نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: راهنمایی برای ارسال ایمیل

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار amirferdowsi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    312

    راهنمایی برای ارسال ایمیل

    با عرض سلام
    من برای ارسال ایمیل از کامپونت CDONTS استفاده می کنم ولی خیلی سرعتش پائینه و دیر میرسه.
    می خواستم بدونم کامپونتی هستش که سرعت ارسال ایمل با اون بالا باشه ؟
    پیشاپیش از راهنمایی شما تشکر می کنم .

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار لوک خوش شانس
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    WINDOWS\Temp
    پست
    220
    عزیز جان ماکروسافت کامپونت CDOnts رو متوقف کرده .
    Content-Class
    The Content-Class header explains the purpose of the e-mail or bulletin board message CDOSYS sends or posts. If the receiver is a Microsoft Exchange 2000 server, it uses this information to associate a schema and forms with the message. If the receiver is any other type of server, the information is ignored.
    از این به بعد باید از کامپونت CdoSYS استفاده کنی .
    این هم یه نمونه از برناه اون . استفاده کن حالشو ببر سرعتش هم بد نیست

    'Sending SMTP mail via port 25 using CDOSYS
    'This VB sample uses CDOSYS to send SMTP mail using the cdoSendUsingPort option and specifying a SMTP host.

    ' Note: It is recommended that all input parameters be validated when they are
    ' first obtained from the user or user interface.
    Private Sub SendMessage(strTo As String, strFrom As String)

    'Send using the Port on a SMTP server
    Dim iMsg As New CDO.Message
    Dim iConf As New CDO.Configuration
    Dim Flds As ADODB.Fields
    Dim strHTML

    Set Flds = iConf.Fields

    With Flds
    .Item(cdoSendUsingMethod) = cdoSendUsingPort
    .Item(cdoSMTPServer) = "mail.example.com"
    'Use SSL to connect to the SMTP server:
    '.Item(cdoSMTPUseSSL) = True
    .Item(cdoSMTPConnectionTimeout) = 10
    .Update
    End With

    ' Build HTML for message body
    strHTML = "<HTML>"
    strHTML = strHTML & "<HEAD>"
    strHTML = strHTML & "<BODY>"
    strHTML = strHTML & "<b> This is the test HTML message body</b></br>"
    strHTML = strHTML & "</BODY>"
    strHTML = strHTML & "</HTML>"

    With iMsg
    Set .Configuration = iConf
    .To = strTo
    .From = strFrom
    .Subject = "This is a test CDOSYS message (Sent by Port)"
    .HTMLBody = strHTML
    '.TextBody = "This is the text body of the message..."

    .Send
    End With

    ' cleanup of variables
    Set iMsg = Nothing
    Set iConf = Nothing
    Set Flds = Nothing

    End Sub

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار amirferdowsi
    تاریخ عضویت
    فروردین 1385
    محل زندگی
    تهران
    پست
    312
    دوست عزیز از راهنمایی شما ممنونم .

  4. #4

    کمک فوری سی دی او و اتچ

    یکی به ما جواب بده
    چه جوری با cdo سایتم از رو سیستمم یه فایل رو ایمیل بفرسته برای کاربرا

    کمکم کنید

  5. #5

    جواب بدید

    اگه به کد بالا یه دستور اتچ هم اضافه کنید و دوباره بنویسید ممنون میشم

تاپیک های مشابه

  1. تقاضایی راهنمایی و کمک در کار با Dreamweaver
    نوشته شده توسط احمد کاوه در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 12:41 عصر
  2. آقا چه چیزایی با javascript قابل حل هست چه چیزایی با .net
    نوشته شده توسط odiseh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 13
    آخرین پست: جمعه 02 فروردین 1387, 04:44 صبح
  3. دوستانی که با interbase آشنایی دارند لطفا راهنمایی کنند
    نوشته شده توسط mehdi_moosavi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 بهمن 1384, 14:11 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •