نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: این کد به چه زبانی نوشته شده؟ سی شارپ؟؟؟

  1. #1

    Question این کد به چه زبانی نوشته شده؟ سی شارپ؟؟؟

    catch(Exception^ex){
    MessageBox::Show("Database Error!");
    MessageBox::Show(ex->Message);
    }


    سلام من یه تازه کارم
    من توی visual studio 2008 از قسمت C++‎ Windows From ساختم و دارم باهاش تست میزنم...
    داخل سورس کد فرم هایی که میسازم یه همچین کد هایی میبینم... اینا کد های C#‎ هستن؟
    چرا این شکلین پس؟
    من وقتی کد سی شارپ و سی پلاس مینویسم اونجا ارور میده...پس چه کدی باید بنویسم اونجا؟؟؟

  2. #2
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    Mazandaran
    سن
    31
    پست
    35

    نقل قول: این کد به چه زبانی نوشته شده؟ سی شارپ؟؟؟

    این کد برای VC++‎.net هست

    اگه این کد برای C#‎ میخواین این میشه

                try
    {
    //code
    }
    catch (Exception ex) { MessageBox.Show(ex.Message); }

  3. #3

    نقل قول: این کد به چه زبانی نوشته شده؟ سی شارپ؟؟؟

    خیلییییی ممنون.. بعد یه سوال دیگه... من دوست دارم برنامم رو تا حدی که دردسر زیادی واسم درست نکنه با C++‎ بسازم... از دیتابیس هم میخوام استفاده کنم توی این کارم... به نظر شما بهترین راح حل چیه؟ از MFC استفاده کنم یا Windows Form یا ...؟ کدوم بهتره؟

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    Mazandaran
    سن
    31
    پست
    35

    نقل قول: این کد به چه زبانی نوشته شده؟ سی شارپ؟؟؟

    سبز بودنش واسه اینه که از exception های خودتون استفاده نکردین!

    exception ها معمولا برای نشون دادن علت خطا هستند

    FormatException بیشتر در Convert های عددی استفاده میشه


    KeyNotFoundException از اسمش مشخصه زمانی استفاده میشه key ای که دنبالشیم یا جستجو کردیم پیدا نشد.

  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    تیر 1392
    محل زندگی
    Mazandaran
    سن
    31
    پست
    35

    نقل قول: این کد به چه زبانی نوشته شده؟ سی شارپ؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط MoslemCG مشاهده تاپیک
    خیلییییی ممنون.. بعد یه سوال دیگه... من دوست دارم برنامم رو تا حدی که دردسر زیادی واسم درست نکنه با C++‎ بسازم... از دیتابیس هم میخوام استفاده کنم توی این کارم... به نظر شما بهترین راح حل چیه؟ از MFC استفاده کنم یا Windows Form یا ...؟ کدوم بهتره؟
    فک کنم windows Form گزینه ی بهتری باشه

    چون کارها آسون تره

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار habibb
    تاریخ عضویت
    خرداد 1388
    محل زندگی
    قُلْ هُوَ اللَّهُ أَحَدٌ
    پست
    423

    Lightbulb نقل قول: این کد به چه زبانی نوشته شده؟ سی شارپ؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط sadepush مشاهده تاپیک
    FormatException بیشتر در Convert های عددی استفاده میشه
    مثلا‌‌‌‌‌‌

  7. #7
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: این کد به چه زبانی نوشته شده؟ سی شارپ؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط habibb مشاهده تاپیک
    مثلا‌‌‌‌‌‌
    با سلام.
    از مواردی که به این eexception بر میخوریم زمانیست که قصد تبدیل انواع داده را داشته باشیم در حالی که فرمت داده ها با هم تناقض داشته باشد. مثلا:


    int a=int.Parse("x");
    DateTime b=DateTime.Parse("x");
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  8. #8

    نقل قول: این کد به چه زبانی نوشته شده؟ سی شارپ؟؟؟

    دوستان یه سوال مبتدیانه دیگه...
    ما وقتی که با استفاده از MFC یه پروژه جدید میسازیم... این ویژوال کار یا همون در و دکمه های برنامه با چه زبانی هستن؟ مثلا اگه من بخوام بدون استفاده از تولباکس و با نوشتن کد، یه دکمه جدید بسازم باید با چه زبانی اون دکمه رو براش تعریف کنم؟
    (البته بحث داره کشیده میشه به MFC که فکر کنم جاش تو این تاپیک نیست اما این آخرین سواله :دی )

تاپیک های مشابه

  1. برنامه استفاده شده داخل دستگاههای POS با چه زبانی نوشته شده؟
    نوشته شده توسط idocsidocs در بخش مباحث عمومی کار با سخت افزارها، سنسورها و لوازم جانبی
    پاسخ: 24
    آخرین پست: یک شنبه 25 اردیبهشت 1401, 17:40 عصر
  2. این قابلیت با چی نوشته شده؟
    نوشته شده توسط m.a.sh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 7
    آخرین پست: پنج شنبه 05 آبان 1390, 00:59 صبح
  3. حرفه ای: این فایل به چه زبانی نوشته شده است؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    نوشته شده توسط akbarg64 در بخش برنامه نویسی موبایل
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 بهمن 1389, 09:39 صبح
  4. پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 16 آذر 1389, 13:17 عصر
  5. حرفه ای: اصلا این گوگل به چه زبانی نوشته شده؟؟؟؟
    نوشته شده توسط ghiravani در بخش توسعه وب (Web Development)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 18 دی 1388, 17:08 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •