نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: validation در فرم

  1. #1

    validation در فرم

    سلام
    برای validation هایی روی فیلدهایی با تایپ مالتی تکس میزارم باید چه کاراکترهایی و در نظر بگیرم که وارد نشه؟
    و اینکه الان من یه چیز کلی میدونم برای validation ها، ولی اگه بهم یه فرمت مثلا شماره بدن من نمیتونم براش دقیق خودم validaton بنویسم، از کجا میتونم این و یاد بگیرم؟
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: validation در فرم

    سلام برای محدودیت برروی یک کنترل مامیتونیم اینکارروباقراردادن محدودیت موردنظرمون درون رویداد keypress کنترلمون اعمال کنیم.مثلا من این مثال رومیزنم که من نمیخوام تکس باکس حروف روبپذیره برای اینکار توی رویداد keypress کنترلم اینوواردمیکنم.

    if (Char.IsDigit(e.KeyChar) )
    {
    e.Handled = false;
    }
    else
    {
    e.Handled = true;
    }

  3. #3

    نقل قول: validation در فرم

    خیلی ممنون فکر کنم من سوالم و بد بیان کردم
    سوالم این هست که برای اینکه از ورود کدمخرب درون یه فیلد جلوگیری کنیم چه کاراکتری و باید در نظر بگیریم که وارد نشه؟
    منظورم این هست که اصلا کدهای مخربی که میتونن وارد بشن چی هست؟ آیا پی اچ پی هست؟ یعنی من باید از ورود کاراکتری مثل '؟' یا ' " ' یا مشابه اینا که جزو کاراکترهایی هستند که برای کد هست جلوگیری کنم؟
    مرسی

  4. #4

    نقل قول: validation در فرم

    Validation سمت کلاینت معتبر نیست و به راحتی قابل غیرفعال شدنه. سمت سرور باید Validation رو انجام بدین. اینکه چه کارکترهایی هم باید مجاز باشن بستگی به نیاز شما داره. مثلاً توی فیلد سن، هیچ چیزی بجز عدد نباید وارد بشه ولی توی فیلد نام، حروف الفبا مجازه. توی فیلد ایمیل، هم حروف و هم اعداد و همچنین کارکترهایی مثل @ و _ و - و . و... مجازه. اول باید مشخص کنید چی لازم دارین تا بعد ببینیم چه کارکترهایی غیرمجازه و کدومها مشکل ساز هستن و اگه بخوایم مجاز باشن، باید Escape کنیم.

  5. #5

    نقل قول: validation در فرم

    مرسی
    منظور من این هست که در کل باید از ورود چه کاراکترهایی جلوگیری کنیم، خاصا این تایپ هایی که فرمودید منظورم نیست، اصلا کد مخرب با چه زبونی هست؟
    و اینکه validation ها رو من با کد php مینویسم و چک میشه، باید پس کجا بزارم؟ چجوری میتونه غیر فعال بشه؟
    مرسی

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: validation در فرم

    اینجا رو ببینید

  7. #7

    نقل قول: validation در فرم

    خیلی ممنون
    فکر کنم بد منظورم و میگم.
    سوالم اصلا در کل اینه، کد مخربی که میتونه از طریق فرم ها وارد بشه اگه validation انجام نشه، چیه؟ این کد مخرب و با چه زبونی مینویسن؟
    و اونی که جناب MMSHFE فرمودن که میشه غیر فعالش کرد چجوری میشه غیر فعال بشه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: validation در فرم

    همه چی میتونه وارد بشه بستگی داره هکر چه هدفی داره به چی میخواد دسترسی داشته باشه و نقطه ضعف سایت چی باشه
    اول معمولا برای تست جاوا اسکریپت وارد میکنن ببینن ورودی ها بازه یا نه

    <script>
    alert(1);
    </script>

  9. #9

    نقل قول: validation در فرم

    آقا دستتون در نکنه، در این مورد جایی سراغ دارید که مطالبی بخونم؟ مرسی

  10. #10

    نقل قول: validation در فرم

    میشه بگید این چیکار میکنه؟ مرسی

  11. #11

    نقل قول: validation در فرم

    آقا ببینید درست متوجه شدم، اگه این و وارد کرد و آلارم بهم داد یعنی اینکه تو اون فیلد میتونه کد وارد کنه درسته؟

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار shahriyar3
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    سن
    38
    پست
    720

    نقل قول: validation در فرم

    بله درسته . در واقعا شما باید بدونید که از input چه مقداری رو به عنوان ورودی میخواید دریافت کنید .
    مثلا از فیلد سن یک عدد مثبت 2 رقمی میخواید و...
    بر اساس اون ورودی ها رو فیلتر کنید و اجازه ورود داده های غیر مرتبط و ندین

  13. #13

    نقل قول: validation در فرم

    پس کلا با هر زبانی میشه کد مخرب برای ورودی ها ایجاد کرد؟

تاپیک های مشابه

  1. غیر فعال شدن jquery validate در فرم پس از بخش بخش کردن
    نوشته شده توسط Wily_Fox در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مهر 1392, 11:12 صبح
  2. کمک در مورد validation در فرم اکسس
    نوشته شده توسط mbagheri در بخش Access
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 17 مهر 1390, 22:26 عصر
  3. سوال: به صورت فارسي validate كردن فرم
    نوشته شده توسط kimiaaa در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 16 خرداد 1389, 14:40 عصر
  4. سوال: کدام بهتره؟ validator داخل فرم یا validation summary؟
    نوشته شده توسط 595959 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 شهریور 1388, 13:42 عصر
  5. انجام CrossPagePostback در صورت Valid بودن فرم
    نوشته شده توسط emad_67 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 12 اسفند 1386, 11:45 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •