نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: نحوه پرینت گرفتن از سطرهای تیک خورده دیتاگریدویو

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نحوه پرینت گرفتن از سطرهای تیک خورده دیتاگریدویو

    سلام دوستان

    پرینت گرفتن از سطرهای تیک خورده دیتاگریدویو چطوریه؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    کرمانشاه
    سن
    37
    پست
    735

    نقل قول: نحوه پرینت گرفتن از سطرهای تیک خورده دیتاگریدویو

    از کدام نرم افزار برای گزارش گیری استفاده می کنید؟؟

    شما ابتدا باید اون رکوردهایی رو که تیک خوردن بدست بیارید و داخل یک List یا Table قرار دهید و به گزارش ارسال کنید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: نحوه پرینت گرفتن از سطرهای تیک خورده دیتاگریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط rezaei_y مشاهده تاپیک
    از کدام نرم افزار برای گزارش گیری استفاده می کنید؟؟

    شما ابتدا باید اون رکوردهایی رو که تیک خوردن بدست بیارید و داخل یک List یا Table قرار دهید و به گزارش ارسال کنید
    میشه نمونه کد این کارایی که میگید رو بزارید؟با DataTable

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    Tehran
    پست
    453

    نقل قول: نحوه پرینت گرفتن از سطرهای تیک خورده دیتاگریدویو

    اینم یه عکس از چیزی که تو فکرمه

  5. #5

    نقل قول: نحوه پرینت گرفتن از سطرهای تیک خورده دیتاگریدویو

    منم یک پشنهاد دارم ببنید اگر بتونید روی سطرهای تیک خورده گرید Cheked=True یه حلقه forech بزنی بعد همرو جم میکنی بعد میفرستی سمته گزارشت!

    اگر نوشتی بزار دوستان هم استفاده کنند !

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار khokhan
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    اسکو
    پست
    2,176

    نقل قول: نحوه پرینت گرفتن از سطرهای تیک خورده دیتاگریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط pesare مشاهده تاپیک
    اینم یه عکس از چیزی که تو فکرمه
    اول ردیفهای چک شده رو بشمار و دریاب بعد هر کاری خواستی بکن

    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int i = 0;
    List<int> ChkedRow = new List<int>();

    for (i = 0; i <= dataGridView1.RowCount - 1; i++)
    {
    if (Convert.ToBoolean(dataGridView1.Rows[i].Cells["chkcol"].Value) == true)
    {
    ChkedRow.Add(i);
    }
    }

    if (ChkedRow.Count == 0)
    {
    MessageBox.Show("هیچ گزینه ای انتخاب نگردیده","اوا خدا مرگم بده",MessageBoxButtons.OKCancel,MessageBoxIcon. Question,MessageBoxDefaultButton.Button1);
    return;
    }

    foreach (int j in ChkedRow)
    {
    PrintDGV.Print_DataGridView(dataGridView1);

    }
    }


    Untitled.jpg
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7

    Post نقل قول: نحوه پرینت گرفتن از سطرهای تیک خورده دیتاگریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    اول ردیفهای چک شده رو بشمار و دریاب بعد هر کاری خواستی بکن

    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int i = 0;
    List<int> ChkedRow = new List<int>();

    for (i = 0; i <= dataGridView1.RowCount - 1; i++)
    {
    if (Convert.ToBoolean(dataGridView1.Rows[i].Cells["chkcol"].Value) == true)
    {
    ChkedRow.Add(i);
    }
    }

    if (ChkedRow.Count == 0)
    {
    MessageBox.Show("هیچ گزینه ای انتخاب نگردیده","اوا خدا مرگم بده",MessageBoxButtons.OKCancel,MessageBoxIcon. Question,MessageBoxDefaultButton.Button1);
    return;
    }

    foreach (int j in ChkedRow)
    {
    PrintDGV.Print_DataGridView(dataGridView1);

    }
    }


    Untitled.jpg

    سلام خسته نباشید منم دقیقا یک هم چین برنامه ای میخوام فقط مشکلی که دارم اینه که در آخرین خط کد برنامه که نوشته شده:
    PrintDGV.Print_DataGridView(dataGridView1);
    زیر printDGV خط قرمز کشیده و Error داده و نوشته The name 'PrintDGV' does not exist in the current context
    مشکل کار من کجاست ؟من یک دکمه و یک دیتا گرید گذاشتم و کد بالا را کپی کردم اگر میشه راهنماییم کنید.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار momimomi
    تاریخ عضویت
    مهر 1391
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    269

    نقل قول: نحوه پرینت گرفتن از سطرهای تیک خورده دیتاگریدویو

    نقل قول نوشته شده توسط khokhan مشاهده تاپیک
    اول ردیفهای چک شده رو بشمار و دریاب بعد هر کاری خواستی بکن

    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int i = 0;
    List<int> ChkedRow = new List<int>();

    for (i = 0; i <= dataGridView1.RowCount - 1; i++)
    {
    if (Convert.ToBoolean(dataGridView1.Rows[i].Cells["chkcol"].Value) == true)
    {
    ChkedRow.Add(i);
    }
    }

    if (ChkedRow.Count == 0)
    {
    MessageBox.Show("هیچ گزینه ای انتخاب نگردیده","اوا خدا مرگم بده",MessageBoxButtons.OKCancel,MessageBoxIcon. Question,MessageBoxDefaultButton.Button1);
    return;
    }

    foreach (int j in ChkedRow)
    {
    PrintDGV.Print_DataGridView(dataGridView1);

    }
    }


    Untitled.jpg
    سلام استاد عزیز
    اگر بخوام ردیفهای تیک خورده از دیتاگرید رو به استیمول بفرستم جوری که هر ردیف رو در یک صفحه قرار بدم و بتونم جای اون رو تنظیم کنم (گزارش رو دیزاین کنم) چه تغییری باید به این کدها بدهم
    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه پرینت گرفتن از یک ریپرت که قبلاً در Access ساخته شده از داخل برنامه با استفاده از VB6 ؟
    نوشته شده توسط mohammadriano در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 خرداد 1391, 17:55 عصر
  2. سوال: نحوه پرینت گرفتن از یک ole ؟
    نوشته شده توسط mohammadriano در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آبان 1390, 14:07 عصر
  3. سوال: نحوه پرینت گرفتن معمولی از دیتا گرید
    نوشته شده توسط ehsan1371 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1390, 17:00 عصر
  4. سوال: نحوه پرینت گرفتن از برنامه QREPORT
    نوشته شده توسط hentjanson در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 13 مهر 1387, 10:50 صبح
  5. نحوه پرینت گرفتن از دیتا گرید
    نوشته شده توسط headphone در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 اسفند 1386, 17:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •