نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: رمزگشایی و نمایش اطلاعات رمزنگاری شده در دیتاگرید

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار armira
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    که مازندران شهر ما یاد باد . . .
    سن
    39
    پست
    80

    رمزگشایی و نمایش اطلاعات رمزنگاری شده در دیتاگرید

    سلام خدمت دوستان عزیز
    من یک بانک 2003 Access دارم و قبل از درج رکورد توی بانک ابتدا مقادیر همه ی فیلد ها رو با الگوریتمی که از توی همین سایت پیدا کردم Encrypt میکنم . الگوریتم Decrypt رو هم دارم و به درستی کار میکنه . مشکل من اینجاست که زمانی که دیتاگرید اطلاعات جدول رو نمایش میده همه ی اطلاعات رمز شده هستند . چطور میتونم همه ی رکوردها رو هنگام نمایش توی دیتاگرید به صورت یکجا Decrypt کنم ؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار armira
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    که مازندران شهر ما یاد باد . . .
    سن
    39
    پست
    80

    نقل قول: رمزگشایی و نمایش اطلاعات رمزنگاری شده در دیتاگرید

    خواهش میکنم راهنماییم کنید .

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: رمزگشایی و نمایش اطلاعات رمزنگاری شده در دیتاگرید

    اول باید کل اطلاعات را تک تک decrypt کنی بریزی داخل datatable بعد دیتاگریدتو وصل کنی به DataTable

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار armira
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    که مازندران شهر ما یاد باد . . .
    سن
    39
    پست
    80

    نقل قول: رمزگشایی و نمایش اطلاعات رمزنگاری شده در دیتاگرید

    چطوری تک تک اطلاعات رو decrypt کنم ؟ با حلقه؟؟؟؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: رمزگشایی و نمایش اطلاعات رمزنگاری شده در دیتاگرید

    سلام
    فرض کنید شما یه دیتاتیل اولیه دارید به اسم tb1 که اطلاعات رو با استفاده از دیتا آداپتر داخل این دیتاتیبل می ریزید. همچنین فرض می کنیم برای تبدیل اطلاعات کد شده به اطلاعات خوانا، یک متد هم به اسم YourMethod دارید، حالا بعد از پر کردن دیتا تیبل مذکور، با یه حلقه Foreach همه اطلاعات رو قابل خواندن می کنیم و در آخر هم اطلاعات رو در دیتاگریدویو می ریزیم:
    .
    .
    .

    foreach (DataRow dr in tb1.Rows)
    {
    dr["field1"] = YourMethod(dr["field1"]);
    tb1.AcceptChanges();
    }
    datagridview1.DataSource=tb1;

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار debugger
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    Turkey
    پست
    843

    نقل قول: رمزگشایی و نمایش اطلاعات رمزنگاری شده در دیتاگرید

    باید درون حلقه رکورد به رکورد بخونی جلو بری دیکریپت کنی و بریزی داخل DataTable

    اصولا این کارهایی که می کنی درست نیست

    شما باید فیلدی که EnCrypt شده را در گریدت نمایش ندی . و کاربر اگر خواست اون فیلدتو ببینه . باید روی رکورد مورد نظر روی گریدت کلیک کنه و همون موقع باید با استفاده از Id رکورد اونو دکریپت کنی و به کاربر نشون بدی

    خب شما که همه ی اطلاعات ضروری را اینکریپت کردی هدفت اینه که کسی نبینه یا دسترسی نداشته باشه . از طرفی هم میخوای کلشو تو گریدت نمایش بدی که طرف ببینه . خب این منطقی نیست

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار armira
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    که مازندران شهر ما یاد باد . . .
    سن
    39
    پست
    80

    نقل قول: رمزگشایی و نمایش اطلاعات رمزنگاری شده در دیتاگرید

    بله کاملا درسته . ولی من اطلاعات ضروری رو Encrypt میکنم که اگه کسی به صورت مستقیم به بانک دسترسی پیدا کرد نتونه اطلاعات رو ببینه و فقط از توی برنامه این اطلاعات قابل دسترسی باشه . واسه این چه راهکاری پیشنهاد میکنید ؟

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار armira
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    که مازندران شهر ما یاد باد . . .
    سن
    39
    پست
    80

    نقل قول: رمزگشایی و نمایش اطلاعات رمزنگاری شده در دیتاگرید

    با کمک دوستان عزیز مشکلم برطرف شد . شماره تلفن Encrypt میشه و توی دیتابیس ذخیره میشه . هنگام نمایش در گرید ، فیلد شماره تلفن Decrypt میشه و در گرید نمایش داده میشه . فایل برنامه رو همینجا میزارم تا شاید به درد کسی بخوره .
    Encrypt Data in DB.rar

تاپیک های مشابه

  1. نمایش اطلاعات select شده با استفاده از Client Callbacks در GridView
    نوشته شده توسط mohsen_zelzela00 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 27 تیر 1391, 15:20 عصر
  2. سوال: نمایش اطلاعات خوانده شده از بانک زیر هم
    نوشته شده توسط arta.nasiri در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 24 آذر 1388, 17:06 عصر
  3. سوال: چگونگی نمایش اطلاعات خوانده شده از بانک در DBCombobox
    نوشته شده توسط سيد مجتبي هاشمي در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 10
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1388, 17:55 عصر
  4. نمایش اطلاعات خوانده شده از بانک در ردیفهای جدول
    نوشته شده توسط sm_ezadpanah در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 13 آذر 1386, 11:44 صبح
  5. نمایش اطلاعات ذخیره شده در فرم بعدی
    نوشته شده توسط maisam57 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 21 فروردین 1386, 12:55 عصر

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •