نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: انتخاب چند فایل ، گرفتن آدرس آنها به طریق های مختلف

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdi.safavie
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران - اندیشه
    سن
    32
    پست
    219

    انتخاب چند فایل ، گرفتن آدرس آنها به طریق های مختلف

    درودر;

    چند فایل رو از روی هارد Select کنید ، بعد اونها رو Drag کنید روی فرم برنامه ، با این کدها آدرس اون فایل ها رو برای شما تو یه ListBox اضافه میکنه .


    Private Sub Form1_DragEnter(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.Windows.Forms.DragEventArgs) Handles MyBase.DragEnter
    Dim data As String() = DirectCast(e.Data.GetData(DataFormats.FileDrop), String())
    If e.Data.GetDataPresent(DataFormats.FileDrop) Then
    For i = 0 To data.Count - 1
    Dim dir As New IO.DirectoryInfo(data(i))
    ListBox1.Items.Add(dir)
    Next
    TextBox1.Text = DirectCast(e.Data.GetData(DataFormats.FileDrop), String())(0)
    End If
    End Sub


    این کار فقط در زمانی اتفاق میافته که DragEnter انجام بشه ، اگر این کار رو بخوام رو حالت DragDrop فرم انجام بدم ، هیچ اتفاقی نمیافته !!!؟
    چرا ؟؟؟!!!

    چه راهی وجود داره تا کار های زیر رو برای بدست آوردن آدرس اون فایل ها انجام بدیم ؟
    1 - راست کلیک کنی و از منو ها روی گزینه برنامت کلیک کنی !***
    2 - فایل ها رو انتخاب کنی ، بعد بیای تو برنامه روی یک Button کلیک کنی و آدرس ها رو بهت بده ؟

    *** : در رابطه با بردن برنامه به منوی راست کلیک ویندوز و تمام انتخاباتش از جمله : مثل قسمت New که یه فلش جلوش داره و یه زیر منوی دیگه باز میشه کمی اطلاعات میخواستم که راجع به چه موضوع کلیدی باید جست جو کنم !

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: انتخاب چند فایل ، گرفتن آدرس آنها به طریق های مختلف

    سلام خیلی از کارهایی که گفتید با نوشتن اکستنشن برای شل میشه انجام داد البته باید دات نت 4 به بالا باشه. لینک دانلود:http://sharpshell.codeplex.com/ و لینک آموزش: http://www.codeproject.com/Articles/...-Context-Menus

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdi.safavie
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    تهران - اندیشه
    سن
    32
    پست
    219

    نقل قول: انتخاب چند فایل ، گرفتن آدرس آنها به طریق های مختلف

    دستت درذ نکنه داش ، فقط میمونه قسمت Linq که باید عین روبات کپی کنم تا بتونم برنامه هاش رو اجرا کنم !
    غیر از نوشتن اکستنشن برای شل راه حل دیگه ای نداره نه ؟

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب چند فایل و وارد کردن ادرس انها در لیست
    نوشته شده توسط alishademan در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 16 مهر 1391, 19:52 عصر
  2. سوال: انتخاب چند فایل
    نوشته شده توسط hamed72 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 بهمن 1389, 12:59 عصر
  3. انتخاب چند فایل در open dialog
    نوشته شده توسط جواد فلاح در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 15 فروردین 1389, 21:20 عصر
  4. سوال: انتخاب چند فایل در Windows Media Player
    نوشته شده توسط hesam_hma در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 24 خرداد 1387, 20:10 عصر
  5. باز کردن یه فایل با گرفتن آدرس و اسم فایل از کاربر
    نوشته شده توسط هادی2020 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 13 خرداد 1387, 16:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •