نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: چگونه می توان یک فرم را با در اختیار داشتن نام فرم باز کرد؟

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    شهریور 1388
    محل زندگی
    همه جای ایران سرای من است
    سن
    41
    پست
    190

    چگونه می توان یک فرم را با در اختیار داشتن نام فرم باز کرد؟

    سلام
    چگونه می توان یک فرم را با در اختیار داشتن نام فرم باز کرد؟ توضیح اینکه مقصود با استفاده از کد
     
    form1.Show()

    نمی باشد. بلکه چیزی شبیه این
    کد HTML:
     
    Dim namefrm As String
    namefrm = "form1"
    Forms(namefrm).Show()
    می باشد.ولی متاسفانه کامپایلر به خط سوم ایراد می گیرد! لطفا اگر دوستان روش این کار را می دانند لطف فرموده و در اختیار بگذارند.
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    دی 1383
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    1,436

    نقل قول: چگونه می توان یک فرم را با در اختیار داشتن نام فرم باز کرد؟

    اگه شما اسم کلاس فرم مورد نظر رو داشته باشید میتونید با Activator.CreateInstance یک نمونه جدید ازش بسازین و نمایشش بدین:

    Form form1 = (Form)Activator.CreateInstance(Type.GetType("Windo wsFormsApplication1.Form1"));
    form1.Show();

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چگونه می توان یک فرم را با در اختیار داشتن نام فرم باز کرد؟
    نوشته شده توسط مهدی د در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 11 آذر 1392, 18:56 عصر
  2. پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 05 مهر 1389, 09:14 صبح
  3. پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 22:31 عصر
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 24 آذر 1386, 06:32 صبح
  5. چگونه می توان عکس داخل یک کنترل DbImage را با کنترل SavePictureDialog ذخیره کرد؟
    نوشته شده توسط دنی کوئیل در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 12
    آخرین پست: دوشنبه 12 دی 1384, 17:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •