نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مخفی ماندن محتویات فایل دیتابیس

  1. #1

    مخفی ماندن محتویات فایل دیتابیس

    من یه برنامه دارم که تنظیماتشو تو یک فایل دیتابیس سیو میکنه.وقتی که فایل دیتابیس رو به یه notepad باز میکنم به راحتی همه چیزاش قابل دیدنه.حالا چیکار کنم که این تنظیمات قابل دیدن نباشه

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار armira
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    که مازندران شهر ما یاد باد . . .
    سن
    39
    پست
    80

    نقل قول: مخفی ماندن محتویات فایل دیتابیس

    یک راه اینه که قبل از ذخیره کردن تنظیمات ، اونها رو Encrypt کنی و وقتی میخوای این تنظیمات رو توی برنامت لود کنی اول Decrypt کنی و بعد استفاده کنی. الگوریتم های encrypt و Decrypt هم توی همین سایت موجوده . نمونش لینک زیر :
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B1%DB%8C%D8%AF

  3. #3

    نقل قول: مخفی ماندن محتویات فایل دیتابیس

    سلام.ممنون میشه یکم توضیح بدید.مثلا یه لیست باکس رو با کد زیر میخوام سیو کنم دقیقا چیکارش باید کنم ؟

    SaveFileDialog Save = new SaveFileDialog();
    Save.Filter = "ListBox (*.db)|*.db";
    Random rnd = new Random();
    Save.FileName = "ListBox" + Convert.ToString(rnd.Next());
    if (Save.ShowDialog() == DialogResult.OK)
    {
    using (StreamWriter Sw = new StreamWriter(Save.FileName))
    {
    foreach (object item in listBox2.Items)
    {
    Sw.Write(item.ToString() + Environment.NewLine);
    }
    }
    }

  4. #4

    نقل قول: مخفی ماندن محتویات فایل دیتابیس

    كسي Encrypt كردن رو بلده يكم توضيح بده ؟!!

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار armira
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    که مازندران شهر ما یاد باد . . .
    سن
    39
    پست
    80

    نقل قول: مخفی ماندن محتویات فایل دیتابیس

    دوست عزیز من یک نمونه از Encrypt کردن رو برات انجام دادم با تابعی به اسم EncryptStringAES که توی برنامه گذاشتم . نتیجش رو ببین . تابع decrypt کردن هم توی برنامه هست به اسم DecryptStringAES . دیگه باقیش رو خودت بهتر میدونی چکار کنی .
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با مخفی بودن محتویات دیتابیس
    نوشته شده توسط kitcat_m18 در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 مهر 1390, 19:57 عصر
  2. انتقال اطلاعات از فایل دیتابیس به دیگری
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 07 بهمن 1383, 07:52 صبح
  3. مشکل بزرگ شدن فایل دیتابیس پارادوکس
    نوشته شده توسط فریدی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 16 تیر 1383, 14:51 عصر
  4. ذخیره محتویات فایل WORD در بانک اطلاعاتی و نمایش آن در QR
    نوشته شده توسط ramin_kh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 06 اسفند 1382, 12:09 عصر
  5. اگر برنامه ای برای تبدیل محتویات فایل Text به بانک MDB دارید
    نوشته شده توسط vbstar در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 18
    آخرین پست: شنبه 04 بهمن 1382, 20:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •