نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: آپدیت فیلد اکسس بر اساس جستجو

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    آپدیت فیلد اکسس بر اساس جستجو

    با سلام خدمت دوستان
    بنده با دستور زیر بدون مشکل جستجو میکنم
                        dataGridView1.DataBindings.Clear();
    string strSql1, strCon1;
    strCon1 = "Provider=Microsoft.jet.OLEDB.4.0;" + "Data Source=Database1.mdb";
    OleDbConnection Con1 = new OleDbConnection(strCon1);
    Con1.Open();

    strSql1 = "Select * From Malekin Where vahed=" + txtVahed.Text;//Search By Student No
    OleDbDataAdapter da1 = new OleDbDataAdapter(strSql1, Con1);
    DataSet ds1 = new DataSet();
    da1.Fill(ds1, "Database1");

    dataGridView1.DataBindings.Add(new Binding("datasource", ds1, "Database1"));

    Con1.Close();


    و با دستور زیر هم آپدیت میکنم

                            string strSql1, strCon1;

    strCon1 = "Provider=Microsoft.jet.OLEDB.4.0;" + "Data Source=Database1.mdb";
    OleDbConnection Con1 = new OleDbConnection(strCon1);
    Con1.Open();
    strSql1 = "update Malekin set vahed=" + txtVahed.Text.Replace("#", "") + " AND mobil=" + txtMobil.Text.Replace("#", "") + " AND metraj=" + txtMeter.Text.Replace("#", "") + " AND bedehiavaliye=" + txtDebt.Text.Replace("#", "");
    //strSql = "update variableSoftware set Firstmode='" + textBox3.Text + "'";
    OleDbDataAdapter da1 = new OleDbDataAdapter(strSql1, Con1);
    DataSet ds1 = new DataSet();
    da1.Fill(ds1, "Database1");
    //dataGridView1.DataBindings.Add(new Binding("datasource", ds, "Database1"));
    //dataGridView1.Refresh();
    Con1.Close();



    منتها داخل رکورد واحد رو صفر میکنه برای تمام رکورد ها در صورتیکه تکتس مربوط به واحد دارای مقدار هست

    در کل میخوام روی یک رکورد خاص آپدیت داشته باشم مثلا رکوردی که واحد رو از تکتس خونده رو اون رکورد آپدیت کنه
    الان هم سرچ میکنم هم آپدیت منتها آپدیت همراه با سرچ رو نمیدونم چطور میشه انجام داد
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: آپدیت فیلد اکسس بر اساس جستجو

    آقا دستور رو پیدا کردم کجاش مشکل داره ؟ ممنون
                            strSql1 = "update Malekin set mobil=" + txtMobil.Text.Replace("#", "") + " AND metraj=" + txtMeter.Text.Replace("#", "") + " AND bedehiavaliye=" + txtDebt.Text.Replace("#", "") + "WHERE vahed=" +txtVahed.Text.Replace("#", "");

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار MehdiElexal
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    پشت میز
    پست
    519

    نقل قول: آپدیت فیلد اکسس بر اساس جستجو

    فکر نمیکنم خیلی سخت باشه دوستان لطفا کسی اگر میدونه کمک کنه ، ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ایجاد جستجو در فرم اکسس بر اساس دو فیلد در جدول
    نوشته شده توسط sali_barnamenevis در بخش Access
    پاسخ: 31
    آخرین پست: چهارشنبه 19 آذر 1399, 16:33 عصر
  2. سوال: جستجو در اکسس بر اساس چند فیلد
    نوشته شده توسط vb-sosol در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 17 بهمن 1391, 12:01 عصر
  3. مبتدی: بدست اوردن فیلد کلید از طریق جستجو بر اساس فیلد غیر کلید
    نوشته شده توسط mohammadian7 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1390, 14:47 عصر
  4. مشکل در جستجوی بانک اکسس بر اساس دو فیلد
    نوشته شده توسط butterfly8528 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آذر 1388, 02:30 صبح
  5. فیلد محاسباتی بر اساس فیلدهای موجود
    نوشته شده توسط NOROOZY در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1383, 19:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •