نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال در مورد پر شدن کامبو باکس

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    سوال در مورد پر شدن کامبو باکس

    با سلام
    دوستان من یه کامبوباکس دارم میخوام این کامبو باکس از یه سری اسامی براساس شرطی پر شه مثل(مشهد-کیش-قشم)
    دوستان توجه کنین که نمیخوام از بانک پر شه.اصلا نمیخوام واسه چند تا اسم جدول طراحی کنم

    راه حل چیه ؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: سوال در مورد پر شدن کامبو باکس

    الان شما چه شرطی مد نظرتون است؟
    مشهد- کیش- قشم تو کمبوباکس باشد؟
    ، کد میخواین یا ویزاردی؟ کدوم؟

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد پر شدن کامبو باکس

    میخوام بگم اگه مثلا x=1 کامبوباکسو آیتماش برابر با مشهد-قشم-کیشو..... بشه.وبزارد نمیخوام.

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد پر شدن کامبو باکس

    combo.png
    ارور بالا رو میده موقع انتخاب یکی از گزینه های کامبوم

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: سوال در مورد پر شدن کامبو باکس

    این کدها کار میکنند به جا قبلی از اینها استفاده کنید:

                int x = 1;
    if (x == 1)
    {
    comboBox1.Items.Clear();
    comboBox1.BeginUpdate();
    comboBox1.Items.Add("کیش");
    comboBox1.Items.Add("قشم");
    comboBox1.Items.Add("مشهد");
    comboBox1.EndUpdate();
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: سوال در مورد اضافه شدن ایکن برنامه به نوار ابزار InternetExplorer
    نوشته شده توسط javid_debugger در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 22 دی 1387, 12:22 عصر
  2. سوال در مورد وصل شدن به اینترنت و دیسکانکت کردن
    نوشته شده توسط javid_debugger در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 11 خرداد 1387, 22:27 عصر
  3. سوال: سوال در مورد زوم شدن یه کنتر بر روی فرم
    نوشته شده توسط meisambandari در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 01 خرداد 1387, 16:01 عصر
  4. سوال در مورد لود شدن صفحه وب
    نوشته شده توسط asi_hesam در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 14 بهمن 1386, 11:24 صبح
  5. سوال در مورد ران شدن یه سرویس
    نوشته شده توسط Payman62 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 12 اردیبهشت 1385, 23:18 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •