نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: ابهام در مکان مدل برنامه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    ابهام در مکان مدل برنامه

    با سلام
    من مشغول یه برنامه به زبان سیلورلایت هستم که در اون از wcf ria service و ef5 code first استفاده می کنم .
    در برنامه اومدم مدلی که دیتابیس از روی اون ساخته میشه رو در بخش asp که میزبان برنامه سیلورلایت هست قرار دادم و در بخش سیلورلایت هر موقع که بخوام از روی یک موجودیت ( مثلا person ) نمونه بسازم یه رفرنس به مدل خودم در بخش asp می زنم و مدلمو می سازم

    var sample= new test.web.model.entity.person()
    sample.name="ali";

    اما این روش چند مشکل برای من داشت که یکی از اونها اعتبار سنجی بود . می می خواستم از اینترفیس inotifydataerrorinfo استفاده کنم اما چون در بخش asp نمیشه از این اینترفیس استفاده کرد مجبور شدم یه نمونه از مدل خودم رو همزمان در پروژه سیلورلایت ایجاد کنم به این صورت :

    public class localperson:inotifypropertychanged
    {
    public test.web.model.person peson{set;get}
    public localperson()
    {
    person=new test.web.model.entity.person();
    }
    public string name
    {
    set
    {
    person.name=value;
    PropertyChanged("name");
    }
    get
    {
    return person.name;
    }
    }
    public event PropertyChangedEventHandler PropertyChanged;
    private void PropertyChanged(String propertyName )
    {
    if (PropertyChanged != null)
    {
    PropertyChanged(this, new PropertyChangedEventArgs(propertyName));
    }
    }
    }

    کلیت قضیه اینه اما ممکنه سوال براتون پیش بیاد که ایترفیس inotifydataerrorinfo اینجا پیاده سازی نشده که به دلیل اینکه مشکل من این اینترفیس نیست نزاشتمش .
    با این تفاسیر آیا من اصولی کار کردم ؟
    آیا راه بهتری هست ؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: ابهام در مکان مدل برنامه

    خواهشا دوستانی که دستی در برنامه نویسی حرفه دارن از جمله مدیران جواب این سوالو بدن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: ابهام در مکان مدل برنامه

    راستش نفهمیدم چی گفتی؟ یکم بازش کن! این جمله منظورت چیه؟
    در بخش سیلورلایت هر موقع که بخوام از روی یک موجودیت ( مثلا person ) نمونه بسازم یه رفرنس به مدل خودم در بخش asp می زنم و مدلمو می سازم
    توی اعتبار سنجی سمت سرور چه مشکلی داشتی؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار aghayex
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    https://telegram.me/Sed_kazem18
    پست
    924

    نقل قول: ابهام در مکان مدل برنامه

    جواب سوال خودمو می دم تا دوستانی که این سوال براشون پیش میاد برای خودشون جوابی داشته باشن . نه دوستانی که ازشون سورس یه کنترل سفارشی رو می خوای هزار و یک بهمونه و کلاس برات میزارن .
    من یه مدل از دیتابیسم در بخش وب برنامه دارم , اما در بخش سیلورلایت در فرم های ویرایش اطلاعات بعضا در یک فرم پیش میاد که ما با 90 درصد ستون های اون تیبل کار داریم یا دوست داریم یه اعتبار سنجی حرفه ای و خوبی در سمت سیلورلایت داشته باشیم . حالا اگه بیاییم توابع اعتبار سنجی رو سمت وب یا همون سرور در مدل برنامه تعبیه کنیم با دو مشکل برمی خوریم :
    1 ) بردن اعتبار سنجی در سمت سرور یعنی رفت و برگشت های بی مورد .
    2 ) یک سری اینترفیس ها در سمت سرور اصلا کار نمی کنن
    برای اینکار اومدم یه مدل دیگه شبیه به مدل اصلی در سمت سیلورلایت گذاشتم و در پارامت های ست و گت اعتبار سنجی و شروط خودمو در این مدل قرار دادم حتی بعضا یه پرو پرتی ترکیبی هم ایجاد کردم و در فرم هام این مدل رو به کنترل ها بایند کردم .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: ابهام در مکان مدل برنامه

    راه شما قطعا اشتباه نیست و جواب میده اما راه بهتر استفاده از shared library یا portable library هست که کلاس هایی که می سازید هم توسط Silverlight قابل استفاده است هم پروژه وب یعنی جفت شون می تونن بهش ارجاع داشته باشن و به این شکل فقط یک بار کلاس مورد نظر تعریف میشه

  6. #6
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1392
    محل زندگی
    تهران
    پست
    43

    نقل قول: ابهام در مکان مدل برنامه

    با سلام - در کل تا حد امکان نباید کلاس رو در دو سمت بسازید همانطور که آقای derakhshani هم گفتن باید از .shared.cs استفاده کنی - کلا هم وقتی از ریا استفاده می کنی Validation ها اعمال میشه - اصلا به سمت ASp.Net ربطی نداره

تاپیک های مشابه

  1. آموزش: آشنایی با مدل برنامه نویسی سه لایه
    نوشته شده توسط alimanam در بخش مقالات مرتبط با Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 18 مرداد 1392, 05:59 صبح
  2. ابهام درباره طراحی جداول برنامه
    نوشته شده توسط veniz2008 در بخش تحلیل و طراحی بانک اطلاعات
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 23 بهمن 1390, 11:51 صبح
  3. سوال: ارتباط کریستال ریپورت 9 به بانک اکسس از مکان اجرای برنامه
    نوشته شده توسط MR.Abed در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 23 آبان 1388, 10:33 صبح
  4. تغییر مکان آیکون برنامه MDI از چپ به راست
    نوشته شده توسط once4ever در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 10 اسفند 1384, 16:32 عصر
  5. مزیت مدل برنامه نویسیmultiTier نسبت به مدل client/server
    نوشته شده توسط mohammad6 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 17 مهر 1382, 17:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •