نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: سوالی در مورد تاریخ ها و تعداد روز ماه های مختلف سالهای مختلف

  1. #1

    سوالی در مورد تاریخ ها و تعداد روز ماه های مختلف سالهای مختلف

    سلام.

    چطوری میشه فهمید یه ماه از سال شمسی، میلادی و یا قمری چند روزه هست؟ آیا تابعی هست واسه اینکار توی سی شارپ؟
    مثال :
    1- ماه 2 از سال 1435 قمری چند روزه هست؟
    2- ماه 2 از سال 2013 میلادی چند روزه هست؟
    3- ماه 2 از سال 1392 شمسی چند روزه هست؟

    پیشاپیش ممنون...

  2. #2

    نقل قول: سوالی در مورد تاریخ ها و تعداد روز ماه های مختلف سالهای مختلف


    System.Globalization.HijriCalendar hcc = new System.Globalization.HijriCalendar();
    hcc.HijriAdjustment=-1;
    System.Globalization.PersianCalendar pcc = new System.Globalization.PersianCalendar();
    MessageBox.Show(hcc.GetDaysInMonth(1435,2).ToString());
    MessageBox.Show(DateTime.DaysInMonth(2013,2).ToString());
    MessageBox.Show(pcc.GetDaysInMonth(1392,2).ToString());

تاپیک های مشابه

  1. چگونه تاریخ را با تعداد روز جمع کرد
    نوشته شده توسط bitcob589 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 20 دی 1392, 21:05 عصر
  2. فاصله بین دو تاریخ بر حسب تعداد روز !!
    نوشته شده توسط nazanin20 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 03 آذر 1392, 07:44 صبح
  3. سوال: ثبت تاریخ و کم و زیاد کردن تعداد روز در کنسول
    نوشته شده توسط shivaa در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 12 فروردین 1388, 00:03 صبح
  4. پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مهر 1387, 21:44 عصر
  5. سوالی در مورد تاریخ و ساعت
    نوشته شده توسط peymannaji در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مهر 1386, 10:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •