نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: جستجو محتویات سه لیست رشته ای در یک لیست رشته ای.

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    جستجو محتویات سه لیست رشته ای در یک لیست رشته ای.

    سلام.
    چهار تا لیست رشته ای دارم.لیست اولی نام تمام پرسنل می باشد. در سه لیست دیگر از همین افراد وجود دارد. میخوام افرادی رو که در سه لیست دیگه قرار دارن از لیست اصلی کم کنم.به عبارتی دیگه افرادی رو که فقط در لیست اول هستن و در لیستهای دیگه نیستن رو جداگانه بنویسم. ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار nunegandom
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    الان اصفهان
    سن
    33
    پست
    828

    نقل قول: جستجو محتویات سه لیست رشته ای در یک لیست رشته ای.

    سلام
    ی foreach واسه پیمایش لیست اول میذاری و داخل اون ۳ تا foreach واسه پیمایش۳ تا لیست دیگه میذاری! داخل این ۳ تا foreach با استفاده از یه if چک کن اگه برابری میکرد با آیتم foreach پدر، اون رو حذف کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: جستجو محتویات سه لیست رشته ای در یک لیست رشته ای.

    List< string > s1 = new List<string>( ) {"a", "b", "c"};
    List< string > s2 = new List<string>( ) {"p","wq", "a", "b", "c", "f", "g"};
    List< string > s3 = new List<string>( ) {"q", "yt", "a", "b", "c", "pp"};

    List<string> s4 = new List<string>() {"ewq", "q", "yt", "a", "b", "c", "pp" ,"oi"};
    ;
    List<string> s5 = new List<string>();//آیتم های که وجود دارند
    List<string> s6 = new List<string>();//ایتم های که وجود ندارند
    foreach (string item2 in s2)
    {
    if (s1.Contains(item2))
    {
    s5.Add(item2 );
    }
    else if (!s1.Contains(item2))
    {
    s6.Add(item2);

    }
    }

    foreach (string item3 in s3)
    {
    if (s1.Contains(item3))
    {
    s5.Add(item3);
    }
    else if (!s1.Contains(item3))
    {
    s6.Add(item3);

    }
    }
    foreach (string item4 in s4)
    {
    if (s1.Contains(item4))
    {
    s5.Add(item4);
    }
    else if (!s1.Contains(item4))
    {
    s6.Add(item4);

    }
    }
    //نمایش آیتم های که وجود دارند در لیست باکس
    foreach (string item in s5)
    {
    lst1.Items.Add(item);
    }
    //نمایش آیتم های که وجود ندارند در لیست باکس
    foreach (string item in s6)
    {
    lst2.Items.Add(item);
    }

  4. #4
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: جستجو محتویات سه لیست رشته ای در یک لیست رشته ای.

    با سلام.

    var result = list1.Except(list2).Except(list3).Except(list4).To List();
    //or
    result = list1.Where(i => !list2.Contains(i) && !list3.Contains(i) && !list4.Contains(i)).ToList();
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار دلتنگ اسمان
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    دل یار
    سن
    35
    پست
    571

    نقل قول: جستجو محتویات سه لیست رشته ای در یک لیست رشته ای.

    ممنون از پاسختون.
    نمیدونم یه تاپیک دیگه بزنم یا نه؟
    توی همین لیستها میشه بر اساس ایندکس ، رشته مورد نظر رو خارج کرد؟ من که هرچی توی متدهاش گشتم پیدا نکردم.مثلا عدد6 رو بدم رشته متناظر این عدد رو بده.

  6. #6
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    بهمن 1391
    محل زندگی
    جنب حرم امام رضا(ع)
    سن
    23
    پست
    1,514

    نقل قول: جستجو محتویات سه لیست رشته ای در یک لیست رشته ای.

    اگه قوانین رو کامل خونده باشی متوجه میشی که الان باید یه تایپیک جدید بزنی!!

  7. #7
    مدیر بخش آواتار مهرداد صفا
    تاریخ عضویت
    تیر 1391
    محل زندگی
    select Country,City From World where Country.Name=IRAN and City.Contains(حضرت معصومه(ع))
    پست
    1,499

    نقل قول: جستجو محتویات سه لیست رشته ای در یک لیست رشته ای.

    خواهش می کنم.
    اگر با استفاده از متود ToList و یا ToArray حاصل را به آرایه و یا لیست تبدیل کنید مشکلی نخواهید داشت.
    در هر صورت متود ElementAt جواب شماست.
    چشم ظاهر گر نبیند عیب نیست چشم دل گر ننگرد باید گریست
    **********
    اَلسَّلامُ عَلَى الْحُسَيْنِ وَ عَلى عَلِىِّ بْنِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَوْلادِ الْحُسَيْنِ وَ عَلى اَصْحابِ الْحُسَيْنِ

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 8
    آخرین پست: یک شنبه 19 مهر 1388, 22:25 عصر
  2. سوال: پیدا کردن لیست ایندگس یک ایتم در لیست باکس
    نوشته شده توسط sinashahab در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 13 آبان 1387, 00:52 صبح
  3. جدا کردن کلمات یک جمله و لیست کردن آن در جعبه لیست
    نوشته شده توسط parselearn در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 23 بهمن 1386, 07:23 صبح
  4. استفاده از لیست باکس دوم بر اساس لیست اولی
    نوشته شده توسط moohssenn در بخش PHP
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 03 اردیبهشت 1385, 06:28 صبح
  5. پاسخ: 19
    آخرین پست: شنبه 15 شهریور 1382, 16:27 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •