نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: علت پیغام خطا 2501 چیه

  1. #1

    Question علت پیغام خطا 2105 چیه

    سلام استادان گرامی
    بنده یه دیتابیس تو اکسس دارم درست می کنم که چند تا فرم داره، تو هر فرم یه دکمه گذاشتم تا یک رکورد جدید ایجاد کنه و همچین تو بعضی از فرمها چند تکس باکس دارم که اطلاعاتشون رو باید تو یه جدول دیگه ذخیره کنه.اما موقع اجرا خطا 2105 رو میده، نمی دونم دلیل این خطا چیه یا کجای این کد اشکال دار. البته اینم بگم که من 5 فرم برای جمع اوری داده ها دارم که فقط فرم اولی که این کد را براش نوشتم کار کرد و مابقی عین پیغام خطا را میده
    برای ایجاد رکورد جدید و انتقال داده ها از این کد استفاده کردم

    Private Sub SAV_Click()

    Dim db As Database
    Dim rs As Recordset
    Dim id As Integer
    id = Me.ECID.Value
    Set db = CurrentDb
    Set rs = db.OpenRecordset("ECD41")
    For n = 1 To 2
    rs.AddNew
    rs![PrN] = id
    rs![TYP] = n
    Select Case n
    Case 1
    rs![P3M] = Me.MP13
    rs![P3F] = Me.FP13
    rs![P2M] = Me.MP12
    rs![P2F] = Me.FP12
    rs![P1M] = Me.MP11
    rs![P1F] = Me.FP11
    Case 2
    rs![P3M] = Me.MP23
    rs![P3F] = Me.FP23
    rs![P2M] = Me.MP22
    rs![P2F] = Me.FP22
    rs![P1M] = Me.MP21
    rs![P1F] = Me.FP21
    End Select
    rs.Update
    Next
    rs.Close
    'On Error GoTo Cansel
    DoCmd.GoToRecord acDataForm, "ECD", acNewRec

    'Cansel:
    'MsgBox "The Record Didn't Save!", vbOKOnly
    'End
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله qhoqnose : یک شنبه 03 آذر 1392 در 08:00 صبح

  2. #2

    نقل قول: علت پیغام خطا 2501 چیه

    با سلام
    فكر كنم مشكل شما در رفتن به ركورد جديد در
     
    DoCmd.GoToRecord acDataForm, "ECD", acNewRec

    مي باشد.

  3. #3

    نقل قول: علت پیغام خطا 2501 چیه

    اره خب، وقتی دیبگ می کنم، همین خط رو نشون می ده ولی ظاهرا هیچ مشکلی نداره و منم برای همین موندم که این دستور چه اشکالی داره
    شما راه حل بهتر می تونید به هم پیشنهاد کنید

  4. #4

    نقل قول: علت پیغام خطا 2501 چیه

    برای من تا دیروز این ارور رو نمیداد امروز میده چیکار کنم؟؟
    راهنمایی کنید
    DoCmd.OpenForm "frmdata"
    DoCmd.GoToRecord , , acNewRec
    رویداد on click این بود.

  5. #5

    نقل قول: علت پیغام خطا 2501 چیه

    سلام
    بدون نمونه سخته هزارتا دلیل میتونه داشته باشه حالا ممکنه یکی بیاد بگه من این مشکل داشتم و این راه حلش ولی صرفا تصادفیه برای راهنمایی دقیق باید نمونه رو دید و گرنه میشه مثل غیب گفتن

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: علت پیغام خطا در قسمت objcon.open
    نوشته شده توسط babak6655 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 04 اسفند 1391, 17:13 عصر
  2. سوال: این پیغام خطا از چیه ؟ operation is not allowed when the object is open
    نوشته شده توسط davood59 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 02 آذر 1387, 10:50 صبح
  3. سوال: این پیغام خطا از چیه ؟
    نوشته شده توسط Mohya_z332 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 31 شهریور 1387, 23:21 عصر
  4. این پیغام خطا برای چیه ؟
    نوشته شده توسط ahmad1358 در بخش Oracle
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 26 اسفند 1386, 22:06 عصر
  5. این پیغام خطا مال چیه ؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط iman_s52 در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 27 دی 1385, 08:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •