نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: گرفتن ساعت از جایی دیگر به جز سیستم

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    گرفتن ساعت از جایی دیگر به جز سیستم

    سلام
    من می خوام ساعت رو از جایی که کاملاً مطمئن هست و هیچ کس نمی تواند آن را تغییر دهم بدست آورم.
    از کجا باید این ساعت را بگیرم؟
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: گرفتن ساعت از جایی دیگر به جز سیستم

    بايد از سرور هايي كه ساعت و تاريخو ميدن بگيري و به ساعت محلي تبديل كني تهران +3:30
    http://stackoverflow.com/questions/1...server-using-c

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار forodo
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1387
    محل زندگی
    شهر جدید پردیس
    پست
    1,468

    نقل قول: گرفتن ساعت از جایی دیگر به جز سیستم

    من کدارو متوجه نمیشم تا به اون چیزی که می خوام برسم.
    1- اون 3:30+ رو کجا باید بزنم؟ الان همین لینکی که شما دادید رو اجرا کردم ساعت درست رو بهم داد.
    2- من می خوام ساعت مثلاً 14:25:26 باشه که می دونم باید اینجوری بنویسم datetime.now.tostring(HH:mm:ss) ولی نمی دونم این رو کجا باید بذارم.
    3- قسمتی که تاریخ رو می ده کدام قسمتش هست چون می خوام به شمسی تبدیلش کنم. البته می تونم جواب رو split کنم و تاریخ رو دربیارم و به شمسی تبدیلش کنم ولی می خوام بدونم کدوم قسمت کد برای تاریخ هستش.
    با تشکر
    جواب کد پایین اینه:

    12/5/2013 10:58:15 AM


    public static DateTime GetNetworkTime()
    {
    //default Windows time server
    const string ntpServer = "time.windows.com";

    // NTP message size - 16 bytes of the digest (RFC 2030)
    var ntpData = new byte[48];

    //Setting the Leap Indicator, Version Number and Mode values
    ntpData[0] = 0x1B; //LI = 0 (no warning), VN = 3 (IPv4 only), Mode = 3 (Client Mode)

    var addresses = System.Net.Dns.GetHostEntry(ntpServer).AddressList ;

    //The UDP port number assigned to NTP is 123
    var ipEndPoint = new System.Net.IPEndPoint(addresses[0], 123);
    //NTP uses UDP
    var socket = new System.Net.Sockets.Socket(System.Net.Sockets.Addre ssFamily.InterNetwork, System.Net.Sockets.SocketType.Dgram, System.Net.Sockets.ProtocolType.Udp);

    socket.Connect(ipEndPoint);

    socket.Send(ntpData);
    socket.Receive(ntpData);
    socket.Close();

    //Offset to get to the "Transmit Timestamp" field (time at which the reply
    //departed the server for the client, in 64-bit timestamp format."
    const byte serverReplyTime = 40;

    //Get the seconds part
    ulong intPart = BitConverter.ToUInt32(ntpData, serverReplyTime);

    //Get the seconds fraction
    ulong fractPart = BitConverter.ToUInt32(ntpData, serverReplyTime + 4);

    //Convert From big-endian to little-endian
    intPart = SwapEndianness(intPart);
    fractPart = SwapEndianness(fractPart);

    var milliseconds = (intPart * 1000) + ((fractPart * 1000) / 0x100000000L);

    //**UTC** time
    var networkDateTime = (new DateTime(1900, 1, 1, 0, 0, 0, DateTimeKind.Utc)).AddMilliseconds((long)milliseco nds);

    return networkDateTime.ToLocalTime();
    }

    // stackoverflow.com/a/3294698/162671
    static uint SwapEndianness(ulong x)
    {
    return (uint)(((x & 0x000000ff) << 24) +
    ((x & 0x0000ff00) << 8) +
    ((x & 0x00ff0000) >> 8) +
    ((x & 0xff000000) >> 24));
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: کمک در مورد گرفتن ساعت از سیستم
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 21 آذر 1389, 16:50 عصر
  2. گرفتن ساعت سیستم
    نوشته شده توسط nimamohammadi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 23 بهمن 1388, 21:48 عصر
  3. سوال: گرفتن یک پشتیبان از یک فایل یا فولدر در جایی دیگر از سیستم
    نوشته شده توسط yasa_sabnet68 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 24 آذر 1388, 20:39 عصر
  4. گرفتن ساعت از سیستم
    نوشته شده توسط bahar009 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 مرداد 1388, 06:01 صبح
  5. یه سوال ساده:گرفتن ساعت سیستم در vb6
    نوشته شده توسط pooone در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 10 مهر 1386, 09:06 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •