نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: یک سوال مبتدی داشتم در رابطه با تغییر رنک کل فرم های برنامه

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    مهر 1392
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    سن
    31
    پست
    10

    یک سوال مبتدی داشتم در رابطه با تغییر رنک کل فرم های برنامه

    سلام یک قطه کد نیاز داشتم واسه تغییر رنگ تمام فرم های برنامه ام .
    مثلا در فرم اول ام تغییر رنگ دادم مثلا رنگ x
    تمامی فرم هام back color =x بشه

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار majid_i68
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    گچساران
    سن
    35
    پست
    267

    نقل قول: یک سوال مبتدی داشتم در رابطه با تغییر رنک کل فرم های برنامه

    بهترین روش این است که توی setting پروزت یه متغیر از توع color تعریف کنی و هنگام لود فرم یا هنگامی که رنگ توسط کاربر تغییر کرد .. رنگ فرم رو توی متغیر که در setting تعریف کردی قرار بده .. بعد توی رویداد فرم لود فرم های دیگه ..یا هر رویدادی که خودت نیاز داشتی ... رنگ فرم رو برار با متغیر که در setting داری قرار بده... که مقدار آن همان مقدار رنگ فرم اولی هست


    مثلا من در setting یه متغیر تعریف میکنم به اسم clr

    بعد در رویداد فرم 1 میگم که ..رنگ فرم در clr ذخیره بشه

    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    WindowsFormsApplication6.Properties.Settings.Defau lt.clr = this.BackColor;
    }


    بعد در رویداد فرم لودت بقیه فرم هام میگم که ..رنگ فرم از متغیر clr گرفته بشه.. که همیشه مقدار رنگ فرم یک درونش قرار میگیره


    private void Form3_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    this.BackColor = WindowsFormsApplication6.Properties.Settings.Defau lt.clr;
    }


    با تنظیمات settting آشنا بشو .. میشگه باهاش کارهای جالبی کرد..

  3. #3

    نقل قول: یک سوال مبتدی داشتم در رابطه با تغییر رنک کل فرم های برنامه

    چجوری این رنگ رو تو دیتابیس ذخیره کنم تا هر کاربر هر کجا وارد شد همون رنگ دلخواهشو ببینه؟

  4. #4

    نقل قول: یک سوال مبتدی داشتم در رابطه با تغییر رنک کل فرم های برنامه

    تو سایت های خارجی سرچ کردم جواب رو یافتم!
    توی فرم انتخاب رنگ این کد رو فرار بدین

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    ColorDialog col = new ColorDialog();

    col.ShowDialog();

    string color = col.Color.ToArgb().ToString("x");

    color = color.Substring(2, 6);

    color = "#" + color;

    this.BackColor = System.Drawing.ColorTranslator.FromHtml(color);



    form_backcolourEntities db = new form_backcolourEntities();
    tbl_back tbl = new tbl_back
    {
    clr = color
    };
    db.tbl_back.Add(tbl);
    db.SaveChanges();
    MessageBox.Show("ok");
    }

    توی رویداد لود فرم ها این کد رو قرار بدین

    private void Form2_Load(object sender, EventArgs e)
    {

    form_backcolourEntities db = new form_backcolourEntities();
    var q = from u in db.tbl_back
    where (u.id == 6)
    select (u.clr);
    string cl = "";
    foreach (var p in q)
    {
    cl = p;
    }
    this.BackColor = System.Drawing.ColorTranslator.FromHtml(cl);
    }
    }

    توی قسمت where (u.id == 6)
    رنگ رو مطابق با آِی دی قار بدین

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال در رابطه با تغییر نوع متغییر در طول برنامه
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 27 آذر 1391, 23:01 عصر
  2. حرفه ای: تغییر Class Name فرم های برنامه هایی که با ویژوال بیسیک نوشته میشوند
    نوشته شده توسط iltsaetsi در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 29 خرداد 1389, 18:58 عصر
  3. سوال: چگونه فونت فرم های برنامه نوشته شده با VB را تغییر دهم؟
    نوشته شده توسط soheil_programmer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 12
    آخرین پست: سه شنبه 21 خرداد 1387, 16:45 عصر
  4. تغییر فوکوس در فرم‌های طراحی شده در VB.Net 2005
    نوشته شده توسط hamidyha در بخش VB.NET
    پاسخ: 18
    آخرین پست: پنج شنبه 18 مرداد 1386, 10:38 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •