نمایش نتایج 1 تا 21 از 21

نام تاپیک: وصل نشدن برنامه به بانک توسط IP - خطای A network-related or instance-specific error occurred

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    وصل نشدن برنامه به بانک توسط IP - خطای A network-related or instance-specific error occurred

    سلام دوستان
    من برنامه ام بدون هیچ مشکلی کار می کنه ولی وقتی به جای Data Source = . به جای . آی پی کامپیوتر ( با تایپ ipconfig در محیط cmd این آی پی رو پیدا می کنم ) خودم که برنامه هم توی همین کامپیوتر هستش رو می دم ارور زیر رو روی خط Connection.Open() میده:
    برنامه و بانک اطلاعاتی داخل یک کامپیوتر هستش نه دوتا . می خواستم ببینم اگه اینطوری جواب می ده خوب روی یه کامپیوتر دیگه بذارم و حالت شبکه ای بشه.
    آدرس کانکشن هم اینه:

    SqlConnection objconnection =
    new SqlConnection("Data Source=192.168.1.15;Initial Catalog=Radman;" +
    " User ID=sa;Password=584596");


    A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: Named Pipes Provider, error: 40 - Could not open a connection to SQL Server)

    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString ) -

    فایر وال سیستم رو چک کن.اگه روشن باشه وصل نمیشه به sql.باید خاموش کنی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString ) -

    نقل قول نوشته شده توسط Tiam121 مشاهده تاپیک
    فایر وال سیستم رو چک کن.اگه روشن باشه وصل نمیشه به sql.باید خاموش کنی
    خاموش کردم بازم همون ارور رو می ده.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString ) -

    اگه آنتی ویروست هم فایر وال داره خاموش کن

    Data Source=192.168.1.15;database=database name;User ID=sa;Password=584596

    اینجور تنظیم کن باید جواب بده

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString ) -

    server=192.168.1.15;database=database name;User ID=sa;Password=584596

    من به اینصورت استفاده میکنم مشکلی هم نداره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString ) -

    نقل قول نوشته شده توسط Tiam121 مشاهده تاپیک
    اگه آنتی ویروست هم فایر وال داره خاموش کن

    Data Source=192.168.1.15;database=database name;User ID=sa;Password=584596

    اینجور تنظیم کن باید جواب بده
    آنتی ویروس رو غیرفعال کردم و کانکشن رو اینجوری نوشتم ولی بازم همون ارور رو می ده:

    SqlConnection objconnection =
    new SqlConnection("Server=192.168.1.15;Database=Radman ;" +
    " User ID=sa;Password=584596");

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString ) -

    Server=192.168.1.15\Sql instance name;Database=Radman;User ID=sa;Password=584596

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString ) -

    نقل قول نوشته شده توسط Tiam121 مشاهده تاپیک
    Server=192.168.1.15\Sql instance name;Database=Radman;User ID=sa;Password=584596
    حروف بزرگ و کوچک درسته؟
    کانکشن اینجوری شد ولی بازم ارور زیر رو می ده:

    SqlConnection objconnection =
    new SqlConnection("Server=192.168.1.15\\Sql Instance Name;Database=Radman;" +
    " User ID=sa;Password=584596");

    این ارور رو می ده:

    A network-related or instance-specific error occurred while establishing a connection to SQL Server. The server was not found or was not accessible. Verify that the instance name is correct and that SQL Server is configured to allow remote connections. (provider: SQL Network Interfaces, error: 26 - Error Locating Server/Instance Specified)

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString ) -

    من همیشه از طریق ویزارد دیتاگریدویو کانکشنم رو درمی آوردم ولی وقتی تو قسمت servername ( فکر کنم ) به جای . یا local آیپی رو می نویسم تو قسمت پایین اصلاً هیچ دیتابیسی نمیاره که من انتخاب کنم و تو مرحله بعد کانکشنم رو وردارم.
    اصلاً باید اونجا دیتابیس هارو بیاره یا نه؟
    آخه جالبش اینجاست که نباید فرقی بین . با آی پی باشه چون دارم از یک کامپیوتر استفاده می کنم.

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString ) -

    منظورم از instance name اسمی هست که شما برای وصل شدن به sql server استفاده میکنی مثلا روی سیستم من میشه Kamran این اسمو هم میتونی موقعی که sql management رو باز میکنی و میخوای کانکت کنی از قسمت server name بدست بیاری البته اگر موقع نصب sql اسم خاصی رو تنظیم نکرده باشی پیش فرض MSSQLSERVER هست

    در مورد سوالت هم باید بگم که وقتی IP رو میدی و یوزر و پسورد هم مشخص کنی باید لیست دیتابیس ها رو ببینی

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString ) -

    نقل قول نوشته شده توسط Tiam121 مشاهده تاپیک
    منظورم از instance name اسمی هست که شما برای وصل شدن به sql server استفاده میکنی مثلا روی سیستم من میشه Kamran این اسمو هم میتونی موقعی که sql management رو باز میکنی و میخوای کانکت کنی از قسمت server name بدست بیاری البته اگر موقع نصب sql اسم خاصی رو تنظیم نکرده باشی پیش فرض MSSQLSERVER هست
    موقعی که اسکیوال رو باز می کنم تو قسمت Server name برای من . هستش.
    نقل قول نوشته شده توسط Tiam121 مشاهده تاپیک
    در مورد سوالت هم باید بگم که وقتی IP رو میدی و یوزر و پسورد هم مشخص کنی باید لیست دیتابیس ها رو ببینی
    همینکارارو می کنم ولی لیست خالیه.

  12. #12
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString ) -

    خب همین اسم رو بجای قسمت instance name که با قرمز مشخص کرده بودم قرار بده.باید بتونی وصل شی دیگه.
    البته اینم بگم که بجای IP میتونی از computer name هم استفاده کنی با همون فرمتی که گذاشتم,کاملا هم جواب میده و من خودمم ازش استفاده می کنم

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString ) -

    هم اینجوری نوشتم:

    SqlConnection objconnection =
    new SqlConnection("Server=192.168.1.15\\MSSQLSERVER;Da tabase=Radman;" +
    " User ID=sa;Password=584596");

    هم اینجوری:

    SqlConnection objconnection =
    new SqlConnection("Server=192.168.1.15\\.;Database=Rad man;" +
    " User ID=sa;Password=584596");

    بازم نشد.
    Untitled.jpg

  14. #14
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString ) -

    یه فایل تکس درست کن با notepad و بعد پسوند اونو به udl تغییر بده بعد اجراش کن و کانکشن رو تنظیم کن بعد دوباره این فایل رو با notepad باز کن تا اطلاعات ساخت کانکشن(connection string) رو ببینی و اونو کپی کن و ازش استفاده کن

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString ) -

    اون کاری که گفتید رو انجام دادم و به جای آی پی اسم کامپیوتر رو گذاشتم و توی ویزارد دیتاگریدویو لیست دیتابیسام اومد و کانکشنم اینجوری شد و جواب گرفتم:

    SqlConnection objconnection =
    new SqlConnection("Data Source=ALI-PC;Initial Catalog=Radman;" +
    " User ID=sa;Password=584596");

    نقل قول نوشته شده توسط Tiam121 مشاهده تاپیک
    یه فایل تکس درست کن با notepad و بعد پسوند اونو به udl تغییر بده بعد اجراش کن و کانکشن رو تنظیم کن بعد دوباره این فایل رو با notepad باز کن تا اطلاعات ساخت کانکشن(connection string) رو ببینی و اونو کپی کن و ازش استفاده کن
    اینجا باز آی پی رو که زدم لیست دیتابیسا نیومد ولی اسم کامپیوتر رو که زدم آورد ولی عجیب قریب بود و فکر کنم برعکس بود چون Data Source رو آخر آورده بود و همونطوری که به من داده بود رو قرار دادم و ارور گرفت.
    ولی روش بالا جواب داد.

    چرا آی پی رو قبول نمی کنه؟
    حالا اگه به جای آی پی اسم رو بزنم بعداً مشکلی پیش نمی آد؟

  16. #16
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    330

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString ) -

    مشکل با IP رو مطمئن نیستم,چک می کنم
    اما با اسم سیستم هم که باشه مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString ) -

    نقل قول نوشته شده توسط Tiam121 مشاهده تاپیک
    مشکل با IP رو مطمئن نیستم,چک می کنم
    اما با اسم سیستم هم که باشه مشکلی پیش نمیاد خیالت راحت
    اگر لطف کنید و بگید چطور می تونم با IP وصل بشم خیلی ممنون میشم.

  18. #18
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    سمنان
    پست
    45

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString ) -

    فکر کنم یا حتما باید شبکه باشید یا به اینترنت وصل باشید تا بتونید با ای پی کار کنید این مشکلی بود که منم داشتم ولی با روشن کردن مودمم این مشکل حل میشد یعنی حتما باید به یک شبکه محلی یا یک شبکه جهانی مثل اینترن وصل باشید

  19. #19
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1387
    محل زندگی
    خوزستان -دزفول
    سن
    39
    پست
    85

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString ) -

    سلام
    dashkeyvan درست میگن باید حتما سیستم شبکه باشه یا به نت وصل باشید که کارت شبکه و سیستم آی پی بگیره در غیر این صورت نمی شه .
    اون آی پی که با Ipconfig بدست اوردید ربطی به شبکه نداره برای امتحان 1 آی پی دستی به کارت شبکه بدید ببینید جواب میده . البته خودم اینجوریش رو امتحان نکردم

  20. #20
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1392
    محل زندگی
    سمنان
    پست
    45

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString ) -

    وقتی شبکه هستید از قسمت local area connection میتونید و از detail ای پی تون رو ببینید اون قسمت لوکال در کنار ساعت سیستمتون میتونید پیداش کنید در قسمت
    open network .....

  21. #21

    نقل قول: وصل نشدن برنامه به بانک با دادن آی پی ( IP ) سیستم به کانکشن استرینگ ( ConnectionString )

    سلام
    آقا من این مشکل رو دارم کسی هست کمک کنه ؟

    اشکال در اتصال به پایگاه داده
    general sql error
    alias:db
    تو یه سیستم حسابداری که از یه دفتر میخوام به یه دفتر دیگه دسترسی داشته باشم .
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اتصال به sql2014 - علت خطای A network-related or instance-specific error occurred
    نوشته شده توسط behesht.royaha در بخش C#‎‎
    پاسخ: 11
    آخرین پست: سه شنبه 10 مرداد 1396, 18:19 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 03 اسفند 1395, 08:17 صبح
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: چهارشنبه 24 تیر 1394, 14:27 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 14 دی 1393, 09:47 صبح
  5. پاسخ: 8
    آخرین پست: دوشنبه 17 شهریور 1393, 21:58 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •