نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: مشکل در انتقال پروژه با بانک اطلاعاتی SQL به یک کامپیوتر دیگر در خارج از شبکه

  1. #1

    Question مشکل در انتقال پروژه با بانک اطلاعاتی SQL به یک کامپیوتر دیگر در خارج از شبکه

    سلام به همه استادان
    آقا من این پروژه رو تو VS با بانک اطلاعاتی که تو برنامه SQL Server هست نوشتم .
    حالا بردم به استاد نشون بدم وقتی کپی میکنم تو لپتاپش ارور میده و میگه بانک اطلاعاتی مورد نظر پیدا نشد.
    Connectio String منم اینه:
    <?xml version="1.0" encoding="utf-8" ?>
    <configuration>
    <configSections>
    </configSections>
    <connectionStrings>
    <add name="WindowsFormsApplication1.Properties.Settings .DataSourceConnectionString"
    connectionString="Data Source=.\SQLExpress;Integrated Security=True"
    providerName="System.Data.SqlClient" />
    <add name="WindowsFormsApplication1.Properties.Settings .ATEXConnectionString"
    connectionString="Data Source=.\SQLExpress;Initial Catalog=ATEX;Integrated Security=True"
    providerName="System.Data.SqlClient" />
    </connectionStrings>
    </configuration>

    تو کامپیوتر استاد هم SQL نصبه.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: مشکل در انتقال پروژه با بانک اطلاعاتی SQL به یک کامپیوتر دیگر در خارج از شبکه

    مطمئن در SQLExpress نصب کردین = سیستم استاد

  3. #3

    نقل قول: مشکل در انتقال پروژه با بانک اطلاعاتی SQL به یک کامپیوتر دیگر در خارج از شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    مطمئن در SQLExpress نصب کردین = سیستم استاد
    بله روی اون هم نصبه حالا به نظر شما Connectionn String رو چی بدم؟.
    من از شی LinQ برای برقراری ارتباط استفاده میکنم .
    الان اینطوری هم گذاشتم بازم نمیشه:
    DataClasses1DataContext f = new DataClasses1DataContext();
    f.Connection.ConnectionString = "Data Source=.;Integrated Security=True";

  4. #4

    نقل قول: مشکل در انتقال پروژه با بانک اطلاعاتی SQL به یک کامپیوتر دیگر در خارج از شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط fakhravari مشاهده تاپیک
    مطمئن در SQLExpress نصب کردین = سیستم استاد
    یکی از دوستان گفت بنویسم
    "Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=" + Environment.CurrentDirectory + "\\BankName.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30;User Instance=True";

    که این دیگه تحت شبکه نیست.
    چون استاد گفته برنامه باید تو شبکه کار کنه و بتونه به سرور متصل بشه و بانک رو از اون بخونه.
    حالا پروژه رو که میخوامم براش ببرم باید تو لپتاپش بهش نشون بدم . پس آیا میشه اون کامپیوتر هم Server باشه هم SQL Client?

  5. #5

    نقل قول: مشکل در انتقال پروژه با بانک اطلاعاتی SQL به یک کامپیوتر دیگر در خارج از شبکه

    سلام.
    ببینید اول باید به استادتون معنی شبکه رو یاد بدین.
    وقتی یک Application روی یک سیستم باشه و دیتابیس نیز روی همون سیستم باشه بهش نمیگن شبکه میگن Local.
    دوم اینکه برنامه شما نمیتونه شبکه باشه چون در غیر اینصورت باید یک سیستم دیگه دراختیار شما بذارن که SQL Server داشته باشه و شما دیتابیس مورد نظرت رو روش نصب کنی و از سیستم خودت در قسمت Data Source نام همون سرور رو بنویسی.
    سوم اینکه اول باید مطمئن بشید SQLExpress روی سیستم استاد نصب هست یا خیر.
    برای اطمینان از نصب میتونید در Control Panel-Adminstrative tools-services ببینید یا سرویس Microsoft SQL Server (SQLEXPRESS) وجود داره یاخیر.
    اگر نبود یعنی اینکه نصب نیست وباید اونو نصب کنید.
    بعد دیتابیس مورد نظر رو روش Attach کنید یا ازروش خودتون که در آخرین پست گفتید استفاده کنید.

  6. #6

    نقل قول: مشکل در انتقال پروژه با بانک اطلاعاتی SQL به یک کامپیوتر دیگر در خارج از شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان مشاهده تاپیک
    سلام.
    ببینید اول باید به استادتون معنی شبکه رو یاد بدین.
    وقتی یک Application روی یک سیستم باشه و دیتابیس نیز روی همون سیستم باشه بهش نمیگن شبکه میگن Local.
    دوم اینکه برنامه شما نمیتونه شبکه باشه چون در غیر اینصورت باید یک سیستم دیگه دراختیار شما بذارن که SQL Server داشته باشه و شما دیتابیس مورد نظرت رو روش نصب کنی و از سیستم خودت در قسمت Data Source نام همون سرور رو بنویسی.
    سوم اینکه اول باید مطمئن بشید SQLExpress روی سیستم استاد نصب هست یا خیر.
    برای اطمینان از نصب میتونید در Control Panel-Adminstrative tools-services ببینید یا سرویس Microsoft SQL Server (SQLEXPRESS) وجود داره یاخیر.
    اگر نبود یعنی اینکه نصب نیست وباید اونو نصب کنید.
    بعد دیتابیس مورد نظر رو روش Attach کنید یا ازروش خودتون که در آخرین پست گفتید استفاده کنید.
    تشکر از جواب کاملتون دو هفته وقت منو شبانه روز این پروژه گرفته بود نگو استادمون اصلا......
    ببخشید چجوری باید Atach کنم بانک رو.
    شما میفرمایید که اگه بانک و پروژه روی یه سیستم باشن و بانک هم از SQL Server بگیریم بانک میشه Local درسته.
    منم همینو میخوام که درعین حالی که Local هست بانک تو SQL Server باشه چه تو کامپیوتر من که جواب میده چه تو کامپیوتر استاد که جواب نمیده و نمیدونم باید چه کار کنم :فایل بانکو ببرم یا از بانک بک آپ بگیرم اونجا بازیابیش کنم که نشد. نظر شما چیه؟ جوابشو چی بدم.
    یعنی شما می فرمایید که Connection String ای که هم تو سیستم خودم و هم تو سیستم استاد بتونه به بانک متصل بشه وجود نداره؟
    راستی بانک اطلاعاتی رو چجوری باید برای استاد ببرم ؟
    فکر کنم مسیرش :
    C:\Program Files\Microsoft SQL Server\MSSQL10.SQLEXPRESS\MSSQL\DATA

    اگه آره باید اینو کپی کنم اونجا چه جوری به برنامه معرفیش کنم.
    خواهش میکنم کمک کنید دو هفته وقت دارم برا پروژه ام.
    آخرین ویرایش به وسیله mahdi-1 : پنج شنبه 07 آذر 1392 در 11:42 صبح

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: مشکل در انتقال پروژه با بانک اطلاعاتی SQL به یک کامپیوتر دیگر در خارج از شبکه

    تحت شبکه یعنی از یک سیستم به بالا پس ادرس کانکن استرینگ یا نام سیستم یا ip
    کانکشن استرینگ همچین چیزی میشه
    <add name="ConnectionString1" packet size=4096;user id=fakhr;pwd=123456789;data source=192.168.1.1;persist security info=False;initial catalog=fakhravary;Min Pool Size=100;Max Pool Size=100;Connect Timeout=100;" providerName="System.Data.SqlClient" />

  8. #8

    نقل قول: مشکل در انتقال پروژه با بانک اطلاعاتی SQL به یک کامپیوتر دیگر در خارج از شبکه

    ببینید ابتدا طبق اون راهی که گفتم مطمئن باشید روی سیستم استادتون SQL Server نصب هست یاخیر.
    بعد از این میتوانید با همون Connection String دیتابیس رو ایجاد کنید فقط باید فایل Mdf,ldf دیتابیس رو با خودتون ببرید.
    کار دیگه ای نیازی نیست انجام بدید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اجرای نرم افزار با بانک اطلاعاتی sql 2008 در سیستم دیگر
    نوشته شده توسط ebham33 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 02 اسفند 1391, 13:53 عصر
  2. ایجاد ارتباط بین بانک اطلاعاتی SQL Server 2005در کامپیوتر و MySql در روی اینترنت
    نوشته شده توسط ebrahim_6465 در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 13 فروردین 1389, 23:02 عصر
  3. پروژه ساده بانک اطلاعاتی (sql server)
    نوشته شده توسط r_khan در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 01 مرداد 1388, 00:52 صبح
  4. انتقال اطلاعات از یک بانک اطلاعاتی SQL به بانک دیگر SQL با نوشتن کد در delphi 7fi؟
    نوشته شده توسط kathy11ir در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 08 خرداد 1385, 12:49 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •