نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: دسترسی به عناصر لیست باکس

  1. #1

    Question دسترسی به عناصر لیست باکس

    سلام به همگی
    من یه برنامه ای نوشتم که 4 تا عدد از تکست باکس میگیره اونو تو آرایه میریزه و توی لیست باکس 1 add میکنه
    حالا من میخوام این 4 عدد روی آنها یه سری محاسبات مثلا مساحت دایره انجام بشه و درون لیست باکس2 بریزه!
    سوال من اینجاست که چه طور میتونم به عناصر لیست 1 دسترسی داشته باشم؟
    مرسی.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: دسترسی به عناصر لیست باکس

    دسترسی به عنصر با داشتن ایندکس آن لیست باکس

    listBox1.Items[index]


    دسترسی به عنصر سلکت(هایلایت) شده

    listBox1.SelectedItem
    آخرین ویرایش به وسیله Mahmoud.Afrad : جمعه 09 خرداد 1393 در 12:48 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    سرزمین پارس
    پست
    153

    Question دسترسی به عناصر لیست باکس

    سلام
    من یک لیست باکس دارم که در طی برنامه با آدرسی که کاربر میده نام دایرکتوری ها در داخلش لیست میشن
    مشکلی که دارم اینه که نمیتونم با اندیس به مقدار انتخاب شده لیست باکس دسترسی پیدا کنم و پیغام میده که ایندکس وارد شده صحیح نیست. فکر کنم چون اول خالیه و بعد پر میشه لیست باکس اینجوری میشه منتها نمیدونم چطور رفعش کنم. کسی میدونه ؟
    با این کد یک تابعی رو با مقدار انتخاب شده در لیست باکس میخوام فراخوانی کنم
    Show_FILE(SFlist.SelectedItems[0].Text);

تاپیک های مشابه

  1. دسترسی به عناصر لیست ویو بدون استفاده از حلقه .
    نوشته شده توسط harani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 19 آبان 1391, 13:40 عصر
  2. سوال: جلوگیری از ورود عناصر تکراری در لیست باکس
    نوشته شده توسط aminaltavista در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 01 خرداد 1391, 13:29 عصر
  3. سوال: لیست باکس با عناصر غیر تکراری؟
    نوشته شده توسط sajadjamalian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 11 اردیبهشت 1391, 13:54 عصر
  4. جمع کردن عناصر کومبو باکس یا لیست باکس
    نوشته شده توسط debugger در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 19 تیر 1388, 11:14 صبح
  5. دسترسی به آیتم های لیست باکس
    نوشته شده توسط shahali در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 14 آبان 1386, 10:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •