نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: نمایش اطلاعات جدول واسطه در دیتاگرید

  1. #1

    نمایش اطلاعات جدول واسطه در دیتاگرید

    سلام دوستان
    چجوری با EF اطلاعات یک جدول واسطه رو تو دیتاگرید نشون بدم
    اگه به تصویر زیر نگاه کنین میبینین که یک دوره که سه مربی داره توی سه ردیف نشون داده میشه
    ولی من میخوام تو یک ردیف نشون بده!
    ll.png
    کدش هم اینه


    var q = from p1 in db.tbl_dore
    join p2 in db.tbl_dore_teacher on p1.dore_id equals p2.fk_dore into list1
    from l1 in list1.DefaultIfEmpty()
    join p3 in db.tbl_teacher on l1.fk_teacher equals p3.teacher_id into list2
    from l2 in list2.DefaultIfEmpty()

    select new { p1.dore_code,p1.dore_startdate, l2.teacher_fullname,l2.teacher_degree };
    dgv_dore.DataSource = q.ToList();

  2. #2

    نقل قول: نمایش اطلاعات جدول واسطه در دیتاگرید

    کسی نمیتونه کمک کنه؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نمایش اطلاعات جدول واسطه در دیتاگرید

    نقل قول نوشته شده توسط salehsam مشاهده تاپیک
    کسی نمیتونه کمک کنه؟
    گروه بندی کن linq grouping

    var q = from p1 in db.tbl_dore
    join p2 in db.tbl_dore_teacher on p1.dore_id equals p2.fk_dore into list1
    from l1 in list1.DefaultIfEmpty()
    join p3 in db.tbl_teacher on l1.fk_teacher equals p3.teacher_id into list2
    from l2 in list2.DefaultIfEmpty()
    group p1 by p1.dore_code into g
    select new { g.dore_code, g.dore_startdate, l2.teacher_fullname, l2.teacher_degree };
    dgv_dore.DataSource = q.ToList();

  4. #4

    نقل قول: نمایش اطلاعات جدول واسطه در دیتاگرید

    ممنون
    ولی هر کار میکنم برای g فقط key رو میاره و اطلاعات دیگه رو نمیاره!
    اگه ممکنه کامل توضیح بدین!
    بازم ممنون

  5. #5

    نقل قول: نمایش اطلاعات جدول واسطه در دیتاگرید

    خواهشا کمک کنین!!!
    تو سایت ها خیلی سرچ کردم

تاپیک های مشابه

  1. نمایش اطلاعات جدول
    نوشته شده توسط am_gold در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 19 خرداد 1389, 09:52 صبح
  2. راهنمايي:نمایش اطلاعات جدول در DataList
    نوشته شده توسط maryam___ در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 11 دی 1388, 17:30 عصر
  3. پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1388, 14:18 عصر
  4. سوال: نمایش اطلاعات جدول بدون کنترلهای داده
    نوشته شده توسط minamorsali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مرداد 1388, 16:09 عصر
  5. نمایش اطلاعات جدول دیگر در DataGrid
    نوشته شده توسط Morteza Manafpour در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 11 فروردین 1387, 11:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •