نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: انتقال اطلاعات از فایل xml به دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    Question انتقال اطلاعات از فایل xml به دیتابیس

    سلام دوستان
    من یه فایل xml دارم که با دستورات Sql ساختم...
    حالا می خوام این فایل xml رو بدم به برنامه و خودش بصورت یک فایل backup عمل کنه و اطلاعات توی فایل xml رو توی دیتابیس restore کنه
    باید چطوری یک فایل xml رو بدم و بگم اطلاعات هر جدول رو توی جدول خودش بریزه؟
    مرسی

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: انتقال اطلاعات از فایل xml به دیتابیس

    چند روش کار با xml وجود داره. یعنی تک تک نودها رو بخونید و بریزید توی فیلدهای دیتا؟

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: انتقال اطلاعات از فایل xml به دیتابیس

    نه نمی خوام اینطوری باشه
    میخوام فایل xml بدم و خودش اطلاعات هر جدولی رو سر جای خودش بذاره
    چون با این دستور تونستم خرجی xml بگیرم فکر کنم راهی وجود داشته باشه برای اینکه با یه دستور شبیه به این عکس این دستور رو انجام داد

    SELECT BusinessEntityID, PersonType, Title, FirstName, MiddleName, LastName
    FROM Person
    WHERE BusinessEntityID = 10001
    FOR XML AUTO, ELEMENTS



  4. #4
    کاربر دائمی آواتار parvizwpf
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    TEH
    پست
    2,919

    نقل قول: انتقال اطلاعات از فایل xml به دیتابیس

    والا دقیقا هنوز نفهمیدم حکم سی شارپ اینجا چیه. حخب ااینکارا سمت اس کیو ال بهتر هندل میشه که.

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    {بین دو آکولاد}
    پست
    303

    نقل قول: انتقال اطلاعات از فایل xml به دیتابیس

    //1.  Create a new console application called ReadingXML in the directory
    //2. Add a using directive for the System.Data namespace to the top of the code:
    using System.Data;
    //3. Add the following code to the Main() method:
    static void Main(string[] args)
    {
    //Creat an empty DataSet
    DataSet thisDataSet = new DataSet();

    //Fill it with XML in this directory : "c:\Northwind\nwinddata.xml"
    thisDataSet.ReadXml(@"c:\Northwind\nwinddata.xml") ;

    // Show the Data in DataSet
    foreach (DataRow custRow in thisDataSet.Tables["Customers"].Rows)
    {

    Console.WriteLine("Customer ID: " + custRow["CustomerID"] + " Name: " + custRow["CompanyName"]);
    }

    //Show the table name of DataSet
    Console.WriteLine("Table created by ReadXml is called {0}",thisDataSet.Tables[0].TableName);

    Console.Write("Program finished, press Enter/Return to continue:");

    Console.ReadLine();

    }

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار mehdin69
    تاریخ عضویت
    مهر 1389
    محل زندگی
    شیراز- رمزینه
    سن
    34
    پست
    692

    نقل قول: انتقال اطلاعات از فایل xml به دیتابیس

    پیدا کردم :)

    var reportData = new DataSet();
    reportData.ReadXml("yourfile.xml");
    var connection = new SqlConnection("DB ConnectionSTring");
    var sbc = new SqlBulkCopy(connection);
    sbc.DestinationTableName = "yourXMLTable";



تاپیک های مشابه

  1. ورود اطلاعات از فایل xml به دیتابیس
    نوشته شده توسط raha_86 در بخش PHP
    پاسخ: 24
    آخرین پست: جمعه 02 اسفند 1392, 15:31 عصر
  2. سوال: ذخیره و بازیابی اطلاعات از فایل xml به دیتابیس
    نوشته شده توسط mohammadyaser در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 04 بهمن 1391, 13:17 عصر
  3. انتقال اطلاعات چندین فایل متنی به صورت همزمان به دیتابیس
    نوشته شده توسط arashaliz در بخش مدیریت دیتابیس (Database Administration)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: دوشنبه 07 آذر 1390, 12:57 عصر
  4. انتقال اطلاعات از فایل XML به فایل XSD در محیط ویندوز
    نوشته شده توسط بیتافرهی در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 17 دی 1388, 00:08 صبح
  5. انتقال اطلاعات از فایل دیتابیس به دیگری
    نوشته شده توسط (سیدشریفی) در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 07 بهمن 1383, 07:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •