نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل شفافیت در فرم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار drsina
    تاریخ عضویت
    خرداد 1392
    محل زندگی
    Iran - Esf
    پست
    541

    مشکل شفافیت در فرم

    سلام !
    یه فرم دارم با دو event :

    1 .


    private void Form1_MouseLeave(object sender, EventArgs e)
    {
    this.Opacity = 30.00;

    }


    2.

    private void Form1_MouseEnter(object sender, EventArgs e)
    {

    this.Opacity = 80.00;

    }


    حالا properties توو Form1 شفافیت رو 10% گذاشتم ، وقتی رویداد 2 یعنی موس Enter اجرا میشه ، شفافیت 100 % میشه ......

    چرا ؟!

    اینم فایلش : WindowsFormsApplication1.zip

  2. #2

    نقل قول: مشکل شفافیت در فرم

    opacity رو بايد يك عدد بين 0 تا 1 بدي
    this.Opacity = 0.8;

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار matin.soft
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    255

    نقل قول: مشکل شفافیت در فرم

    لطفاً Trace کنید و کدهایی که اجرا می شوند رو خط به خط دنبال کنید تا به مشکل پی ببرید.
    چون از ویژوال استودیوی 2008 استفاده می کنم نتونستم فایلتون رو اجرا کنم.
    موفق باشید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار CsharpNevisi
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    1,489

    نقل قول: مشکل شفافیت در فرم

            private void Form1_MouseEnter(object sender, EventArgs e)
    {
    this.Opacity = 0.8D;
    }

    private void Form1_MouseLeave(object sender, EventArgs e)
    {
    this.Opacity = 0.2D;
    }

تاپیک های مشابه

  1. مشکل در بستن فرم StartUp برنامه
    نوشته شده توسط دنی کوئیل در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1384, 06:31 صبح
  2. مشکل در تعیین فرم شروع پروژه
    نوشته شده توسط Mahdi Fahmideh در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 05 مهر 1384, 21:26 عصر
  3. بازم همان مشکل دسترسی به فرم دوم از نوع جدیدش
    نوشته شده توسط GOLDEN USER در بخش VB.NET
    پاسخ: 9
    آخرین پست: پنج شنبه 27 مرداد 1384, 12:14 عصر
  4. یک مشکل با Scroll فرم
    نوشته شده توسط Hamedm در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اردیبهشت 1384, 22:01 عصر
  5. مشکل در وب‌فرم برای موبایل
    نوشته شده توسط Erfanian در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 14 اردیبهشت 1384, 06:56 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •