نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: مشکل در اجرای دستور insert بروی بانک اوراکل

  1. #1

    Question مشکل در اجرای دستور insert بروی بانک اوراکل

    سلام
    دوستان یه برنامه به زبان C#‎‎ و با بانک اوراکل نوشتم که متد ExecuteOracleNonQuery خطا میگیره تحت این عنوان:
    No overload for method 'ExecuteOracleNonQuery' takes 0 arguments

    خود قطعه کد مربوطه هم به این شرحه:




    OracleConnection myConn = new OracleConnection();
    OracleCommand myComm = new OracleCommand();
    myConn.ConnectionString = StrConn;
    myComm.Connection = myConn;
    myComm.CommandType = CommandType.Text;
    String StrComm = "Insert Into Persons (Name,Family,State,City,Address,Tel) Values (@N,@F,@S,@C,@A,@T) ";
    myComm.Parameters.Clear();
    myComm.CommandText = StrComm;
    myComm.Parameters.Add("N", OracleType.NVarChar, 50).Value = this.textBox1.Text;
    myComm.Parameters.Add("F", OracleType.NVarChar, 50).Value = this.textBox2.Text;
    myComm.Parameters.Add("S", OracleType.NVarChar, 50).Value = this.textBox3.Text;
    myComm.Parameters.Add("C", OracleType.NVarChar, 50).Value = this.textBox4.Text;
    myComm.Parameters.Add("A", OracleType.NVarChar, 50).Value = this.textBox5.Text;
    myComm.Parameters.Add("T", OracleType.Char, 10).Value = this.textBox6.Text;

    myConn.Open();
    myComm.ExecuteOracleNonQuery();
    myConn.Close();
    ShowAllData();


    سوال: متد ExecuteOracleNonQuery چه آرگومانی رو ازم میخواد؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,028

    نقل قول: مشکل در اجرای دستور insert بروی بانک اوراکل


  3. #3

    نقل قول: مشکل در اجرای دستور insert بروی بانک اوراکل

    مجبور شدم از متد ExecuteNonQuery استفاده کنم.
    با سپاس از fakhravari.

    کد صحیح شد این:
    برای کسایی که همچین مشکلی داشتن.

                 OracleConnection myConn = new OracleConnection();
    OracleCommand myComm = new OracleCommand();
    myConn.ConnectionString = StrConn;
    myComm.Connection = myConn;
    myComm.CommandType = CommandType.Text;
    String StrComm = "Insert Into Persons Values (:Name,:Family,:State,:City,:Address,:Tel)";
    myComm.Parameters.Clear();
    myComm.CommandText = StrComm;
    OracleParameter[] parameters = new OracleParameter[]{
    new OracleParameter("Name",this.nAMETextBox.Text),
    new OracleParameter("Family",this.fAMILYTextBox.Text),
    new OracleParameter("State",this.sTATETextBox.Text),
    new OracleParameter("City",this.cITYTextBox.Text),
    new OracleParameter("Address",this.aDDRESSTextBox.Text ),
    new OracleParameter("Tel",this.tELTextBox.Text),
    };

    myConn.Open();
    myComm.Parameters.AddRange(parameters);

    myComm.ExecuteNonQuery();

    myConn.Close();



تاپیک های مشابه

  1. سوال: مشکل در اجرای دستور Insert
    نوشته شده توسط حمید . ه در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 12 فروردین 1392, 22:18 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 23 آبان 1391, 11:39 صبح
  3. مشکل در اجرای دستور insert در بانک اکسس با جاوااسکریپت(شبکه workgroup)
    نوشته شده توسط mahdi87_gh در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 19 اردیبهشت 1390, 21:04 عصر
  4. مشکل در اجرای دستور insert در بانک اکسس با جاوااسکریپت(شبکه workgroup)
    نوشته شده توسط mahdi87_gh در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 08 دی 1388, 10:55 صبح
  5. مشکل در اجرای دستور INTERSECT
    نوشته شده توسط jirjirakk در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 دی 1382, 02:54 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •