نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: Firemonkey در Xe

  1. #1

    Firemonkey در Xe

    1: آیا برای گرفتن خروجی برنامه برای سیستم عاملهای مختلف ( ویندوز . مک و آندروید ... ) حتما باید نوع پروژه Firemonkey باشه ؟

    2 :‌آیا Firemonkey یه پروژه کامل ( بدون مشکل ) و نهاییه ؟ چون توی چند پست همین فروم و سایت های دیگه از ساپورت نشدن RighttoLeft در پروژه های Firemonkey صحبت شده بود .

    (خودم هم تست کردم حروف فارسی رو در برنامه آندروید جدا نشون میداد )

    ممنون از کسایی که جواب میدن

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nice boy
    تاریخ عضویت
    مهر 1386
    محل زندگی
    Delphi Land
    پست
    373

    نقل قول: Firemonkey در Xe

    1: آیا برای گرفتن خروجی برنامه برای سیستم عاملهای مختلف ( ویندوز . مک و آندروید ... ) حتما باید نوع پروژه Firemonkey باشه ؟
    بله
    :‌آیا Firemonkey یه پروژه کامل ( بدون مشکل ) و نهاییه ؟ چون توی چند پست همین فروم و سایت های دیگه از ساپورت نشدن RighttoLeft در پروژه های Firemonkey صحبت شده بود .
    اگه منظورتون برای ما فارسی زبانهاست، مشکلاتی رو که گفتین داره، و توسعه دهندگان قولش رو دادند که این موارد رو حل کنند. حالا کی خدا می دونه.
    مشکل راست به چپ کلا در FM هست ولی مشکل حروف فارسی فعلا در اندروید وجود داره.
    در مورد کامپوننت ها هم من فکر می کنم هنوز کمبود داره

  3. #3

    نقل قول: Firemonkey در Xe

    پس با این تفاسیر این هم سر و صدای embarcadero در رابطه با پشتیبانی از خروجی ها مختلف برای کسانی که از زبان راست به چپ استفاده میکنند فقط در حد حرف بوده . این باگ به حساب نمیاد . بدون برنامه بودن در این حد در شرکت های بزرگ اینچنینی واقعا جای تعجب داره !

تاپیک های مشابه

  1. گفتگو: WPF vs FireMonkey
    نوشته شده توسط sd.CSharpProgrammer در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 28 مرداد 1391, 16:44 عصر
  2. مقالات ، برنامه ها و ... در رابطه با firemonkey (فقط)
    نوشته شده توسط soft-c در بخش توسعه نرم افزار مستقل از سکو
    پاسخ: 21
    آخرین پست: سه شنبه 30 خرداد 1391, 00:00 صبح
  3. فرق بین vlc و firemonkey
    نوشته شده توسط me.enik در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 30 اردیبهشت 1391, 15:15 عصر
  4. گفتگو: ایجاد بخش FireMonkey در تالارهای دلفی
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391, 10:27 صبح
  5. FireMonkey Form Events!!!
    نوشته شده توسط ahmadi3d_ali در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 30 مهر 1390, 22:35 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •