نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: چطوری سلولهای دیتاگرید بصورت کمبوباکس نشون داده بشن؟البته به تعداد مشخص

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    چطوری سلولهای دیتاگرید بصورت کمبوباکس نشون داده بشن؟البته به تعداد مشخص

    سلام.
    از همه مهندسین تشکر میکنم که خیلی از مشکلات بنده از طریق همین سایت حل شده.
    میخوام وقتی دیتاگرید نشون داده میشه (ستون اول نام افراد می باشد که از سطر سوم شروع میشن) به تعداد همین افراد و از ستون دوم و سطر سوم تا ستون 32ام همه سلولها بصورت کمبوباکس نشون داده بشه. ( داخل همه کمبوباکسها یه نوع داده هستش). ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: چطوری سلولهای دیتاگرید بصورت کمبوباکس نشون داده بشن؟البته به تعداد مشخص

    دوستان من این کد رو نوشتم. ولی درست کار نمیکنه. یعنی کمبوباکسی اضافه نمیشه.


    Form1 fForm1 = new Form1();
    string[] n = { "M", "E", "N", "O", "MN" };

    for (int t = 0; t < 32; t++)
    {
    DataGridViewComboBoxColumn col1 = new DataGridViewComboBoxColumn();
    DataGridViewComboBoxCell col2 = new DataGridViewComboBoxCell();
    col1.DataSource = n;
    fForm1.dataGridView1.Columns.Add("t", t.ToString());
    fForm1.dataGridView1.Rows.Add();
    fForm1.dataGridView1.Rows.Insert(t, col1);
    }

    untitled.JPG
    آخرین ویرایش به وسیله دلتنگ اسمان : یک شنبه 10 آذر 1392 در 17:11 عصر

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: چطوری سلولهای دیتاگرید بصورت کمبوباکس نشون داده بشن؟البته به تعداد مشخص

    سلام
    من درست متوجه نشدم.
    اگر می خواید ستونهای خاصی از دیتاگریدتون به صورت کمبوباکس باشه دستی ( ویزاردی نه به صورت کد ) ستون add کنید و اونارو به صورت کمبوباکس قرار دهید.
    بعد اطلاعاتتون رو داخل اونا بریزید.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: چطوری سلولهای دیتاگرید بصورت کمبوباکس نشون داده بشن؟البته به تعداد مشخص

    فقط کافیه یک فرم جدید با یک دیتا گریدویو بسازی
    این هم کدهای داخل فرم

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace ComboBox
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private DataGridViewTextBoxColumn Column1;
    private DataGridViewComboBoxColumn Column2;
    string[] n = { "M", "E", "N", "O", "MN" };
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Column1 = new DataGridViewTextBoxColumn();
    Column1.HeaderText = "Column1";
    Column1.Name = "Column1";

    DataGridViewColumn[] dgvc = new DataGridViewColumn[32];
    dataGridView1.Columns.Add(Column1);
    for (int i = 0; i < 32; i++)
    {
    Column2 = new DataGridViewComboBoxColumn();
    this.Column2.HeaderText = i.ToString();
    this.Column2.Name = i.ToString();
    dataGridView1.Columns.Add(Column2);
    }

    foreach (string str in n)
    {
    DataGridViewRow newRow = (DataGridViewRow)dataGridView1.Rows[0].Clone();
    newRow.Cells[0].Value = str;
    dataGridView1.Rows.Add(newRow);
    }


    }
    }
    }


    سوال دیگه ای؟
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    • نوع فایل: jpg ttt.jpg‏ (18.6 کیلوبایت, 37 دیدار)

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: چطوری سلولهای دیتاگرید بصورت کمبوباکس نشون داده بشن؟البته به تعداد مشخص

    نقل قول نوشته شده توسط fmehrvarzi مشاهده تاپیک
    فقط کافیه یک فرم جدید با یک دیتا گریدویو بسازی
    این هم کدهای داخل فرم

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;

    namespace ComboBox
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private DataGridViewTextBoxColumn Column1;
    private DataGridViewComboBoxColumn Column2;
    string[] n = { "M", "E", "N", "O", "MN" };
    private void Form1_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    Column1 = new DataGridViewTextBoxColumn();
    Column1.HeaderText = "Column1";
    Column1.Name = "Column1";

    DataGridViewColumn[] dgvc = new DataGridViewColumn[32];
    dataGridView1.Columns.Add(Column1);
    for (int i = 0; i < 32; i++)
    {
    Column2 = new DataGridViewComboBoxColumn();
    this.Column2.HeaderText = i.ToString();
    this.Column2.Name = i.ToString();
    dataGridView1.Columns.Add(Column2);
    }

    foreach (string str in n)
    {
    DataGridViewRow newRow = (DataGridViewRow)dataGridView1.Rows[0].Clone();
    newRow.Cells[0].Value = str;
    dataGridView1.Rows.Add(newRow);
    }


    }
    }
    }


    سوال دیگه ای؟
    ممنون. فقط یه مشکل داره. اونم وقتی روی کمبوباکسها کلیک میکنی خطا میده. و در کلیک دوم لیست کمبو باز میشه .
    کد شما رو به اینصورت تغییر دادم:میخوام هر کمبو ارایه رو نشنون بده.
     for (int i = 0; i < 32; i++)
    {
    Column2 = new DataGridViewComboBoxColumn();
    this.Column2.HeaderText = i.ToString();
    this.Column2.Name = i.ToString();
    Column2.DataSource= n;
    dataGridView1.Columns.Add(Column2);
    }

    for (int i = 0; i < 20; i++)
    {
    DataGridViewRow newRow2 = (DataGridViewRow)dataGridView1.Rows[0].Clone();
    dataGridView1.Rows.Add(newRow2);
    }

    تصویر خطا:untitled.JPG
    آخرین ویرایش به وسیله دلتنگ اسمان : دوشنبه 11 آذر 1392 در 09:58 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: چطوری سلولهای دیتاگرید بصورت کمبوباکس نشون داده بشن؟البته به تعداد مشخص

    لطفا یکی جواب بده. هر کاری میکنم نمیتونم درستش کنم.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    در حال حاضر MVC
    سن
    42
    پست
    301

    نقل قول: چطوری سلولهای دیتاگرید بصورت کمبوباکس نشون داده بشن؟البته به تعداد مشخص

    برو سراغ wpf تو گریدش یوزر کنترلم می تونی ادد کنی کمبو باکس که هیچ
    winApp تقریبا" آخرای خط هست خیلی بهش گیر ندید

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: چطوری سلولهای دیتاگرید بصورت کمبوباکس نشون داده بشن؟البته به تعداد مشخص

    نقل قول نوشته شده توسط Boy_nn مشاهده تاپیک
    برو سراغ wpf تو گریدش یوزر کنترلم می تونی ادد کنی کمبو باکس که هیچ
    winApp تقریبا" آخرای خط هست خیلی بهش گیر ندید
    الان فرصت اموزش wpf رو ندارم. چون این برنامه رو تا چند روز دیگه باید اماده کنم. لطفا کمکم کنید. ممنون

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: چطوری سلولهای دیتاگرید بصورت کمبوباکس نشون داده بشن؟البته به تعداد مشخص

    چه آرایه ای رو نشون بده؟ همون اسمها رو میفرمائید، اگر اونهاست تأیید کنید که کدها را اصلاح کنم.
    با تشکر

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطوری نام عکس در شی image نشون داده بشه
    نوشته شده توسط kamran_14 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 06 اسفند 1389, 12:05 عصر
  2. سوال: چطوری با انتخاب ایتم از لیست باکس ، جدول مورد نظر نشون داده میشه؟
    نوشته شده توسط bamzi software در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 20 مرداد 1388, 09:10 صبح
  3. برنامه نویس توسط فایر فاکس نشون داده نمیشه
    نوشته شده توسط choobin84 در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 تیر 1386, 06:47 صبح
  4. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 01 تیر 1386, 10:12 صبح
  5. چطوری می تونم با کد نویسی داده های Data Grid
    نوشته شده توسط raminmail2000 در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 28 فروردین 1386, 15:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •