نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دریافت اطلاعات انگلیسی و فارسی از xml و درج آن در mysql به صورت صحیح

  1. #1

    دریافت اطلاعات انگلیسی و فارسی از xml و درج آن در mysql به صورت صحیح

    با سلاخ خدمت اساتید.
    من یه فایل xml دارم حاوی کلمات انکلیسی و فارسی که میخام اونارو بریزم تو mysql. فایل xml به این صورته.
    <TR><TD>a</TD>
    <TD>ÍÑÝ Çæá ÇáÝÈÇí ÇäáíÓí¡ ÍÑÝ ÇÖÇÝå ãËÈÊ .</TD>
    </TR>
    <TR><TD>a bomb</TD>
    <TD>ÈãÈ ÇÊãí .</TD>
    </TR>
    <TR><TD>a la carte</TD>
    <TD>(ÏÑ ãæÑÏ ˜ÇÛÐ) ÌÏÇÌÏÇ ÓÝÇÑÔ ÏÇÏå ÔÏå .</TD>
    </TR>
    <TR><TD>aardwolf</TD>
    <TD>(Ì.Ô.) ˜ÝÊÇÑ (Proteles cristata)Èæãí ÌäæÈ æ ãÔÑÞ ÂÝÑíÞÇ .</TD>
    </TR>
    <TR><TD>aaron</TD>
    <TD>åÇÑæä ÈÑÇÏÑ ãæÓí .</TD>
    </TR>
    <TR><TD>aaronic</TD>
    <TD>(.Ô.) íÇåí ÇÒ ÎÇäæÇÏå åæÝÇÑíÞæä ÈäÇã|. hypericum calycinumåÇÑæäí¡ ÇÒ äÓá åÇÑæä¡ ÌÒæ Ñæå ˜ÔíÔÇä ÇÆíä ÏÑÌå ãæÑãä . (mormon)</TD>
    </TR>
    <TR><TD>ab</TD>
    <TD>íÔæäÏ áÇÊíä ÈãÚäí &lt;ÏæÑÇÒ&gt; æ &lt;ÇÒ&gt; æ &lt;ÌÏÇÆí&gt; æ &lt;ÛíÑ&gt; ãÇääÏABuseæ . ABaxial</TD>
    </TR>


    من اومدم اینو با استفاده از simplXML خوندم و به database اضافه کردم به این صورت:
    <?php
    try {
    $conn = new PDO("mysql: host=localhost; dbname=dic; charset=utf8", 'root', '');
    //$conn->exec("set names utf8");
    $conn->setAttribute(PDO::ATTR_ERRMODE, PDO::ERRMODE_EXCEPTION);

    $stmt = $conn->prepare("INSERT INTO dic (word, meaning) VALUES (:word, :meaning)");

    $xml = simplexml_load_file("data.xml");
    foreach($xml->children() as $child)
    {
    $stmt->execute(array(
    ":word" => $child->TD[0],
    ":meaning" => $child->TD[1]
    ));
    }

    } catch(Exception $e) {
    echo $e->getMessage();
    }


    ?>


    در ضمن باید بگم که collation دیتابیس هم برابر utf8-general-ci قرار دادم (persion و bin) رو هم امتحان کردم.

    حالا وقتی میخام اطلاعات رو به این صورت نمایش بدم درست نمایش نمیده.
    <!doctype html>
    <html>
    <head>
    <meta charset="utf-8">
    </head>
    <body>
    <table>

    <?php
    try {
    $conn = new PDO("mysql: host=localhost; dbname=dic; charset=utf8", 'root', '');
    //$conn->exec("set names utf8");
    $conn->setAttribute(PDO::ATTR_ERRMODE, PDO::ERRMODE_EXCEPTION);

    $stmt = $conn->prepare("SELECT word, meaning FROM dic");
    $stmt->execute();

    $result = $stmt->fetchAll(PDO::FETCH_ASSOC);

    foreach($result as $item){
    echo "<tr>";
    echo "<td>".$item['word']."</td>";
    echo "<td>".$item['meaning']."</td>";
    echo "</tr>";
    }


    } catch(Exception $e) {
    echo $e->getMessage();
    }

    ?>

    </table>
    </body>
    </html>

    چطور میشه این مشکل رو حل کنم؟
    پ.ن: در ضمن من تاپیک پرسشهای تکراری رو خوندم و سایت رو هم جستجو کردم.

  2. #2

    نقل قول: دریافت اطلاعات انگلیسی و فارسی از xml و درج آن در mysql به صورت صحیح



    $conn = new PDO("mysql: host=localhost; dbname=dic; charset=utf8", 'root', '');
    $conn->query("SET CHARACTER SET utf8");
    $conn->query("SET CHARACTER_SET_CONNECTION=utf8");
    $conn->query("SET NAMES UTF8");

  3. #3

    نقل قول: دریافت اطلاعات انگلیسی و فارسی از xml و درج آن در mysql به صورت صحیح

    ممنون دوست عزیز. کدهای شما رو هم اضافه کردم ولی جواب نداد.
    فکر میکنم چون اطلاعات از قبل به صورت ÍÑÝ Çæá ÇáÝÈÇí ÇäáíÓí¡ ÍÑÝ ÇÖÇÝå ãËÈ هست، همینجوری هم وارد دیتابیس میشه و همینجوری هم از اون خارج میشه و نمیشه کاریش کرد!!؟؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ابوذر محمودی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    476

    نقل قول: دریافت اطلاعات انگلیسی و فارسی از xml و درج آن در mysql به صورت صحیح

    این خط رو به اول فایل XML اضافه کنید:
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>

  5. #5

    نقل قول: دریافت اطلاعات انگلیسی و فارسی از xml و درج آن در mysql به صورت صحیح

    نقل قول نوشته شده توسط ابوذر محمودی مشاهده تاپیک
    این خط رو به اول فایل XML اضافه کنید:
    <?xml version="1.0" encoding="UTF-8"?>
    اضافه کردم بازم درست نشد.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دریافت اطلاعات از XML و درج در دیتا بیس
    نوشته شده توسط heartshunter در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 شهریور 1388, 13:10 عصر
  2. سوال: مشکل در دریافت اطلاعات از طریق API با فرمت XML
    نوشته شده توسط amindiary در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 16 اردیبهشت 1388, 12:16 عصر
  3. مقاله: مشکل IE در ارسال و دریافت اطلاعات فارسی در AJAX
    نوشته شده توسط sepehrmm در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 آذر 1387, 04:09 صبح
  4. مشکل IE در ارسال و دریافت اطلاعات فارسی در AJAX
    نوشته شده توسط sepehrmm در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 15 آذر 1387, 04:08 صبح
  5. مشکل دریافت اطلاعات فارسی از access و ...
    نوشته شده توسط Behnama در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 تیر 1386, 07:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •