نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: سوال در مورد نمایش اطلاعات یک سلول از گرید در کامبو

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    سوال در مورد نمایش اطلاعات یک سلول از گرید در کامبو

    با سلام
    من یه فرم دارم که یه گرید داخلشه.وقتی روی یه سطر از گرید دابل کلیک میکنم یه فرم دیگه باز میشه و اطلاعات اون سلول از گرید فرم اول در یکی از کامبوهای فرم دوم باید قرار بگیره حالا وقتی dropdownstyle بروی dropdown مشکلی نیست ولی وقتی بروی dropdownlist هست نشون نمیده من میخوام تو حالت dropdownlist نمایش داده بشه

    دوستان راه حل چیه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: سوال در مورد نمایش اطلاعات یک سلول از گرید در کامبو

    لطفا کدتون رو بزارید

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد نمایش اطلاعات یک سلول از گرید در کامبو

     frm.nametor.Text = t.Rows[0][16].ToString();

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: سوال در مورد نمایش اطلاعات یک سلول از گرید در کامبو

    اولا این که کده کامبو نیست ظاهرا . اون کدی رو که دارید میریزد توی کامبو بزارید.یعنی میگی دیتا ریخته میشه توی کامبو ولی وقتی بازشم میکنی نیست؟

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد نمایش اطلاعات یک سلول از گرید در کامبو

    نه عزیزم کد کامبومه دقیقا.نام کامبوم nametor هست

    ولی نشون نمیده

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: سوال در مورد نمایش اطلاعات یک سلول از گرید در کامبو

    پس دارید سوتی میدید دقیقا. شما هر موقع خواستید کامبو رو پر کنید تکست ندید. بیاید دیتا پر کنید با data source . اما حالا که فقط یک آیتم دارید چرا دارید میریزد توی کامبو؟

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد نمایش اطلاعات یک سلول از گرید در کامبو

    واسه نمایش اطلاعات سطر گریدمه دیگه.قبلا توسط کاربر ثبت شده حالا کاربر میخواد ببینه ودر صورت نیاز ویرایش کنه

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: سوال در مورد نمایش اطلاعات یک سلول از گرید در کامبو

    کدی که شما زدید فقط داره یک سل از گرید رو نماش میده دیگه چه نیازی به کامبو هست . خب توی تکست یا لیبل نمایش بدید. کامبو یعنی انتخاب بین چند گزینه.

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد نمایش اطلاعات یک سلول از گرید در کامبو

    عزیز من چه ربطی داره شما تو هر کنترلی میتونی نمایش بدی.چه کاری بیام واسه insert از کامبو استفاده کنم واسه نمایش از تکست??!!!!

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: سوال در مورد نمایش اطلاعات یک سلول از گرید در کامبو

    دادا بیا اینم پروژه اش،
    کدشو براتون نوشتم
    0-ابتدا فرم والد را به فرم فرزند پاس دادم تا به اشیاء پابلیکش دسترسی داشته باشم
    1- خاصیت مودیفایر دیتاگریدویو فرم والد را روی پابلیک گذاشتم
    2-برای دسترسی به سلول های دیتا گریدویو باید از خاصیت value از سلول مورد نظر استفاده کنیم

    // comboBox1.Text = frmParent.dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value.ToString();
    comboBox1.DataSource = new[] { frmParent.dataGridView1.CurrentRow.Cells[0].Value, frmParent.dataGridView1.CurrentRow.Cells[1].Value, frmParent.dataGridView1.CurrentRow.Cells[2].Value };
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1388
    محل زندگی
    تهران
    پست
    742

    نقل قول: سوال در مورد نمایش اطلاعات یک سلول از گرید در کامبو

    متاسفانه مشکل من حل نشد

    من کامل توضیح دادم مشکلمو و این چیزی که شما میگین برای من حلال نیست دوست عزیزم

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: سوال در مورد نمایش اطلاعات یک سلول از گرید در کامبو

    عزیز من چه ربطی داره شما تو هر کنترلی میتونی نمایش بدی.چه کاری بیام واسه insert از کامبو استفاده کنم واسه نمایش از تکست??!!!!
    هان؟ من فقط منظورم اینه که چرا بخاطر یک آیتم و فقط یک آیتم دارید از کامبو استفاده میکنید همین. به من هیچ ربطی نداره درسته. فقط میگم منطق استفاده از کنترل کامبو بخاطر یک آیتم نیست.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 12 مرداد 1390, 10:14 صبح
  2. سوال: سوال در مورد نمایش اطلاعات در گردویو
    نوشته شده توسط reza_first1 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 03 اسفند 1388, 14:43 عصر
  3. سوال: سوال ساده در مورد نمایش اطلاعات فیلد(کمک)
    نوشته شده توسط babakgm در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 06 تیر 1388, 13:06 عصر
  4. سوال در مورد نمایش اطلاعات Master-Detail (به صورت گروه-زیرگروه)
    نوشته شده توسط sahab555 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 25 فروردین 1386, 11:32 صبح
  5. سوال در مورد جستجو اطلاعات
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 30 آبان 1384, 23:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •