نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: object does not match target type. Getvalue

  1. #1

    object does not match target type. Getvalue

    سلام بچه ها

    نمی دونم چرا در متد GetValue در reflection خطای object does not match target type رو می ده.
    در حالی که من خروجی رو در object ذخیره می کنم. در اینترنت چک کردم جای item از this استفاده کردم ولی حل نشد.

    چه کنم به نظرتون؟!

    public List< object> convertToSql(object obj)
    {
    PropertyInfo[] PI= obj.GetType().GetProperties();

    List<object > result= new List<object>() ;

    foreach (PropertyInfo item in PI )
    {

    switch (item.PropertyType.Name.ToLower() )
    {
    case "string" :
    result.Add("'" + item.GetValue(item).ToString() + "'");
    break;
    case "datetime":
    result.Add("'" + item.GetValue(item).ToString() + "'");
    break;
    case "bool":
    result.Add((((bool)item.GetValue(item)== true )? 1 : 0));
    break;
    case "int32":
    result.Add( item.GetValue(item));
    break;
    }
    }

    return result;

    }

  2. #2
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: object does not match target type. Getvalue

    سلام.
    به جای item باید یک instance از نوع مورد نظر ارسال کنید که در این مورد باید obj ارسال شود.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ora-12545 connect failed because target host or object does not exist
    نوشته شده توسط marjan.rad در بخش Oracle
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 18 مهر 1391, 19:16 عصر
  2. مبتدی: The serializable class TimerApplet does not declare a static final serialVersionUID field of type lo
    نوشته شده توسط hassan4470 در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 14 آبان 1389, 12:26 عصر
  3. The located assembly's manifest definition does not match the assembly reference
    نوشته شده توسط 171_fakhte در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 14 تیر 1388, 08:04 صبح
  4. type namespace ado does not exist in in the class system.Data.ADO
    نوشته شده توسط ibasoft در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 24 بهمن 1386, 06:07 صبح
  5. Object type cannot be converted to target type.
    نوشته شده توسط Beyondsoft در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 23 خرداد 1385, 10:08 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •