نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: امکان سرچ در پروژه برای کاربرن

  1. #1

    امکان سرچ در پروژه برای کاربرن

    سلام چگونه برای کاربران سایت امکان سرچ فراهم کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار shima and pariya
    تاریخ عضویت
    دی 1390
    محل زندگی
    شهر خيام
    سن
    32
    پست
    164

    نقل قول: امکان سرچ در پروژه برای کاربرن

    سلام براي جستجو كوري هاي مختلفي ميشه نوشت ميشه ي راهش اينه كه استور پروسيژر به صورت زير تعريف كني (كه نسبتا جستجوي خوبي هس) و مقداري كه كاربر تو ورودي وارد ميكنه رو به عنوان ورودي استور پروسيژر بدي


    ALTER PROCEDURE dbo.SearchProduct
    @Keyword nvarchar(256)
    AS
    SELECT DISTINCT ID,Name,Image
    FROM Product
    WHERE (Name LIKE N'%' + @Keyword + N'%')

    RETURN

  3. #3

    نقل قول: امکان سرچ در پروژه برای کاربرن

    مهندس میشه ابتدایی تر توضیح بدید من تازه کار هستم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Mohammad_dn
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1392
    محل زندگی
    نوده سیتی
    پست
    990

    نقل قول: امکان سرچ در پروژه برای کاربرن

    SELECT TITLE FROM POST WHERE TITLE LIKE N'%MOHAMMAD%'


    تبدیل به فارسی:

    بازیابی کن همه ی رکورد های بانک را (فقط فیلد TITLE) از تیبل POST و بر اساس منبع TITLE با استفاده از دستور LIKE عبارت MOHAMMAD رو جست و جو کن

تاپیک های مشابه

  1. درخواست یک پروژه برای راهنمایی
    نوشته شده توسط qolkaram در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 15 آذر 1384, 13:18 عصر
  2. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1384, 17:22 عصر
  3. کدام فایلهای پروژه برای قرار دادن روی سرور ضروری است ؟
    نوشته شده توسط Shabani.Mojtaba در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 08 اردیبهشت 1384, 16:20 عصر
  4. کد سرچ وی بی برای اکسس
    نوشته شده توسط i_naderpour در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 11 شهریور 1383, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •