نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: نمایش عکس در DataGrid

  1. #1

    نمایش عکس در DataGrid

    با عرض سلام خدمت دوستان
    من عکس را در گرید نمایش می دهم ولی از انجای که عکس بزرگ یا کوچک می باشد می خوام با یک سایز مشخص نمایش بدم.
    چطوری میشه این کار را انجام داد؟

  2. #2

    نقل قول: نمایش عکس در دیتا گریدویو

    سلام

    DataGridViewImageCell cc = new DataGridViewImageCell();
    cc.ImageLayout=DataGridViewImageCellLayout.Stretch ;


    در صورتی که به جای Stretch از Zoom استفاده کنید تصویر کشیده نمیشه و خودش رو با سایز سلول منطبق میده
    در ضمن از AutoResize هم استفاده نکنید

  3. #3

    نقل قول: نمایش عکس در دیتا گریدویو

    ممنون از راهنمایی شما ولی من اگه از AutoResize استفاده نکنم اطلاعات من بصورت کامل نمایش داده نمیشود.
    امکان داره من AutoResize را برای سلولی که عکس هست غیر فعال کنم و برای بقیه سلول ها فعال باشه؟

  4. #4

    نقل قول: نمایش عکس در DataGrid

    شما می تونید هر سطر و یا ستون مورد نظر را autosize کنید فقط دقت کنید سطر و ستونی که عکس ها در ان هستند را resize نکنید مثلا اگر بخواهید سلولهای موجود در سومین ستون و به همراه سلولهای موجود در چهارمین سطر اندازه شون تغییر کنه این دستور را بزنید

    dataGridView1.AutoResizeColumn(2);
    dataGridView1.AutoResizeRow(3);

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی نمایش عکس در اکسس
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 09 دی 1395, 11:42 صبح
  2. سوال: نمایش عکس درون datagrid row در داخل tooltip
    نوشته شده توسط mhshojaee در بخش WPF
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1391, 22:46 عصر
  3. نمایش عکس در datagrid
    نوشته شده توسط passerby در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 14 شهریور 1386, 13:08 عصر
  4. چگونگی نمایش عکس در DataGrid ؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط engineer_vm در بخش VB.NET
    پاسخ: 14
    آخرین پست: سه شنبه 01 خرداد 1386, 02:34 صبح
  5. نمایش عکس در Gird ها
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 شهریور 1382, 07:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •