نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نوشتن تابعی با پارامتر آرایه ای

  1. #1

    نوشتن تابعی با پارامتر آرایه ای

    سلام.
    می خواهم تابعی بنویسم که پارامتر اول آن آرایه باشد و پارامتر دوم آن متغییر از نوع int
    و در بدنه تابع مقدارهای خانه های آرایه در پارامتر دوم آن ضرب شود.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  2. #2

    نقل قول: نوشتن تابعی با پارامتر آرایه ای

    public int func(int[] arr, int len)
    {}


    یه حلقه داخل تابع می ذاری و مقدار هر خونه رو در پارامتر دوم ضرب می کنی

  3. #3

    نقل قول: نوشتن تابعی با پارامتر آرایه ای

    سلام.
    خطا میده دوست عزیز

  4. #4

    نقل قول: نوشتن تابعی با پارامتر آرایه ای

    شما تو کد بالا داری یه عدد ورودی میدی شما بیا و کل ازایه رو ورودی بده نه دونه دونه خونه هاشو:

    func(aa, 3);

  5. #5

    نقل قول: نوشتن تابعی با پارامتر آرایه ای

    کسی میدوونه خطای کد بالا چیه؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار majid_i68
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    35
    پست
    267

    نقل قول: نوشتن تابعی با پارامتر آرایه ای

    همان طوری که دوستم گفت .. شما باید کل آرایه رو به تابع بفرستی ...نه هر خونه رو جداگانه ...
    func(aa[i],2)

    باعث خطا میشه باید شماره اندیس رو بردای

  7. #7

    نقل قول: نوشتن تابعی با پارامتر آرایه ای

    خطا میده
    کسی میتونه کد کاملشو واسم بنویسه که جواب بگیرم؟

  8. #8

    نقل قول: نوشتن تابعی با پارامتر آرایه ای

    بابا به خدا باید تابع رو بدی .... حالا هی بگو خطا میده
    ممکنه خطایی که میده توی خود تابعتون باشه چون استفادش همونطوریه که قبلا گفتم بهتون:

    private void func(int[] arr, int a)
    {
    int temp = 0;
    foreach (int tmp in arr)
    {
    temp+=tmp*a;
    }
    textBox1.Text = temp.ToString();
    }
    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int[] array = new int[] { 1, 2, 3, 4, 5 };
    func(array, 3);

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نوشتن تابعی برای اجرای کوئری
    نوشته شده توسط css-man در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 22 شهریور 1391, 01:06 صبح
  2. سوال: نوشتن تابعی که یک datatable برگردونه
    نوشته شده توسط arman_Nasrollahi در بخش Oracle
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 10 شهریور 1388, 13:36 عصر
  3. چگونه می توان به constructor که دارای پارامتر آرایه است آرایه پاس کرد؟
    نوشته شده توسط nedata در بخش Java SE : نگارش استاندارد جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 20 اردیبهشت 1387, 17:07 عصر
  4. پارامتر آرایه کریستیال رپورت
    نوشته شده توسط essa_61 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 15 اسفند 1386, 21:15 عصر
  5. پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 12 اسفند 1383, 00:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •