نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: برنامه چک کردن شماره تلفن با سی شارپ؟؟

  1. #1

    برنامه چک کردن شماره تلفن با سی شارپ؟؟

    سلام من یه برنامه ساده نوشتم که شماره تلفن را چک کنه،به نظرم همه چیز درسته ولی برنام کار نمی کنه

    لطفا راهنمایی باتشکر

    برنامه اینه.

    using System;

    namespace javadti
    {
    public class Program
    {
    private long number;
    public long Number
    {
    get
    {
    return number;
    }
    set
    {
    if (value>=9100000000 && value<=9999999999)
    {
    number = value;
    }
    else
    {
    number = 000;
    }
    }
    }
    static void Chek()
    {
    Program obj=new Program();
    if (obj.number!=000)
    {
    Console.WriteLine("The Phone number is --->{0}", obj.number);
    }
    else
    {
    Console.WriteLine("The Phone number is not valid");
    }
    }
    static void Main(string[] args)
    {
    Program obj = new Program();
    obj.Number = 9384999655;
    Chek();
    Console.ReadKey();
    }
    }
    }

  2. #2

    نقل قول: برنامه چک کردن شماره تلفن با سی شارپ؟؟

    اسم کلاست رو عوض کن. این کلاس رو خود سی شارپ داره.

  3. #3

    نقل قول: برنامه چک کردن شماره تلفن با سی شارپ؟؟

    چه ربطی داره؟؟؟!!! میشه توضیح بدی؟؟!

  4. #4

    نقل قول: برنامه چک کردن شماره تلفن با سی شارپ؟؟

    به نظرت دوتا کلاس program درسته؟!

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: برنامه چک کردن شماره تلفن با سی شارپ؟؟

    -----------------------------------------------------------
    این کدها بهتر کار میکنند مشکل شما این بود شما object را استاتیک تعریف نمیکردین.
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;

    namespace ConsoleApplication2
    {
    class Program
    {
    public static Program obj;
    private long number;
    public long Number
    {
    get
    {
    return number;
    }
    set
    {
    if (value >= 9100000000 && value <= 9999999999)
    {
    number = value;
    }
    else
    {
    number = 000;
    }
    }
    }
    static void Chek()
    {

    if (obj.number != 000)
    {
    Console.WriteLine("The Phone number is --->{0}", obj.number);
    }
    else
    {
    Console.WriteLine("The Phone number is not valid");
    }
    }
    static void Main(string[] args)
    {
    obj = new Program();
    obj.Number = 9384999655;
    Chek();
    Console.ReadKey();
    }
    }
    }
    آخرین ویرایش به وسیله fmehrvarzi : چهارشنبه 13 آذر 1392 در 22:44 عصر دلیل: توضیح بیشتر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار علی متقی پور
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    تهران
    پست
    307

    نقل قول: برنامه چک کردن شماره تلفن با سی شارپ؟؟

    با سلام

    شما نگفتید برنامتون چه ایرادی داره ولی با نگاه کردن به کدتون میشه ایراد رو فهمید.
    الان این کلاس پروگرام شما چرا استتیک نیست؟ این کلاس باید از نوع استتیک باشه و طبیعتا دیگه نمیشه ازش نمونه ساخت و پراپرتی و فیلد غیر استتیک نامبر رو هم نمیپذیره.
    بهتره که شما کدهاتون رو در محل دیگری جز کلاس پروگرام بنویسید

تاپیک های مشابه

  1. چک کردن یک textbox برای وارد کردن شماره (تلفن)
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 14
    آخرین پست: جمعه 07 اردیبهشت 1386, 10:42 صبح
  2. پیدا کردن شماره تلفن کانکشن
    نوشته شده توسط hadi mahmoodi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 10
    آخرین پست: چهارشنبه 09 اسفند 1385, 17:12 عصر
  3. چک کردن شماره تلفن
    نوشته شده توسط mhjb در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 05:59 صبح
  4. پیدا کردن شماره تلفن کانکشن
    نوشته شده توسط hadi mahmoodi در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 19 اسفند 1383, 12:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •