیم . و همین طور بتونم ایمیل های اومده رو پاک کنم .
    باید پول بدی !

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    عزیزم پولی شو که خودم دیدم . مجانی دیگه

  18. #18
    کاربر تازه وارد آواتار archangel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    81
    همچین چیزی نمی‌تونی پیدا کنی. بیخود نگرد. باید کمپوننتش روی سرور نصب باشه. می‌تونی خودت یکی بخری. اما قیمتش‌هاشون خیلی بالا است. تازه بعدش باید یه شرکتی رو هم پیدا کنی که حاضر بشه روی سرورش برات نصبش کنه تا بتونی ازش استفاده کنی. چون هیچ سروری همچین کمپوننتی رو نداره (من که تا حالا ندیدم). فقط کمپوننت خواندن میل رو دارن (مثل ASPEmail، JMail، CDONTS، CDO، ASPSmartMail و ...). کمپوننت ارسال میل رو ندارن. اگه شما جایی رو پیدا کردی به منم بگو.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    عزیز من بنا به گفته خود شما اگر سروری کامپونت CDONTS را داشته باشد به راحتی می توانید برنامه ای طراحی کنید که به میل باکس سرور متصل شده و میل های خود را چک کنید .

    در ضمن خرید کامپونت به تنهایی که چاره کار نیست .
    من خودم برنامه هایی از این قبیل دیدم که تمام کار هایی رو که من می خوام انجام بده ولی قیمتش بالاست . و نیازی به نصب کامپونت هم روی سرور نباشه .

    اگه برای درست کردن یه PDF تجربه داشته باشید . حتماً متوجه شدید که بدون Activx نمی توانید PDF درست کنید . و اونو هم باید از ADOBI خریداری کرده و روی سرورت نصب کنی .
    ولی یه سایت خدمات این Activx رو میداد و نیازی به نصب بر روی سرور نداشت . ولی قیمتش از قیمت ADOBI هم بالا تر بود .

  20. #20
    کاربر تازه وارد آواتار archangel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    81
    من جا به جا گفتم. با کمپوننت‌هایی مثل CDONTS، JMail، ASPSmartMail، ASPEmail و ... فقط می‌شه میل ارسال کرد. ولی به هیچ وجه من الوجوه نمی‌تونی میلی رو از میل‌باکس‌ت بخونی. اگه تونستی بخونی به منم بگو!

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    GetDefaultfolder یکی از متد های CDO می باشد .
    همچنین GetFirst,GetNext.GetLast,GetPrevious که برای کار با نامه های ارسالی ، نمایش و خاندن نامه ها استفاده می شود .

    حالا بازم بگو نمیشه .

    البته باید بر روی سرورت Exchange Server نصب شده باشد .

  22. #22
    نقل قول نوشته شده توسط razavi_university
    مگه میشه شما بدون احتیاج به نصب برنامه بتونین از یه نرم افزار استفاده کنید
    وبا کمک اون یه سرویس میل راه اندازی کنید
    به حق چیزای نشنیده
    نرم افزار m Diamond رو فکر میکنم اکثر سایتها ازش استقاده میکنند
    برات سراغ میگیرم از کجا میشه تهیه کرد و بهت خبر میدم
    در مورد این نرم افزار توضیح می دی و میگی چه جوری میشه ازش استفاده رد و از جا تهیه رد

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار javad0062
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    241
    در یافتش رو نمیدونم ولی برای ارسالش ببین این به دردت میخوره
    : mailSend.htm

    <html><body>
    <form id=frmMail method=post action=mailSend.asp>
    TO:<input type=text name=txtTo size=30><br>
    FROM:<input type=text name=txtFrom size=30><br>
    SUBJECT:<input type=text name=txtSubject size=30><br>
    BODY:<textarea rows="5" name=txtBody cols="28">
    </textarea><br>
    <input type=submit value="Send the Mail">
    </form>
    </body></html>

    mailSend.asp :

    <%@ Language=VBScript %>
    <%
    Dim objMail
    Set objMail = CreateObject("CDONTS.NewMail")
    objMail.From = Request.Form("txtFrom")
    objMail.To= Request.Form("txtTo")
    objMail.Subject= Request.Form("txtSubject")
    objMail.Body= Request.Form("txtBody")
    objMail.Send
    Set objMail = Nothing
    Response.Write "Mail should have been sent"
    %>

  24. #24
    کاربر تازه وارد آواتار archangel
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    81
    نقل قول نوشته شده توسط لوک خوش شانس
    GetDefaultfolder یکی از متد های CDO می باشد .
    ...
    البته باید بر روی سرورت Exchange Server نصب شده باشد .
    من گفتم CDONTS، نه CDO!!
    با CDONTS می‌دونم نمی‌شه. اما CDO رو نمی‌دونم.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    جواد جان از لطفت ممنون .
    از این برنامه های ارسال ایمیل تا دلت بخواد انواع و اقسام شونو دارم . برنامه دریافت می خوام

  26. #26
    کاربر تازه وارد آواتار Arminizer_88
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1385
    محل زندگی
    UAE-Dubai
    پست
    78
    ای بابا چرا خودت نمینویسی.
    اگه خواستی بهم میل بزن برات پروژه رو بفرستم ولی برای راهنمایی:
    توی VB.ET 2005 میتونی همچین برنامه ای رو هم توی ASP.NET 2.0 و یا WindowsApplications با استفاده از چند فضای نام انجام بدی:

    System.Net
    System.Sockets
    System.Web.Mail
    System.NetworkInformation
    System.Web.Mime

    حله؟ اگه به MSDN یه سری بزنی یه سری مثال با وی بی و سی شارپ گذاشته:
    http://msdn.microsoft.com/vbasic/

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •