نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: رسم مثلث در سی شارپ

  1. #1

    Question رسم مثلث در سی شارپ

    با سلام خدمت دوستان
    من در محیط کنسول کدی نوشتم که یه مثلث رو نمایش میده ولی می خوام حاشیه دور مثلت نمایش داده بشه یعنی خطوط اصلی مثلث.باید چکار کنم.؟
    static void Main(string[] args)
    {
    int i, j, k, t;
    k = -1;
    for (i = 8; i > 0; i--)
    {
    for (j = 0; j < i; j++)
    Console.Write(" ");
    k = k + 2;
    for (t = 1; t <= k; t++)
    Console.Write("-");
    Console.WriteLine("");
    }
    }
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: رسم مثلث در سی شارپ

    ببه جز خط آخر که استثناست بقیه خطا اولی و اخری میشن حاشیه به همین سادگی

  3. #3

    نقل قول: رسم مثلث در سی شارپ

    شرمنده میشه بگید کدوم خط رو باید حذف کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار winner1
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    خلخال
    پست
    738

    نقل قول: رسم مثلث در سی شارپ

    ببین تو برنامت اولین - که نوشته میشه تو هر سطر و اخرین - که نوشته میشه تو هر سطر میشه حاشیت داخل حلقت شرط بذار که رنگش و عوض کنه

  5. #5

    نقل قول: رسم مثلث در سی شارپ

    شرمنده دوست عزیز می تونی یه راهنمایی درباره کدش بکنی.

  6. #6

    نقل قول: رسم مثلث در سی شارپ


    int i, j, k, t;
    k = 1;
    for (i = 0; i < 7; i++) Console.Write(" "); Console.Write("-");Console.WriteLine("");
    for (i = 6; i > 0; i--)
    {
    for (j = 0; j < i; j++) Console.Write(" ");k = k + 2;
    Console.Write("-");for (t = 1; t <= k-2; t++) Console.Write(" "); Console.Write("-");
    Console.WriteLine("");
    }
    for (i = 0; i < 15; i++) Console.Write("-") ;Console.WriteLine("");

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آموزش رسم نمودار در سی شارپ به وسیله MSCHART
    نوشته شده توسط sajadjamalian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 17
    آخرین پست: یک شنبه 10 دی 1396, 11:03 صبح
  2. رسم خط در سی شارپ با استفاده از متد SetPixel از شی Bitmap
    نوشته شده توسط arash.gh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 04 اردیبهشت 1390, 14:50 عصر
  3. سوال: کمک در رسم مثلث و استفاده از تایمر
    نوشته شده توسط ateryad در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 دی 1389, 21:12 عصر
  4. رسم چارت در سی شارپ
    نوشته شده توسط mahdieshaghi.m در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 مرداد 1389, 00:47 صبح
  5. رسم مثلث
    نوشته شده توسط sajadvahedi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 06 دی 1386, 13:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •