نمایش نتایج 1 تا 16 از 16

نام تاپیک: حذف رکوردها در ADOtable

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018

    حذف رکوردها در ADOtable

    چگونه می توان در adotable رکوردها را به صورت کامل حذف کردد ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Mahdavi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1382
    محل زندگی
    ایران - میگن تهرون
    پست
    606
    با سلام
    اگه بانک اطلاعاتیتون غیر foxpro باشه حذف شما فیزیکی است و کاملا حذف میشند

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    سلام
    لطفا به من بگویید چگونه کلیه رکوردهای یک جدول ADO را می توان حذف کرد
    این روش که در Help دلفی وجود دارد هم جواب نمی دهد. ADOTable1.DeleteRecords(arAll); ba tashakor
    با تشکر

  4. #4
    میتونی از یک حلقه تکرار استفاده کنی .

    به این شکل :

    Data.adotable1.first;
    while not data.adotable1.eof do begin
    data.adotable1.delete;
    end;
    data.adotable1.next;


    موفق باشی .

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    30/11/53
    پست
    243
    ببخشید فلسفه اون next آخر چیه ؟ وقتی خالیه ؟

  6. #6
    این next فلسفه ای نداره .

    اینجا رکوردها تک تک پاک میشن .

  7. #7
    مهمان
    نقل قول نوشته شده توسط gladiator
    میتونی از یک حلقه تکرار استفاده کنی .

    به این شکل :

    Data.adotable1.first;
    while not data.adotable1.eof do begin
    data.adotable1.delete;
    end;
    data.adotable1.next;


    موفق باشی .
    کد گلادی رو با جازه تصحیح میکنم:

    Data.adotable1.first;
    while not data.adotable1.eof do begin
    data.adotable1.delete;
    data.adotable1.next;
    end;

    اگه این next بعد از end باشه که فقط رکورد اول پاک میشه
    گلادی جون با اجازه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    من موندم چرا از کوئری استفاده نکنه :?:

  9. #9
    مهمان
    از کوری استفاده کنه که چه بهتر من میخاستم کد رو تصحیح کنم
    راست میگه جیرجیرک
    delet from table1

    راستی نگفتی منظورت از رکورد ها رو "کامل" پاک کردن چیه؟؟؟
    با این کوری مشکلت حل شد؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1381
    محل زندگی
    30/11/53
    پست
    243
    جناب McMilad هیچ نیازی به اون next نیست.
    Data.adotable1.first; 
    while not data.adotable1.eof do
    data.adotable1.delete;

    وقتی رکوردی حذف می شود خودبخود بقیه رکوردها یکی به عقب می آید . یعنی کد شما رکوردها را یکی در میان پاک می کند و در ضمن به اون eof و while هم گوشه نظری بیفکنید :wink:

  11. #11
    میلاد جون حالا چرا میزنی ؟

    همش به خاطر 2 خط که جاشون اشتب شده ؟ خوب خودش اجراش میکرد میفهمید دیگه :mrgreen:

  12. #12
    مهمان
    سلام گلادی جون
    مشکل کدت تابلو بود اشکال لپی هست ولی این بنده خدا تازه وارده فکر کردم شاید متوجه نشه :wink: طفلکی تو 7تا فروم یهدونه ستاره هم نداره :!:
    راستی اون next مشکلی ایجاد نمیکنه چون خیلی وقته که توی یکی از برنامه هام جدول رو اینجوری خالی کردم و مشکلی ایجاد نشد تاحالا

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار nasr
    تاریخ عضویت
    آذر 1382
    محل زندگی
    هر کجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر هوا عشق زمین مال من است
    پست
    2,018
    آقای گلادیاتور
    سلام
    منظورم از حذف کل رکوردها این است که همانطور که می دانید در اکسس با یک Query Append
    می توان رکوردهایی را به یک جدول اضافه کرد بدون اینکه تکراری وارد جدول شود یعنی رکوردهایی را اضافه می کند که در جدول وجود ندارد
    حالا من همین کار را می خواهم با دلفی انجام دهم به خاطر همین می خواهم اول همه رکوردهای جدول پاک بشه بعد رکوردهای جدید وارد جدول بشه
    لطفا اگه راه راحت تری هم سراغ دارید ممنون می شم
    ولی اگه هم ندارید لطفا همین را برایم بگویید
    باتشکر فراوان از همگی دوستان

  14. #14
    VIP آواتار hr110
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    ایران - تهران
    پست
    1,460
    با سلام و با اجازه استادید ارجمند گلادیاتور و ....
    دوست عزیز شما به سادگی میتوانید از دستورات SQL برای اینکار استفاده کنید. ببین جانم شما اگر بانک شما اگر تنها یک فیلد یا مجموع چند فیلد داشته باشد که در تمامی بانک منحصر به فرد باشد میتوانید از آن استفاده کنید(همانند فیلد نام یا عنوان و ...) به این صورت که ابتدا یک کوئری میزنید که رکورد وجود دارد یا خیر اگر وجود نداشت از دستور insert into استفاده کنید و اگر وجود داشت از دستور update . به این مثال توجه کنید:
    select top 1 * from members where member='ali'
    اگر تعداد رکوردها یک باشد یعنی وجود دارد که باید از دستور insert استفاده کنید و اگر نه که از دستور update بهره مند شوید

    امیدوارم که فهمیده باشی

  15. #15
    چرا اول جدول پاک نمی کنی بعد یک جدول بوجود بیاری بعد با یک گزارش فیلدها ی select اضافه کن

    به این سادگی

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار jirjirakk
    تاریخ عضویت
    بهمن 1381
    محل زندگی
    wwwroot
    پست
    660
    1- اگه میخوای به جدولت رکورد تکراری اضافه نشه بر اساس کلید یا هم هر چی که داری یه کوئری بگیر

    مثلا
    Select * From نام جدول Where شرط


    حالا اگه یه دونه رکورد برگردونه (حداقل) IsEmpty مقدارش False هستش
    و اگرم رکوردی رو بر نگردونه مقدارش True هستش

تاپیک های مشابه

  1. فیلتر درadotable
    نوشته شده توسط vahedibig در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 23 اردیبهشت 1386, 08:38 صبح
  2. درخواست کمک در مورد adotable
    نوشته شده توسط ghafar.t.d در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 09 مرداد 1385, 10:36 صبح
  3. استفاده از AdoTable
    نوشته شده توسط فریدی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 16 تیر 1384, 10:44 صبح
  4. جستجوبوسیله adotable
    نوشته شده توسط bps20590 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 26 خرداد 1384, 14:17 عصر
  5. ADOTable
    نوشته شده توسط ramin_mash در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 07 مرداد 1382, 17:21 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •