نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: سوال درباره عمل محاسباتی در #C

  1. #1

    Exclamation سوال درباره عمل محاسباتی در #C

    سلام

    یک سوال داشتم :

    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void textBox1_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {

    }

    private void textBox2_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    double y;
    y = double.Parse(rosh.Text);
    }


    private void ghy_TextChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    double x;
    x = double.Parse(ghy.Text);
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    double hesab;
    hesab = ghy.Text * rosh.Text + 1 - ghy.Text;
    MessageBox.Show(hesab.ToString());
    }
    }
    }


    این برنامه 2 تا تکست داره که مقدار میگیره و میخوام عملیاتی روی اون انجام بده و اونو مسیج باکس کنه ولی از قسمت
    hesab = ghy.Text * rosh.Text + 1 - ghy.Text;
    ایراد میگیره میخوام ببینم اشکال از کجاست و اگه جای دیگه هم مشکل داره بهم بگین

    ممنون @};-

  2. #2

    نقل قول: سوال درباره عمل محاسباتی در #C

    با سلام.

    دوست عزیز برای عملیات محاسباتی اول باید رشته ها رو تبدیل کنی. مثلا:
    hesab=Double.parse(ghy.text) * Double.parse(rosh.text) + 1

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: سوال درباره عمل محاسباتی در #C

    به خاطر اینه که عملیات ضرب روی استرینگ انحام دادی که بی معنی هستش از این استفاده کن

    hesab = double.Parse(ghy.Text) * double.Parse(rosh.Text) + 1 - double.Parse(ghy.Text);

  4. #4

    نقل قول: سوال درباره عمل محاسباتی در #C

    خیلی ممنون از دوستان مشکل حل شد

    بسته شود


تاپیک های مشابه

  1. سوال درباره ی عمل ضرب و join
    نوشته شده توسط paieez در بخش سایر پایگاه‌های داده
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 20 فروردین 1392, 12:30 عصر
  2. سوال درباره بانک MP3
    نوشته شده توسط هادی کریمی در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 06 دی 1383, 18:32 عصر
  3. سوال درباره نوشتن برنامه فارسی در ویندوز 98
    نوشته شده توسط alikoochooloo در بخش VB.NET
    پاسخ: 15
    آخرین پست: یک شنبه 02 شهریور 1382, 19:49 عصر
  4. یک سوال درباره msagent؟
    نوشته شده توسط khafanovich در بخش کامپوننت های سایر شرکت ها، و توسعه کامپوننت
    پاسخ: 8
    آخرین پست: جمعه 05 اردیبهشت 1382, 14:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •