نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: بازیابی آخرین فیلد بانک اطلاعاتی و افت سرعت

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    153

    بازیابی آخرین فیلد بانک اطلاعاتی و افت سرعت

    سلام

    من میخوام وقتی یک فرم رو لود کردم توی یکی از تکسباکس هاش که کد مربوط به مشتری هست آی دی آخرین فیلد بانک اطلاعتی رو به علاوه یک کنه اونو توی تکسباکس قرار بده...
    من برای این کار از کد زیر استفاده کردم اما خیلی زمان میبره تا فرم لود بشه حدود15 ثانیه!!



    private void frm_customer_Load(object sender, EventArgs e)
    {
    var q = db.tbl_Customer.Max(c => c.Id);
    var s = q + 1;
    textBox1.Text = s.ToString();
    }


    آیا راحل بهتری برای این کار هست ؟؟

    ممنونم ازتون

    یاعلی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Saeed-CANcel
    تاریخ عضویت
    شهریور 1392
    محل زندگی
    مایکروسافت
    پست
    122

    نقل قول: بازیابی آخرین فیلد بانک اطلاعاتی وافت سرعت

    وقتی می خوای فرم رو فراخوانی کنی تا به نمایش در بیاد کد آخرین مشتری رو بگیر و تو تکست باس فرمت بذار...
    واسه این کار هم تکست باکست رو از نوع عمومی تعریف کن...
    اینجوری همزمان با لود فرمت این کار انجام میشه نه در زمان لود شدن فرم

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1391
    محل زندگی
    تهران
    سن
    32
    پست
    153

    نقل قول: بازیابی آخرین فیلد بانک اطلاعاتی وافت سرعت

    نقل قول نوشته شده توسط Saeed-CANcel مشاهده تاپیک
    وقتی می خوای فرم رو فراخوانی کنی تا به نمایش در بیاد کد آخرین مشتری رو بگیر و تو تکست باس فرمت بذار...
    واسه این کار هم تکست باکست رو از نوع عمومی تعریف کن...
    اینجوری همزمان با لود فرمت این کار انجام میشه نه در زمان لود شدن فرم
    سلام

    ممنونم که جواب دادید

    این کارو کردم و به شکل زیر کد هام رو نوشتم
    اما همون قدر طول میکشه


    var q = db.tbl_Customer.Max(c => c.Id);
    var s = q + 1;
    frm_customer frm = new frm_customer();
    frm.textBox1.Text = s.ToString();
    frm.ShowDialog();

  4. #4

    نقل قول: بازیابی آخرین فیلد بانک اطلاعاتی وافت سرعت

    اگه هدفتون پیدا کردن مقدار آخرین رکورد از فیلد id هست با فرض اینکه اندکس فیلد id برابر با صفر باشه یعنی اولین فیلد باشه شاید این کد جواب بده

    var q = db.tbl_Customer.AsEnumerable().LastOrDefault().Ite mArray[0];

  5. #5

    نقل قول: بازیابی آخرین فیلد بانک اطلاعاتی وافت سرعت

    تو رویداد فرم لود اینجوری بنویس:




    da.SelectCommand = new SqlCommand("SELECT MAX(ID) as ID FROM Customer", con);
    da.Fill(ds, "Customer");
    int test = int.Parse(string.Format("{0}", ds.Tables["Customer"].Rows[0]["ID"]));
    textBox1.Text.Text = (test + 1).ToString();



    da دیتاآداپتر هست
    ds هم دیتاست

  6. #6
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: بازیابی آخرین فیلد بانک اطلاعاتی وافت سرعت

    با سلام.

    decimal LastId = db.ExecuteStoreQuery<decimal>("SELECT IDENT_CURRENT('MyTable')", null).Single();
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. آخرین فیلد بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط reza erfani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 07 دی 1390, 07:37 صبح
  2. نحوه ذخیره و بازیابی تصویر در بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 41
    آخرین پست: یک شنبه 19 خرداد 1387, 23:51 عصر
  3. ذخیره کل یک فایل در یک فیلد بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 09 مرداد 1386, 08:56 صبح
  4. پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 02 آذر 1384, 12:43 عصر
  5. چرا Caption که تو هنگام تعریف فیلد بانک اطلاعاتی میذاریم تو DbGrid کار نمی کند
    نوشته شده توسط محسن شمس در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 16 مهر 1384, 04:28 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •