نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: چطوری در یک ماه (29 یا30 یا 31 روزه) تعداد روزهای یک روز خاص از هفته رو بشماریم؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    چطوری در یک ماه (29 یا30 یا 31 روزه) تعداد روزهای یک روز خاص از هفته رو بشماریم؟

    سلام
    میخوام تعداد روزهای خاصی از هفته رو در طول ماه بشمارم. مثلا چندتا شنبه یا چندتا سه شنبه داریم؟ این قضیه با توجه به تعداد روزهای ماه و همچنین ماه با چه روزی شروع شده پیچیده میشه.میشه لطفا راهنمایی کنید. ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: چطوری در یک ماه (29 یا30 یا 31 روزه) تعداد روزهای یک روز خاص از هفته رو بشماریم؟

    سلام
    من امتحان نکردم ولی فکر کنم مثلاً یک تاریخ رو در حلقه قرار بدهیم و بگیم اگر آن روز مثلاً شنبه بود به یک متغیر یک واحد اضافه کن و اگر یکشنبه بود به یک متغیر دیگه یک واحد اضافه کن و الی آخر.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: چطوری در یک ماه (29 یا30 یا 31 روزه) تعداد روزهای یک روز خاص از هفته رو بشماریم؟

    1) تعداد روزهای ماه و روز اول ماه رو بدست بیارین.
    2) تعداد روزهای ابتدایی غیر موثر در ماه رو از تعداد روزهای اصلی کم کنید.مثلا، اگه ماه ما 30 روز باشه و:
    الف) روز مورد نظر شما برای شمارش سه شنبه باشه و روز اول ماه، یکشنبه، دو روز اول ماه، غیر موثر هست و تعداد روز موثر 28 روز میشه.
    ب) و یا روز مورد نظر شما برای شمارش شنبه باشه و روز اول ماه، یکشنبه، شش روز اول ماه، غیر موثر هست و تعداد روز موثر 24 روز میشه.
    3) جواب مورد نظر،

    1 + (n - 1) / 7

    میشه که n همون تعداد روز موثر هست.در واقع ما اول تعداد روز غیر موثر ابتدای ماه رو کم میکنیم تا به اولین روز مورد نظر، مثلا اولین شنبه برسیم.تا انجا یکبار شنبه اتفاق افتاده.با کم کردن یک از تعداد روزها، تعداد روزهای باقی مونده بدست میاد که با تقسیم صحیح اون بر 7، تعداد شنبه ها دیگه که توی یک روزها هستن محاسبه میشن.

  4. #4

    نقل قول: چطوری در یک ماه (29 یا30 یا 31 روزه) تعداد روزهای یک روز خاص از هفته رو بشماریم؟

    سلام
    این برنامه تعداد روزهای هفته را در ماه 9 از سال 92 می شماره

    double rooz=0;int mah=9;
    System.Globalization.PersianCalendar pc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    DateTime[] dt = new DateTime[pc.GetDaysInMonth(1392,mah)];
    dt[0]=pc.ToDateTime(1392,mah,1,0,0,0,0);
    var numweekd=dt.Select(iii=>iii.AddDays(rooz++)).Group By(ggg=>ggg.DayOfWeek).ToList();
    foreach (var element in numweekd) {
    MessageBox.Show(element.Key.ToString()+","+element .Count().ToString());
    }

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 04 تیر 1392, 16:53 عصر
  2. تعداد روزهای ماه ها؟
    نوشته شده توسط benyamin_pc در بخش C#‎‎
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1390, 16:39 عصر
  3. مبتدی: برنامه ای که روز و ماه و سال تولد و تاریخ روزو گرفته و تعداد روزهای زندگر رو حساب کنه؟؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط ali zendegi در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1390, 19:02 عصر
  4. سوال: به دست آوردن تعداد روزهای تعطیل در یک ماه
    نوشته شده توسط dottnett در بخش VB.NET
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 21 شهریور 1389, 10:47 صبح
  5. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مرداد 1388, 22:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •