نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: مشکل در auto increment کردن 3 فیلد در یک جدول در sql server 2008

  1. #1
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    21

    Exclamation مشکل در auto increment کردن 3 فیلد در یک جدول در sql server 2008

    با سلام
    من میخوام داخل 1 جدول 3 فیلد من بصورت خودکار باشن
    یکی از فیلدهام ID جدول هست
    دومی و سومی فیلدهای مثلا شماره حساب و شماره کارت هستن که میخوام بصورت خودکار تولید بشن
    اما هر کاری میکنم نمیشه
    لطفا کمک کنید

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار m101_30
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    36

    نقل قول: مشکل در auto increment کردن 3 فیلد در یک جدول در sql server 2008

    فكر نميكنم درست باشه كه شماره حساب و شماره كارت بصورت خودكار افزايش پيدا كنه.
    راه حل من استفاده از تريگر يا پروسيجر هاست

  3. #3
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    21

    نقل قول: مشکل در auto increment کردن 3 فیلد در یک جدول در sql server 2008

    میشه راهنمایی کنید چطور باید پروسیجرش رو بنویسم؟
    اصلا میشه 3 تا فیلد از نوع int در یک جدول بصورت خودکار باشند؟

  4. #4

    نقل قول: مشکل در auto increment کردن 3 فیلد در یک جدول در sql server 2008

    1- برای آتونامبر کردن یک فیلد بصورت زیر عمل می کنی:
    right click on a table> select Design
    در سمت راست قسمت identity column اون فیلدی رو که می خوای خودش پر بشه رو انتخاب می کنی. که معمولا کلید اصلی رو آتونامبر می گیرن

    برای دو ستون حساب کاربری که قبلا در جدولی ذخیره شده و من اسمش رو می ذارم A. اگر از قبل جایی ذخیره شده، کافیست کلید اصلی جدول A را در این جدول ذخیره کنید. و هنگام نیاز به جدول A مراجعه کنید. (عرف کار اینه، چون می گی می خوای خودش پر بشه، پس یعنی قبلا نوشته شده )

    بنظرم این جدولت یه خورده غیر ضروریه. می شه بهم بگی با ذخیره مجدد اطلاعاتی که یک بار ثبت شده ، می خوای چه استفاده ای ازش بکنی؟؟؟
    برای اینکه خودش خودکار پر بشه نیاز به یه شرط یا مقدار هست که بشه دستور insert رو نوشت

  5. #5
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    21

    نقل قول: مشکل در auto increment کردن 3 فیلد در یک جدول در sql server 2008

    نه جدول حساب کاربری من جدا نیست
    ببینید من یک جدول دارم با فیلد های زیر :
    ID,name,family,shomare_hesab,shomare_card
    در این جدول id کلید اصلی و به صورت خودکار یکی یکی اظافه میشه
    ولی سوالم اینه که دو فیلد دیگه چطور باید مقدار دهی شن که تکراری نباشند (shomare_hesab,shomare_card)؟؟؟؟
    میخوام این 2 فیلد هم موقع درج 1 واحد اظافه بشن مثل ID؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  6. #6

    نقل قول: مشکل در auto increment کردن 3 فیلد در یک جدول در sql server 2008

    بذار ترجمه کنم که چی داری می گی!
    داری می گی فیلد شماره حساب یک مقدار نامعتبر در دنیای واقعی هستش که فقط می خوای مثل کلید اصلی باشه. در نتیجه همیشه مقدار کلید با این دو تا برابره.
    در این صورت کافیه: اول فیلد شماره حساب رو انتخاب کن . در پراپرتی پایین صفحه identity specification رو باز کن. مقدار IsIdentity رو yes کن.
    حالا با هر insert خودش پر می کنه.

    امیدوارم متوجه باشی که کارت خیلی غیر منطقیه. چون شماره حسابها خودشون بصورت خودکار و یکی یکی اضافه نمی شن

  7. #7
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    21

    نقل قول: مشکل در auto increment کردن 3 فیلد در یک جدول در sql server 2008

    پس اگه میشه راهنمایی کنید چطوری شماره حساب تولید کنم؟
    جدولش جدا باشه؟؟

  8. #8

    نقل قول: مشکل در auto increment کردن 3 فیلد در یک جدول در sql server 2008

    نه نیاز نیس جدولش جدا باشه
    نحوه تولید یک شماره حساب بستگی به بانک داره که شرط و شروط ممکنه بذارن. مثلا شماره شبا از شماره سپرده گرفته شده.
    کار خاصی نداره مثل ساختن رمز می مونه ولی شما چک می کنی آیا این حساب قبلا توسط شما ایجاد شده یا نه.
    دستور EXISTS در sql چک می کنه آیا وجود داره یا نه.
    مثال:
    IF NOT EXISTS (SELECT 1 FROM dbo.[saveError] WHERE num= @e AND spName= @sp )
    BEGIN
    INSERT INTO dbo.[saveError] (num,spName,info)
    VALUES(@e,@sp, @info )
    END

    در خط if می گم اگر وجود نداشت بیا اضافه کن.
    اینطوری مقدار تکراری نداریم

  9. #9
    کاربر جدید
    تاریخ عضویت
    آذر 1392
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    21

    نقل قول: مشکل در auto increment کردن 3 فیلد در یک جدول در sql server 2008

    مرسی دستتون درد نکنه

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 30 اسفند 1391, 22:18 عصر
  2. اضافه کردن جدول به یک دیتابیس اکسس و اضافه کردن فیلد به یک جدول
    نوشته شده توسط mohammad diba در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 فروردین 1388, 20:44 عصر
  3. مشکل در باز کردن جدول در SQL Server
    نوشته شده توسط Mojmos در بخش SQL Server
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 18 فروردین 1388, 22:50 عصر
  4. مشکل در درست کردن فیلد در دلفی با دستورات sql
    نوشته شده توسط یا صاحب الزمان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1385, 20:32 عصر
  5. خطا در هنگام اضافه کردن فیلد جدید به جدول
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1384, 01:34 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •