نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: برنامه اسمبلی در ++C

  1. #1

    برنامه اسمبلی در ++C

    سلام.من میخواهم در محیط ++C به زبان اسمبلی برنامه بنویسم.میخواهم این کد اجرا بشه ولی قسمت اسمبلی اش اجرا نمیشه.
    #include








    <iostream>

    using








    namespace std;

    int








    main(){





    int temp=1;





    _asm

    {

    MOV AX,temp

    ADD AX,20h

    MOV temp,AX

    }

    cout<<temp;

    system(



    "pause");

    }












  2. #2

    نقل قول: برنامه اسمبلی در ++C

    سلام
    این کدها رو چرا اینقدر پخش و پلا نوشتی دوست عزیز ؟!
    به این صورت کدهای اسمبلی را قرار بده کار میکنه


    asm{
    اینجا هم کدهای اسمبلی را قرار بده
    }

  3. #3

    نقل قول: برنامه اسمبلی در ++C

    نقل قول نوشته شده توسط abdorreza مشاهده تاپیک
    سلام
    این کدها رو چرا اینقدر پخش و پلا نوشتی دوست عزیز ؟!
    به این صورت کدهای اسمبلی را قرار بده کار میکنه


    asm{
    اینجا هم کدهای اسمبلی را قرار بده
    }




    ممنون از جوابتون.این کد رو نوشتم ولی قسمت asmاجرا نمیشه!
    http://8pic.ir/images/82449630774725828288.jpg

  4. #4

    نقل قول: برنامه اسمبلی در ++C

    میشه توضیح بفرمایید این کار چه خاصیتی داره ؟؟

  5. #5

    نقل قول: برنامه اسمبلی در ++C

    نقل قول نوشته شده توسط aminsaeedi مشاهده تاپیک
    میشه توضیح بفرمایید این کار چه خاصیتی داره ؟؟
    کدوم کار ؟!

  6. #6

    نقل قول: برنامه اسمبلی در ++C

    همین که کد اسمبلی داخل ++C نوشته بشه

  7. #7

    نقل قول: برنامه اسمبلی در ++C

    خوب این یکی از مزایای C++‎ هست
    برای همینه که C++‎ یکی از بهترین زبان ها برای برنامه نویسی و کنترل سخت افزاره

  8. #8

    نقل قول: برنامه اسمبلی در ++C

    یعنی منظورتون اینه که با اسمبلی بهتر و یا راحت تر میشه با سخت افزار ارتباط برقرار کرد که از این طریق به این مهم دست پیدا می کنیم

    میشه منبعی بگید تا بیشتر اطلاعات بگیرم در این زمینه

  9. #9

    نقل قول: برنامه اسمبلی در ++C

    بله درسته. دسترسی و کنترل سخت افزار با اسمبلی شدنی تر و قوی تر و راحت تر است و هر کاری بخواید میتونید انجام بدید
    اگر منبعی پیدا کردم حتما قرار میدم

  10. #10

    نقل قول: برنامه اسمبلی در ++C

    یکیش تو همین تالار
    https://barnamenevis.org/showthread.p...B2%D8%A7%D8%B1

  11. #11

    نقل قول: برنامه اسمبلی در ++C

    که البته با خود C++‎ هم توابعی برای کار با سخت افزار در اختیار برنامه نویس قرار میده. ولی در جاهایی که بعضی از کارها نیاز به برنامه نویسی مستقیم اسمبلی هست میتونید از اسمبلی استفاده کنید.

  12. #12

    نقل قول: برنامه اسمبلی در ++C

    خواهشا یکی کمک کنه.قسمت asm اش اجرا نمیشه !
    runtime error میده.
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  13. #13

    نقل قول: برنامه اسمبلی در ++C

    دوست عزیز جلوی دستورات اسمبلی سمیکالن (;) قرار بده. ببین حل میشه؟

  14. #14

    نقل قول: برنامه اسمبلی در ++C

    نقل قول نوشته شده توسط abdorreza مشاهده تاپیک
    دوست عزیز جلوی دستورات اسمبلی سمیکالن (;) قرار بده. ببین حل میشه؟
    تا جایی که من میدونم جلوی دستورات اسمبلی ; نمی گذارند. ولی شکر خدا با این تغییرات برنامه ام به درستی اجرا شد!

  15. #15

    نقل قول: برنامه اسمبلی در ++C

    یعنی با اضافه کردن e به اول ax حل شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

  16. #16

    نقل قول: برنامه اسمبلی در ++C

    نقل قول نوشته شده توسط aminsaeedi مشاهده تاپیک
    یعنی با اضافه کردن e به اول ax حل شد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

    بله.درضمن باید prototype تابع رو هم بنویسیم.

  17. #17
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    NULL
    پست
    87

    نقل قول: برنامه اسمبلی در ++C

    نکته : برای دوستانی که از gcc استفاده میکنند:
    برای نوشتن اسمبلی باید از روش دیگه ای استفاده کنند به نام :
    using inline assembly whit gcc
    سرچ کنید می تونید pdf رو گیر بیارید.

تاپیک های مشابه

  1. نمایش یک عکس در برنامه اسمبلی
    نوشته شده توسط Younes در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 18 بهمن 1385, 09:41 صبح
  2. درخواست برنامه اسمبلی(پیانو یا یک آهنگ)
    نوشته شده توسط Parsa_2006 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 05 آذر 1385, 22:26 عصر
  3. اجرای برنامه اسمبلی به کمک کامپایلر++c
    نوشته شده توسط MRYAZDI در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 21 فروردین 1385, 20:12 عصر
  4. برنامه اسمبلی
    نوشته شده توسط مریم سلطانی در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 05 آذر 1384, 07:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •