نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: تبدیل عکس از RGB به CMYK

  1. #1

    تبدیل عکس از RGB به CMYK

    سلام کسی می تونه با متلب یه تصویر RGB رو به CMYK و برعکس تبدیل کنه البته بدون استفاده از خود تابع های متلب که مستقیما این کارو انجام میده؟

  2. #2

    نقل قول: تبدیل عکس از RGB به CMYK

    از فرمولی که در لینک زیر گذاشته شده استفاده کرده و تبدیل را انجام دهید :http://www.rapidtables.com/convert/c...gb-to-cmyk.htm

  3. #3

    نقل قول: تبدیل عکس از RGB به CMYK

    خیلی خوب بود تشکر

  4. #4

    نقل قول: تبدیل عکس از RGB به CMYK

    این دوتا کد برای تبدیل عکس RGB به HSI و RGB به YIQ نوشته شده.
    گفتم در کنار این سوال شاید به درد یه نفر دیگه هم بخوره. فقط اگه کسی بیشتر اطلاعات داره یه کم بررسیش کنه آخه من خیلی در این زمینه اطلاعات ندارم در حین بررسی سوال خودم بهشون برخوردم،گفتم بزارم اینجا شاید بد نباشه.
    RGB TO YIQ
     f=imread('coloredChips.png');
    f = im2double(f);
    r=f(:,:,1);
    g=f(:,:,2);
    b=f(:,:,3);
    Y = 0.3*r+0.59*g+0.11*b;
    I = 0.6*r-0.28*g-0.32*b;
    Q = 0.21*r-0.52*g+0.31*b;
    YIQ =cat(3,Y,I,Q);
    figure,imshow(YIQ),title('YIQ');

    RGB TO HSI
    rgb=imread('coloredChips.png');
    rgb = im2double(rgb);
    r = rgb(:, :, 1);
    g = rgb(:, :, 2);
    b = rgb(:, :, 3);

    num = 0.5*((r - g) + (r - b));
    den = sqrt((r - g).^2 + (r - b).*(g - b));
    theta = acos(num./(den + eps));

    H = theta;
    H(b > g) = 2*pi - H(b > g);
    H = H/(2*pi);

    num = min(min(r, g), b);
    den = r + g + b;
    den(den == 0) = eps;
    S = 1 - 3.* num./den;

    H(S == 0) = 0;

    I = (r + g + b)/3;

    hsi = cat(3, H, S, I);
    figure,imshow(hsi),title('hsi')
    آخرین ویرایش به وسیله marziehk : شنبه 30 آذر 1392 در 10:17 صبح

  5. #5

    نقل قول: تبدیل عکس از RGB به CMYK

    سلام به دوستان عزیز برای اینکه بتونید پاسخ سوالات خودتون رو در مورد متلب بدست بیارید کافی که به این سایت مراجعه کنید یه منبع کامل از مقاله ها و پروژه ها به زبان فارسیه
    http://www.matcode.ir

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار fakhravari
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    سن
    34
    پست
    8,029

    نقل قول: تبدیل عکس از RGB به CMYK


تاپیک های مشابه

  1. تبدیل عکس در VB6 (RGB to Bitmap)???
    نوشته شده توسط mahdielectronic در بخش برنامه نویسی مرتبط با بازی و گرافیک در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 15 خرداد 1389, 12:17 عصر
  2. تبدیل عکس به متن !!!!!!!!!
    نوشته شده توسط بابک زواری در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 21
    آخرین پست: سه شنبه 25 مرداد 1384, 14:51 عصر
  3. تبدیل عکس رنگی به حالت نگاتیو
    نوشته شده توسط vatal در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 09 فروردین 1384, 10:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •