نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: خواندن بخش محدودي از فيلد متن از mysql ؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار vatansever
    تاریخ عضویت
    مهر 1390
    محل زندگی
    مشگين شهر
    پست
    40

    خواندن بخش محدودي از فيلد متن از mysql ؟

    اگه بخوام بخشي از متن bodytext رو از پايگاه داده دريافت كنم مثلا 200 كاراكتر از چه تابعي بايد استفاده كنم؟
    با نشكر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1389
    محل زندگی
    جنوب عشق است
    پست
    1,557

    نقل قول: خواندن بخش محدودي از فيلد متن از mysql ؟

    خب شما بخون بیار و با تابع substr از متن اون بخشی رو که میخوای جدا کن

  3. #3

    نقل قول: خواندن بخش محدودي از فيلد متن از mysql ؟

    توی خود MySQL هم تابع SUBSTRING رو برای این کار داریم:
    SELECT SUBSTRING(`bodytext`, 1, 20) AS `bodypart` FROM `posts`

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ابوذر محمودی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    476

    نقل قول: خواندن بخش محدودي از فيلد متن از mysql ؟

    علاوه بر SUBSTRING ؛ تابع های دیگه ای هم مثل SUBSTR و MID هم هستن که همین کارو انجام میده ، نحوه استفادشونم مثل همه.

  5. #5

    نقل قول: خواندن بخش محدودي از فيلد متن از mysql ؟

    به نظرم اگه از تابع های خود mysql موقع گرفتن اطلاعات استفاده کنیم روی سرعت هم تاثیر بهتری داره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: خواندن بخش محدودي از فيلد متن از mysql ؟

    فکر کنم بر عکس گفتین. هر چی پروسس ها و عملیات ها خارج از کوئری اجرا بشه باعث بالاتر رفتن سرعت اجرای برنامه میشه

  7. #7

    نقل قول: خواندن بخش محدودي از فيلد متن از mysql ؟

    من خیلی وقت پیش مقاله ای در مورد mysql تو یک سایت خارجی خوندم که نوشته بود کارهایی مثل count و.. رو اگه توی خود دستورات Sql انجام بدید بهتره

    اون چیزی که خونده بودم رو گفتم... باز اساتید نظر بدن ممنون میشم

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: خواندن بخش محدودي از فيلد متن از mysql ؟

    count و منظورم نبود . تابع count پردازشی رو فیلد ها انجام نمیده
    منظورم تابع هائی بودن که پردازشی روی فیلد یا فیلد ها انجام میدن.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار AliRezaPro
    تاریخ عضویت
    شهریور 1386
    محل زندگی
    PE Header
    پست
    1,054

    نقل قول: خواندن بخش محدودي از فيلد متن از mysql ؟

    به نظرم اگه از تابع های خود mysql موقع گرفتن اطلاعات استفاده کنیم روی سرعت هم تاثیر بهتری داره
    انجام اعمال پردازشی و محاسبات سمت DBMS ده ها برابر (خیلی زیاد) سرعت و Performance کمتری دارد تا ایتکه بخواین سمت زبان برنامه نویسی تحت سرور انجام بدین

تاپیک های مشابه

  1. اصلاح کد خواندن اطلاعات از اکسس و ثبت در Mysql
    نوشته شده توسط rash44 در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 02 آذر 1391, 10:34 صبح
  2. سوال: ارسال متن به mysql
    نوشته شده توسط ravand در بخش PHP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 17 اسفند 1390, 09:38 صبح
  3. access violation زمان خواندن بخش مشخصی از حافظه
    نوشته شده توسط MEhdi Sobhani در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 28 آذر 1389, 06:03 صبح
  4. چگونگی خواندن و نوشتن عکس در پایگاه داده(mysql - sql server) و نشان دادن آن در jtable
    نوشته شده توسط mostafarastin239 در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1388, 12:24 عصر
  5. فيلد متن طولاني
    نوشته شده توسط zkazemi در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 11 آبان 1388, 18:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •